Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
A treisprezecea aniversare a lui Megan - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare! - cover
PLAY SAMPLE

A treisprezecea aniversare a lui Megan - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare!

Owen Jones

Narrator Gabriela Abaluta

Publisher: Tektime

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Seriile Psychic Megan 
Un Ghid Spiritual, Un Tigru Fantomă Și O Mamă Înfricoșătoare! 
Seriile Psychic Megan constă în douăzeci și patru de nuvele despre conștientizarea din ce în ce mai mare a unei fete că este capabilă să facă lucruri pe care nimeni din familia ei nu le poate face. Megan are doisprezece ani în primul volum. Ea are două probleme aparent insurmontabile. Mama ei este speriată de abilitățile latente ale fiicei sale și nu numai că nu o va ajuta, dar o descurajează activ; și nu poate găsi un profesor care să o ajute să-și dezvolte puterile supranaturale, spirituale. Căci ea nu vrea doar să știe ce este posibil să facă și cum să facă, ci și la ce sa își folosească aceste abilități speciale. Megan este o fată bună, așa că ar părea evident că tinde să-și folosească puterile pentru a face bine, dar nu este întotdeauna ușor să faci ceea ce trebuie, chiar dacă știi ce înseamna asta. 
Aceste povești despre Megan vor atrage pe oricine are un interes pentru puterile extrasenzoriale, supranaturale și paranormale și este pentru vârste cuprinse între zece și o sută de ani. 
„A treisprezecea aniversare a lui Megan” este al doilea volum din cele douăzeci și trei ale seriei Megan. Este ziua de naștere a lui Megan, o adolescentă cu puteri psihice, iar pentru a celebra intrarea ei în adolescență, părinții ei organizează o mare petrecere pentru ea. Familia și prietenii sunt invitați la această importantă ocazie unde eroul ei DJ-ul local Jack Hammer va pune muzică. Se întreabă dac cineva va observa uriașul său tigru siberian Grrr, însă nu ia în calcul că va întâlni un străin chipeș. Seria Megan se adresează persoanelor de orice vârstă care sunt interesate de abilitățile psihice.
Duration: about 1 hour (01:03:40)
Publishing date: 2024-01-26; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —