Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Secvențe de Crăciun - cover
PLAY SAMPLE

Secvențe de Crăciun

Mihaela Gheorghe

Narrator Mihaela Gheorghe

Publisher: Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Descoperă magia sărbătorilor de iarnă cu o poveste emoționantă de Crăciun, în care puterea iubirii te va purta într-o călătorie plină de emoție, bucurie și hohote de râs. 
Un diamant magic este furat... Viața unui tată este pusă în pericol... Copii orfani sunt pe punctul de a-și pierde singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, iar sărbătoarea Crăciunului poate să dispară pentru totdeauna. Colac peste pupăză, mai apare și o competiție acerbă la locul de muncă... Nicoleta Crăciun are toate soluțiile. Ce păcat că EL e singurul obstacol! Despre oameni, despre viață, despre haz, despre necaz, despre greșeli, despre iubire... 
Ascultă aproape 240 de minute de poveste învăluită în zăpadă și romantism, în care protagoniștii descoperă importanța iubirii și a compasiunii în timpul sărbătorilor de iarnă. Experimentează emoțiile întâlnirilor sub crengile împodobite ale bradului de Crăciun și simte cum inima se topește în fața cadourilor oferite din suflet.  
Cu o narare captivantă și detalii minuțioase care îți vor aduce în minte mirosul și gustul de portocale, audiobookul "Secvențe de Crăciun" te va transporta într-un univers magic, în care poveștile de iubire încă mai au sfârșit fericit. 
Începe sărbătorile într-un mod special, cu o poveste audio ce-ți încălzește inima și-ți aduce un zâmbet pe buze în această perioadă magică a anului. 
PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența inedită, plină de surprize! ;)
Duration: about 4 hours (03:54:38)
Publishing date: 2023-07-11; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —