Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Nuntă de Sf Valentin - cover
PLAY SAMPLE

Nuntă de Sf Valentin

Mihaela Gheorghe

Narrator Mihaela Gheorghe

Publisher: Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Ascultă "Nuntă de Sf. Valentin" - un audiobook savuros de dragoste și comedie, care te va cuceri de la primele cuvinte! 
Descoperă povestea incredibilă a Anei, o tânără plină de viață, cu spirit liber, care se încăpățânează să-și găsească locul într-o societatea aristocratică, ce pare să o respingă. Întâlnirea ei neașteptată cu Eduard, un aristocrat rafinat, dă naștere unei povești amuzante și pline de scântei. 
Într-o lume în care diferențele stau la baza criticilor, iar preferințele personale sunt transformate în motive de respingere, dragostea reușește să aducă împreună doi oameni care au curajul să depășească “gura lumii” și să joace cartea inimii. 
Eduard are rădăcini istorice, iar prezența lui este dorită la toate evenimentele, mai ales la nunta unei familii bogate. 
Ana nu ține cont de reguli, de norme, de ce “se zice sau se face”, motiv pentru care nu-și duce luptele cu vorbe ipocrite, ci cu pumnii. 
Războiul e gata să înceapă. Și toată lumea știe că, atât la război, dar și în dragoste, TOTUL e permis. 
De la momentul ciocnirii lor haotice și până la aventurile hilare prin conacul fermecător, vei râde cu poftă și vei fi captivată de chimia irezistibilă dintre cei doi protagoniști. 
"Nuntă de Sf. Valentin" este un audiobook plin de umor, replici pătrunzătoare și momente de tandrețe pură. Lasă-te purtată pentru mai mult de 360 de minute într-un univers plin de pasiune, râs și romantism, în care dragostea adevărată rupe toate lanțurile convenționale. 
PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența nouă, plină de surprize!
Duration: about 6 hours (06:06:05)
Publishing date: 2023-07-08; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —