Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Grăsana și Dragostea - cover
PLAY SAMPLE

Grăsana și Dragostea

Mihaela Gheorghe

Narrator Mihaela Gheorghe

Publisher: Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Ești gata să te îndrăgostești de o poveste captivantă și amuzantă? Descoperă audiobook-ul "Grăsana și Dragostea"! Este despre umor, emoție, aventură... 
Cartea ne reamintește faptul că suntem mai mult decât aspect fizic, suntem inimi frumoase, inteligență, viață și personalități extraordinare. Doar așa putem să descoperim că adevărata dragoste nu se bazează doar pe aparențe, ci pe conexiuni sufletești și pe momente speciale, impărtășite cu cei dragi. Doar așa putem să cunoaștem prietenia, sinceritatea și puterea de a depăși prejudecățile. 
GRĂSANA și DRAGOSTEA este o poveste despre acceptarea de sine, despre iubirea de sine, necondiționată. 
Mihaela Alexandru este o femeie de 38 de ani, singură și fără vreun succes notabil, grasă. Nimic din ceea ce vede în oglindă nu poate să-i aducă ceea ce-și dorește cel mai mult: IUBIREA. 
Un număr de telefon greșit și o conversație întâmplătoare îi schimbă perspectiva asupra vieții. Dar ce se face când își dă seama că bărbatul cu care flirtează noaptea la telefon, este unul și-același cu noul ei șef de la serviciu, pe care nu poate să-l înghită? Și va reuși oare să-și împlineacă visul? 
Povestea este ceva mai mult decât o istorioară amuzantă și romantică. Ea își propune să facă oamenii să înțeleagă faptul că până nu te ACCEPȚI pe TINE, este cu neputință să fii acceptat de ceilalți… Perspective noi, încurajări pentru transformare și, de ce nu, dezvoltare personală… 
Vă asigurăm că veți rămâne încântați de cele 178 de minute de poveste, care vă vor atinge corzile sensibile ale inimii. Lăsați-vă cuprinși de magia iubirii adevărate! 
PS: Sugerez să ascultați la căști, pentru o experiență inedită! Nu vă spun care e, ci vă las să descoperiți singuri surpriza ;)
Duration: about 3 hours (02:58:48)
Publishing date: 2023-07-05; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —