Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Τα Διαγωνίσματα Της Μέγκαν - Ένας Πνευματικός Οδηγός Ένας Τίγρης Φάντασμα Και Μια Φοβερή Μητέρα! - cover

Τα Διαγωνίσματα Της Μέγκαν - Ένας Πνευματικός Οδηγός Ένας Τίγρης Φάντασμα Και Μια Φοβερή Μητέρα!

Όουεν Τζόουνς

Publisher: Megan Publishing Services

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Η Μέγκαν είναι ένα δεκατριάχρονο κορίτσι, που καταλαβαίνει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις που δεν έχουν οι άλλοι. Στην αρχή προσπάθησε να μιλήσει στην μητέρα της γι'αυτές, αλλά με φοβερές συνέπειες, έτσι έμαθε να μην μιλάει γι'αυτές. 


Ωστόσο, κάποιοι άνθρωποι θέλουν να την βοηθήσουν και ένα ζώο της δείχνει την ιδιαίτερη φιλία του, αλλά αυτοί δεν είναι 'ζωντανοί' με την κανονική έννοια. Είναι πεθαμένοι. 


Η Μέγκαν έχει τρείς τέτοιους φίλους: Τον Γουανσιχίσα, τον πνευματικό της οδηγό, που ήταν ινδιάνος Σίου στην σύντομη ζωή του σαν άνθρωπος; τον παπού της μητέρας της, και μια μεγάλη Σιβηρική τίγρη που την λέει Γκρρ. 


Ο Γουανσιχίσα ξέρει όλα τα πνευματικά πράγματα, φυσικά και παραφυσικά, ο παππούς της είναι 'νεκρός' και η Γκρρ μιλάει μόνο σαν τίγρης, και δεν την καταλαβαίνουν οι άνθρωποι.
Available since: 06/16/2020.
Print length: 99 pages.

Other books that might interest you

 • Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου; - cover

  Εσύ θα σε επέλεγες για γονιό σου;

  George Lagios

  • 0
  • 0
  • 0
  Είναι το DNA μας τόσο εξαιρετικό όσο το έχουμε στο μυαλό μας, ώστε να το διαιωνίσουμε; Μήπως το να είμαστε γονείς είναι μια μορφή εξουσίας; 
  Δεν προοριζόμαστε όλοι για να κάνουμε παιδιά, και αυτό δεν είναι κακό. Καθένας ταξιδεύει προς την αυτοπραγμάτωση από διαφορετικό μονοπάτι. 
  Τι σημαίνει καλός γονιός; Πώς μπορούμε να λαμβάνουμε αποφάσεις με επίγνωση; 
  Η ασυνείδητη ή συνειδητή απόφαση να γίνει κάποιος γονέας θα κρίνει το μέλλον εκατομμυρίων ανθρώπων αν ένα παιδί από ακατάλληλους γονείς ανελιχθεί στην εξουσία ή ακόμα και όταν καθίσει στο ίδιο θρανίο με ένα ανυποψίαστο εύπλαστο παιδί. Το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά αποτελεί τη μεγαλύτερη ευθύνη που μπορεί να έχει ο άνθρωπος. Είναι ανυπολόγιστης σημασίας να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιοι απλά δεν πρέπει να γίνουν γονείς και να προστατέψουμε τον πολιτισμό μας. Οι κοινωνίες έχουν ποτίσει με λάθος ιδέες το ανθρώπινο είδος. Πώς μπορεί να σταματήσει αυτή η τρέλα; Η ανθρώπινη φύση και η επιστήμη μας δείχνουν τον δρόμο, εμείς όμως γιατί αγνοούμε και τις δυο έχοντας ενεργοποιημένους όλους τους μηχανισμούς αυτοεξαπάτησης; 
  Υπάρχει ελπίδα γιατί ακόμα υπάρχουν άνθρωποι με ήθος και ευφυΐα. Σε λίγο ωστόσο θα εξαλειφθούν και οι τελευταίοι, αν δεν αναλάβουμε τις ευθύνες μας και δεν μένουμε απλοί παρατηρητές. Η ιστορία θα μας κρίνει... και το πιθανότερο είναι να μας χαρακτηρίσει ηθικούς αυτουργούς. 
  Η γέννηση κάθε παιδιού είναι η ΜΗΤΕΡΑ της μεγαλύτερης ευθύνης! 
  Γιώργος Λάγιος
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις; 
  Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις. 
  Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή. 
  Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας - cover

  Η Μεταφυσική της Καθημερινότητας

  ΠΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΗΣ

  • 0
  • 0
  • 0
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετικά πράγματα. Η δεύτερη είναι αυτή που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλο.Η συλλογή άρθρων σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας και να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη αντίληψη για το άτομο και τον κόσμο. 
  Η πραγματικότητα και η σχετική πραγματικότητα είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Το δεύτερο είναι αυτό που αντιλαμβανόμαστε με τις αισθήσεις και τον εγκέφαλό μας. Φανταστείτε τώρα ότι μεταξύ αυτών των δύο, υπάρχουν και άλλα επίπεδα κατανόησης που αν τα διαχειριστούμε και τα ενεργοποιήσουμε, δεν φτάνουμε στην αντίληψη της απόλυτης πραγματικότητας. Τουλάχιστον όμως θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι συμβαίνει. 
  Ένα τέτοιο επίπεδο μας προσφέρεται από τη μεταφυσική, αλλά πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτήν, επειδή συχνά πολλές ψευδαισθήσεις εισέρχονται σε αυτήν. Αλλά αυτό το επίπεδο, το οποίο προσωπικά κατονομάζω σαν το επίπεδο της καθημερινής μεταφυσικής, είναι ένας σχετικά προσιτός τρόπος κατανόησης της αλήθειας του ότι η σχετικότητα και πάλι εναγκαλίζεται το επίπεδο της κατανόησης μας. 
  Η συλλογή άρθρων που περικλείονται σε αυτό το δοκίμιο επιδιώκει όσο το δυνατόν πιο ειλικρινά, να ρίξει μια ματιά στα γεγονότα που χαρακτηρίζουν το μεταφυσικό πέπλο της σχετικής πραγματικότητας ώστε να βοηθήσουν τον σύγχρονο ερευνητή στην καλύτερη παγκόσμια αντίληψη για το ατόμο και τον κόσμο.
  Show book
 • Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς δεν σου έμαθε Q-MIND - cover

  Ενεργοποίησε το όπλο που κανείς...

  Τάκης Πέρκιζας

  • 0
  • 0
  • 0
  Θέλεις να γίνεις ακόμα πιο επιτυχημένος στην δουλειά ή στα οικονομικά σου, σαν γονιός ή σαν σύντροφος; Nα έχεις την υγεία και τη φυσική κατάσταση που ονειρεύεσαι και να ζεις ευτυχισμένος, ‘γεμάτος’, με επίγνωση, και με σκοπό; Για να τα πέτυχεις αυτά χρειάζεσαι άραγε κάτι επιπλέον από αυτά που έχεις;Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τον πιο πρακτικό και συγκεκριμένο τρόπο για να ενεργοποιήσεις ένα Πανίσχυρο Όπλο που ήδη διαθέτεις.Το Q-Mind σου, το ανεξερεύνητο, απεριόριστης ισχύος κομμάτι του Νου σου, που σου έχει δοθεί χωρίς τις οδηγίες χρήσης και μπορεί να σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου για να ζήσεις μια ευτυχισμένη ζωή.Μάθε ‘ποια κουμπιά του Νου σου να πατήσεις’ δημιουργώντας τις Έξι Προϋποθέσεις, ενεργοποιώντας τα Τέσσερα Κλειδιά και χρησιμοποιώντας τα Δεκαοκτώ Εργαλεία του ‘Συστήματος Q-Mind’, δοκιμασμένου στις επιχειρήσεις και στη ζωή.
  Show book
 • Το εγχειρίδιο του Google Adwords - Ο απόλυτος οδηγός για το πιο άμεσο και αποτελεσματικό πρόγραμμα Pay Per Click στον κόσμο - cover

  Το εγχειρίδιο του Google Adwords...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Ανακαλύψτε τώρα τα μυστικά του πιο διάσημου διαφημιστικού προγράμματος στον κόσμο και βρείτε τους πελάτες που αναζητάτε χάρη σε ένα απλό και πρακτικό εγχειρίδιο. Αυτός ο οδηγός για το Adwords θα σας επιτρέψει να μάθετε γρήγορα όλες τις καλύτερες στρατηγικές λειτουργίας για να προσεγγίσετε το κοινό σας, ακόμη και αν δεν έχετε μεγάλο προϋπολογισμό για να δαπανήσετε για διαφήμιση. Ποτέ στην ιστορία του μάρκετινγκ δεν ήταν δυνατόν να προσεγγιστούν εκατοντάδες εκατομμύρια πελάτες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Αν γνωρίζετε τις σωστές στρατηγικές, το Adwords σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια επιχείρηση στην κορυφή των αναζητήσεων στο Google μέσα σε λίγα λεπτά από το άνοιγμα ενός λογαριασμού.
  Show book
 • Το Λάθος Που Μπορείς Να Κάνεις Είναι Να Μην Κάνεις Τίποτα - cover

  Το Λάθος Που Μπορείς Να Κάνεις...

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Σ’ ένα κόσµο που οδεύει ολοταχώς προς ένα αβέβαιο µέλλον, πώς µπορεί ένα άτοµο µόνο του να ορίσει τη µοίρα του; Είναι υποχρεωµένο να περιµένει σιωπηλά το επόµενο απρόβλεπτο πλήγµα; Ή θα έπρεπε να επιχειρήσει µε οποιοδήποτε µέσο, µε οποιοδήποτε σχέδιο, να εξασφαλίσει το µέλλον γι’ αυτούς που αγαπά και για την κοινωνία στην οποία ζει; Η αξέχαστη απάντηση του Λ. Ρον Χάμπαρντ αποκαλύπτει πώς µπορούµε να εγγυηθούµε την επιβίωση του µέλλοντός µας.Περισσότερες Πληροφορίες Το Λάθος Που Μπορείς Να Κάνεις Είναι Να Μην Κάνεις ΤίποταΣε αυτή την κοινωνία περιστοιχιζόµαστε από πολλούς ανθρώπους που λένε: «Α, καλά, δεν υπάρχει τίποτα που να µπορώ να κάνω για την κατάσταση». Για μένα όμως είναι ξεκάθαρο ότι αυτή είναι και φαίνεται να είναι μια κατάσταση για την οποία δεν μπορεί κάποιος να λέει κάτι τέτοιο. Για πρώτη φορά είμαστε αντιμέτωποι με το γεγονός, το απόλυτο γεγονός ότι το λάθος πράγμα είναι ακριβώς το να μην κάνεις τίποτα. – Λ. Ρον Χάμπαρντ 
  Σ’ έναν κόσμο όπου ανταγωνίζονται απρόβλεπτες δυνάμεις οδηγώντας σε ένα αβέβαιο μέλλον, πώς μπορεί ένα άτομο μόνο του να ελέγξει τη δική του μοίρα; Πώς μπορεί να περιφρουρήσει την ευημερία της οικογένειάς του, την προκοπή της ομάδας του και την ασφάλεια της πατρίδας του; 
  Είναι υποχρεωμένο να περιμένει σιωπηλά το επόμενο απρόβλεπτο πλήγμα, που πιθανότατα θα σημάνει το τέλος όλων των ονείρων και των φιλοδοξιών του; Ή θα έπρεπε να επιχειρήσει µε οποιοδήποτε µέσο, µε οποιοδήποτε σχέδιο, να εξασφαλίσει το µέλλον γι’ αυτούς που αγαπά και για την κοινωνία στην οποία ζει; 
  Εδώ, λοιπόν, είναι η αλησμόνητη απάντηση του Λ. Ρον Χάμπαρντ σε τέτοιου είδους ερωτήματα. Δεν αποκαλύπτει μόνο μια βασική αρχή που μαρτυρά τη διαφορά ανάμεσα στην επιτυχία και στην αποτυχία σε κάθε πλευρά της ζωής, αλλά επίσης μια θεμελιώδη αλήθεια με την οποία μπορούμε να εγγυηθούμε τη μελλοντική επιβίωσή μας ως άτομα, ομάδες, έθνη και Ανθρωπότητα ως σύνολο.
  Show book