Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Necunoscuta din Paris - cover

Necunoscuta din Paris

Santa Montefiore

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Lumea lui Antoinette s-a prăbușit: soțul ei, pe care l-a iubit vreme de zeci de ani, a murit într-un tragic accident. El i-a fost întotdeauna un reazem de neclintit, bărbatul care a sprijinit-o și a iubit-o necondiționat, bărbatul pe care l-a cunoscut mai bine decât se cunoștea pe ea însăși. Ori, cel puțin, așa a crezut ea...
Fiindcă, atunci când ajunge la vechea biserică de piatră a parohiei, în care urmează să se desfășoare funeraliile lui George, ea vede o femeie care îi e total necunoscută. Și, în chip fulgerător, ziua despre care Antoinette a crezut că avea să închidă o poartă peste trecut devine ziua în care tot ceea ce a cunoscut ea în viața de femeie măritată e dat peste cap într-un mod ireversibil.
Și Phaedra l-a iubit pe George, așa că n-a putut să lipsească de la înmormântarea lui. Ea l-a cunoscut recent și pentru puțină vreme, dar legătura dintre ei a fost mai strânsă decât oricare alta pe care a avut-o Phaedra vreodată. În timp ce stă, în biserică, lângă soția lui George, ea știe că dezvăluirea pe care urmează s-o facă va schimba pentru totdeauna viețile tuturor.
Uneori e nevoie să se întâmple o tragedie pentru ca adevărul să iasă la lumină. Dar ce se întâmplă atunci când adevărul e mai greu de îndurat decât tragedia în sine?
O emoționantă poveste de dragoste... La fel de convingătoare, pe cât e de bine scrisă. Daily Telegraph
O superbă povestitoare, care deapănă istorisiri despre dragoste și moarte pe fundalul unor locuri impregnate de romantism și al unor epoci fascinante. Plum Sykes, Vogue
Available since: 01/12/2022.

Other books that might interest you

 • Nuntă de Sf Valentin - cover

  Nuntă de Sf Valentin

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Ascultă "Nuntă de Sf. Valentin" - un audiobook savuros de dragoste și comedie, care te va cuceri de la primele cuvinte! 
  Descoperă povestea incredibilă a Anei, o tânără plină de viață, cu spirit liber, care se încăpățânează să-și găsească locul într-o societatea aristocratică, ce pare să o respingă. Întâlnirea ei neașteptată cu Eduard, un aristocrat rafinat, dă naștere unei povești amuzante și pline de scântei. 
  Într-o lume în care diferențele stau la baza criticilor, iar preferințele personale sunt transformate în motive de respingere, dragostea reușește să aducă împreună doi oameni care au curajul să depășească “gura lumii” și să joace cartea inimii. 
  Eduard are rădăcini istorice, iar prezența lui este dorită la toate evenimentele, mai ales la nunta unei familii bogate. 
  Ana nu ține cont de reguli, de norme, de ce “se zice sau se face”, motiv pentru care nu-și duce luptele cu vorbe ipocrite, ci cu pumnii. 
  Războiul e gata să înceapă. Și toată lumea știe că, atât la război, dar și în dragoste, TOTUL e permis. 
  De la momentul ciocnirii lor haotice și până la aventurile hilare prin conacul fermecător, vei râde cu poftă și vei fi captivată de chimia irezistibilă dintre cei doi protagoniști. 
  "Nuntă de Sf. Valentin" este un audiobook plin de umor, replici pătrunzătoare și momente de tandrețe pură. Lasă-te purtată pentru mai mult de 360 de minute într-un univers plin de pasiune, râs și romantism, în care dragostea adevărată rupe toate lanțurile convenționale. 
  PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența nouă, plină de surprize!
  Show book
 • A treisprezecea aniversare a lui Megan - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare! - cover

  A treisprezecea aniversare a lui...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Seriile Psychic Megan 
  Un Ghid Spiritual, Un Tigru Fantomă Și O Mamă Înfricoșătoare! 
  Seriile Psychic Megan constă în douăzeci și patru de nuvele despre conștientizarea din ce în ce mai mare a unei fete că este capabilă să facă lucruri pe care nimeni din familia ei nu le poate face. Megan are doisprezece ani în primul volum. Ea are două probleme aparent insurmontabile. Mama ei este speriată de abilitățile latente ale fiicei sale și nu numai că nu o va ajuta, dar o descurajează activ; și nu poate găsi un profesor care să o ajute să-și dezvolte puterile supranaturale, spirituale. Căci ea nu vrea doar să știe ce este posibil să facă și cum să facă, ci și la ce sa își folosească aceste abilități speciale. Megan este o fată bună, așa că ar părea evident că tinde să-și folosească puterile pentru a face bine, dar nu este întotdeauna ușor să faci ceea ce trebuie, chiar dacă știi ce înseamna asta. 
  Aceste povești despre Megan vor atrage pe oricine are un interes pentru puterile extrasenzoriale, supranaturale și paranormale și este pentru vârste cuprinse între zece și o sută de ani. 
  „A treisprezecea aniversare a lui Megan” este al doilea volum din cele douăzeci și trei ale seriei Megan. Este ziua de naștere a lui Megan, o adolescentă cu puteri psihice, iar pentru a celebra intrarea ei în adolescență, părinții ei organizează o mare petrecere pentru ea. Familia și prietenii sunt invitați la această importantă ocazie unde eroul ei DJ-ul local Jack Hammer va pune muzică. Se întreabă dac cineva va observa uriașul său tigru siberian Grrr, însă nu ia în calcul că va întâlni un străin chipeș. Seria Megan se adresează persoanelor de orice vârstă care sunt interesate de abilitățile psihice.
  Show book
 • Într-o zi mă voi întoarce la tine - cover

  Într-o zi mă voi întoarce la tine

  Agnes Martin-Lugand

  • 0
  • 0
  • 0
  De la autoarea fenomenului internaţional Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea 
  Roman recompensat cu Premiul „Les Petits Mots des Libraires" 2021 
   
  În timpul peregrinărilor ei prin Franța, Hermine, o tânără dezorientată, obosită de viață, ajunge întâmplător în însoritul Provence, unde i se propune să lucreze la un hotel. Fata acceptă fără prea mare tragere de inimă și descoperă că hotelul cu pricina este de fapt o proprietate impozantă, plină de viață, ce poartă un nume rusesc: Dacea. Jo și Mașa, stăpânii acestui loc magic, devin în scurt timp familia pe care Hermine n-a avut-o niciodată, oferindu-i dragostea și sprijinul după care a tânjit mereu. 
  Douăzeci de ani mai târziu, Hermine este o femeie împlinită, cu doi copii minunați și care s-a dedicat trup și suflet administrării acestei proprietăți de vis. Însă moartea fulgerătoare a lui Jo, devenit o legendă a locului, va zgudui din temelii tot ceea ce Hermine și familia sa adoptivă au construit împreună. Secrete dureroase ies la iveală și Hermine va fi pusă în fața celei mai dificile alegeri din viața ei… 
   
  „O poveste înduioșătoare despre rănile copilăriei, despre doliu și renaștere." – Le Parisien
  Show book
 • Grăsana și Dragostea - cover

