Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
El ritme de Harlem - cover

El ritme de Harlem

Colson Whitehead, Yannkick Garcia

Publisher: Edicions del Periscopi

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

En Ray Carney és un comerciant honest que té una botiga de mobles barats a Harlem. La seva dona està embarassada i sembla que la vida els somriu. Però quan l'economia comença a fer figa, el cosí d'en Ray li demana ajuda per atracar l'històric Hotel Theresa. Serà llavors quan es veurà envoltat de criminals d'alta volada i s'haurà d'enfrontar a un conflicte intern violent: qui és ell? El pare de família honrat o un delinqüent emmascarat? Com podrà salvar el seu cosí i, al mateix temps, mantenir la reputació?

El ritme de Harlem és un drama moral i alhora una novel·la policíaca. És també un llibre trepidant sobre la raça i el poder. I sobretot és una carta d'amor a un barri, Harlem, ple de personatges originals que brillen amb llum pròpia.
Available since: 03/06/2023.
Print length: 400 pages.

Other books that might interest you

 • La barrera - cover

  La barrera

  Jordi de Manuel

  • 0
  • 0
  • 0
  Gaspar Garín s'encarrega d'apujar i abaixar la barrera del Port Fòrum de la ciutat de Barcelona. És una feina tranquil•la i li agrada el torn de nit. Per això li criden l'atenció els moviments estranys que hi ha al moll D i l'home amb la cicatriu al front que n'entra i surt amb un tot terreny a altes hores dela matinada. Quan el company del torn de dia li explica que ha passejat una parella de mossos pel port fent preguntes, no se sorprèn gens. Era d'esperar.A partir d'aquell moment, el vigilant estarà al'aguait, és evident que al moll D en passa alguna i fa molt mala espina. El que no sap Gaspar Garín és que la caporal Lídia Sánchez i l'agent Pau Ribó treballen en l'Operació Amnèsia, que situa el Port Fòrum en l'eix calent i essencial del cas: substàncies de submissió química, cobdícia i abús de les persones més vulnerables acaben confluint en un crim inimaginable. Jordi de Manuel ens ho exposa a La barrera, una història poc corrent i que, de ben segur, us posarà la pell de gallina.
  Show book
 • Independència d´interessos - cover

  Independència d´interessos

  Marc Moreno

  • 0
  • 0
  • 0
  Tot comença amb un robatori d'uns papers del Monestir de Sant Cugat mentre a Matadepera s'està debatent sobre el procés sobiranista, a primera vista que podrien tenir en comú els afers de l'Església amb la política?, potser molt o potser res, però i si afegim un descendent del Compte Borrell, un milionari recalcitrant amb set de diners i poder, un retrat força cru sobre les altes esferes de la societat catalana, i si a més hi afegim embolics de faldilles, assassinats i segrestos, i per rematar fem treballar junts en aquest cas personal dels Mossos d'Esquadra, de la Guardia Civil, de l'Exercit Espanyol, del CNI i el Conseller de l'Interior. Ara ja no em podeu dir que aquesta historia li falta res.Un thriller molt ben explicat, amb una ploma àgil i un tempo que es va adequant a la historia, passant d'Allegros a Lentos en qüestió de pocs paràgrafs. Ric en descripcions tant de l'ambient, que passa a ser un personatge en si mateix, com dels personatges que mouen els fils o són utilitzats com a titelles. Te girs argumentals que et deixen amb la boca oberta i quan comences a tenir els teus sospitosos, en Marc Moreno, fa girar la truita i et retrobes buscant indicis i pistes per descobrir les trames polítiques i policials.
  Show book
 • A mitjans d'agost - cover

  A mitjans d'agost

  Lucia Ventura

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel·la negra amb aires del Mediterrani.Enrico Rizzi, un policia de l'illa de Capri, especialitzat en casos menors, porta una vida plàcida i assossegada, que li permet ajudar el seu pare en un jardí ric en fruites i hortalisses de tota mena. Però tot canvia durant el mes d'agost, quan les breus i petites onades de la mar Mediterrània porten a les roques de la platja un pot amb un home mort al seu interior. Es tracta de Jack Milani, un estudiant d'Oceanografia, fill d'una important família industrial de l'illa. El de Jack Milani es convertirà en el primer cas d'assassinat de Rizzi, un cas en què el futur dels set mars està en joc. Un viatge a una de les illes més boniques del món, on la bellesa del paisatge es confronta amb la cara més fosca de l'ésser humà.«En acabar-me'l de llegir, volia anar-me'n directament a Capri.» ORF-Magazin«Un inici de sèrie molt prometedor, i un viatge a una de les illes més belles del continent europeu.» Münchner Merkur«Ideal per a tots aquells lectors de novel·la negra que no vulguin acabar tacats de sang aliena.» regula Tanner
  Show book
 • La bagassa del Demiürg - Psiborn 5 - cover

  La bagassa del Demiürg - Psiborn 5

  Noèlia Arrotea

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel·la negra mediterrània, que amaga rera la façana tràgica del seu personatge principal, la ciutat de Barcelona. La complexitat de les ciutats ve de la complexitat dels processos històrics, i el que has espatllat amb una colla d'anys no ho pots arreglar pas en dos dies. Encara que sigui dolorós, no hi ha cap capital al món que no faci pensar en el seu país. Sempre que Barcelona va massa bé, la unitat d'Espanya trontolla i sempre que la unitat espanyola trontolla, Barcelona acaba sacrificada, per la seva mateixa classe dirigent, a l'altar d'algun element retòric i grotesc.
   
  Els capítols d'aquesta història van plens de personatges que perden el nord i que es deixen arrossegar per excuses cada vegada més sinistres. La Psicòloga del Born troba que és millor viure com si tot ja hagués caigut, i deixar que el sistema vagi devorant-se a ell mateix de manera cada vegada més aïllada i més patètica. Estic d'acord amb ella. És més divertit, i més estimulant, que l'esforç que tots hem de fer sempre per mirar de sobreviure sigui d'alguna utilitat als protagonistes del món que vindrà demà.
  Enric Vila
  Show book
 • La vident - cover

  La vident

  Lars Kepler

  • 0
  • 10
  • 0
  Un terrible assassinat ha tingut lloc en una institució per a noies joves amb conductes autodestructives. Una mort que la policia no pot explicar.La Flora Hansen s'ha guanyat la vida fent veure que pot parlar amb els morts. Per això, quan llegeix al diari la notícia de l'assassinat no dubta a trucar a la policia. En un primer moment, demana diners per la informació que els pot oferir,; però més tard, amb el pas dels dies, només demana que l'escoltin. De manera desesperada.
  Show book
 • Inquisidor - cover

  Inquisidor

  Andreu Martín

  • 0
  • 0
  • 0
  Una novel•la trepidant que segueix el tenebrós camí de l'inquisidor Gabriel de Sanmiguel pel Pirineu. Corre el segle XVII i la Inquisició campa a plaer per la Península Ibèrica. A Barcelona, però, la situació és diferent: els inquisidors no són benvinguts i, sovint han d'anar amb escolta. Quan el Dimoni fa acte de presència en una vall perduda del Pallars, l'inquisidor Gabriel de Sanmiguel i el seu ajudant s'hauran de traslladar per descobrir els misteris dels crims darrera aquesta maledicció infernal. Pel camí s'hauran d'afrontar al terror que s'amaga sota les ombres, demoníaques i humanes, de la vall.-
  Show book