  Grăsana și Dragostea

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Ești gata să te îndrăgostești de o poveste captivantă și amuzantă? Descoperă audiobook-ul "Grăsana și Dragostea"! Este despre umor, emoție, aventură... 
  Cartea ne reamintește faptul că suntem mai mult decât aspect fizic, suntem inimi frumoase, inteligență, viață și personalități extraordinare. Doar așa putem să descoperim că adevărata dragoste nu se bazează doar pe aparențe, ci pe conexiuni sufletești și pe momente speciale, impărtășite cu cei dragi. Doar așa putem să cunoaștem prietenia, sinceritatea și puterea de a depăși prejudecățile. 
  GRĂSANA și DRAGOSTEA este o poveste despre acceptarea de sine, despre iubirea de sine, necondiționată. 
  Mihaela Alexandru este o femeie de 38 de ani, singură și fără vreun succes notabil, grasă. Nimic din ceea ce vede în oglindă nu poate să-i aducă ceea ce-și dorește cel mai mult: IUBIREA. 
  Un număr de telefon greșit și o conversație întâmplătoare îi schimbă perspectiva asupra vieții. Dar ce se face când își dă seama că bărbatul cu care flirtează noaptea la telefon, este unul și-același cu noul ei șef de la serviciu, pe care nu poate să-l înghită? Și va reuși oare să-și împlineacă visul? 
  Povestea este ceva mai mult decât o istorioară amuzantă și romantică. Ea își propune să facă oamenii să înțeleagă faptul că până nu te ACCEPȚI pe TINE, este cu neputință să fii acceptat de ceilalți… Perspective noi, încurajări pentru transformare și, de ce nu, dezvoltare personală… 
  Vă asigurăm că veți rămâne încântați de cele 178 de minute de poveste, care vă vor atinge corzile sensibile ale inimii. Lăsați-vă cuprinși de magia iubirii adevărate! 
  PS: Sugerez să ascultați la căști, pentru o experiență inedită! Nu vă spun care e, ci vă las să descoperiți singuri surpriza ;)
  Show book
 • Lumina Nopții (Legături de Sânge Cartea 2) - Legături de Sânge Cartea 2 - cover

  Lumina Nopții (Legături de Sânge...

  Amy Blankenship

  • 0
  • 0
  • 0
  Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. 
  Quinn Wilder a urmărit-o cu ochii flămânzi ai unei pume încă din ziua în care s-a născut. Când a devenit adolescentă, tentația de a o pretinde ca partenera sa, s-a transformat instant într-o prăpastie între el și frații ei supraprotectori. Când părinții lor s-au ucis reciproc în luptă, legăturile dintre cele două familii au fost întrerupte iar ea a fost luată în siguranță în afara ariei lui de întindere. Urmărind-o de la distanță, Quinn constată că războiul vampirilor are punctele sale bune atunci când ea uită să stea deoparte. Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. Pe măsură ce războiul subteran escaladează, la fel o fac și flăcările dorinței deoarece, ceea ce a început ca o răpire se transformă rapid într-un joc periculos de seducție.
  Show book
 • Secvențe de Crăciun - cover

  Secvențe de Crăciun

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Descoperă magia sărbătorilor de iarnă cu o poveste emoționantă de Crăciun, în care puterea iubirii te va purta într-o călătorie plină de emoție, bucurie și hohote de râs. 
  Un diamant magic este furat... Viața unui tată este pusă în pericol... Copii orfani sunt pe punctul de a-și pierde singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, iar sărbătoarea Crăciunului poate să dispară pentru totdeauna. Colac peste pupăză, mai apare și o competiție acerbă la locul de muncă... Nicoleta Crăciun are toate soluțiile. Ce păcat că EL e singurul obstacol! Despre oameni, despre viață, despre haz, despre necaz, despre greșeli, despre iubire... 
  Ascultă aproape 240 de minute de poveste învăluită în zăpadă și romantism, în care protagoniștii descoperă importanța iubirii și a compasiunii în timpul sărbătorilor de iarnă. Experimentează emoțiile întâlnirilor sub crengile împodobite ale bradului de Crăciun și simte cum inima se topește în fața cadourilor oferite din suflet. 
  Cu o narare captivantă și detalii minuțioase care îți vor aduce în minte mirosul și gustul de portocale, audiobookul "Secvențe de Crăciun" te va transporta într-un univers magic, în care poveștile de iubire încă mai au sfârșit fericit. 
  Începe sărbătorile într-un mod special, cu o poveste audio ce-ți încălzește inima și-ți aduce un zâmbet pe buze în această perioadă magică a anului. 
  PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența inedită, plină de surprize! ;)
  Show book