Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Subjugarea unui scotian - cover

Subjugarea unui scotian

Maya Banks

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 3
 • 0

Summary

Eveline Armstrong este iubită și protejată de familie, dar mulți o consideră nebună, căci că frumoasa fiică a căpeteniei clanului Armstrong nu vorbește și nu comunică în nici un fel cu ceilalți. Dar nimeni nu știe că tânăra, rămasă fără auz în urma unui accident, a învățat să citească vorbele de pe buzele celor din jur și preferă să rămână în lumea ei tăcută. Curând însă, un decret al regelui o oblige să devină soția lui Graeme Montgomery, căpetenia clanului rival, iar Eveline acceptă resemnată – neștiind ce schimbări încântătoare vor avea loc în viața ei.Deși crede că obligația de a se căsători cu o femeie pe care nu o vrea îi va nărui toate planurile de viitor, Graeme este intrigat de misterioasa Eveline, ale cărei buze tăcute sunt atât de ispititoare și ai cărei ochi inteligenți pot vedea până în adâncul sufletului său. Dar, când rivalitatea dintre clanuri amenință să le distrugă fericirea pe care nu credeau că o vor găsi vreodată, războinicul scoțian este gata să mute munții din loc pentru a o salva pe cea care i-a învățat inima să audă cântecul magic al iubirii.Maya Banks și-a câștigat celebritatea pe plan internațional cu cele peste 60 de romane scrise până acum. Vândute în milioane de exemplare în întreaga lume, cărțile ei au intrat în topurile de bestselleruri ale New York Times și USA Today.
Available since: 01/24/1900.

Other books that might interest you

 • Dragostea este un pariu - Dorinta - cover

  Dragostea este un pariu - Dorinta

  Sophie Adams

  • 0
  • 1
  • 0
  Cand un pariu implica inima, poate fi un castig urias..dar si o pierdere uriasa. 
  Emily Crowford credea că viața ei este planificată. Era prim-balerină în corpul de balet al orașului și avea tot ce și-ar fi dorit o fată:suces, bani, talent și un logodnic frumos, considerat de toată lumea o partidă bună. Niciodată nu și-ar fi imaginat că viața ei avea să ia o întorsătură atât de dramatică și că tot ce avea îi va scăpa printre degete într-o clipă.Ca să-și schimbe viața, Emily Crowford trebuia să moară.Și, în locul ei, s-a născut Blanche Deluxe, dansatoare și vedetă de film la Bluebells, unul dintre cele mai mari spectacole de cabaret din Vegas. Își folosea corpul ca să seducă și să distreze publicul, dar, în viața privată, ridicase bariere pentru a nu permite nimănui să se apropie de ea, să-și protejeze inima. 
  Atunci când Tyler Williams, fermecătorul proprietar al casinoului a văzut-o pe misterioasa dansatoare pentru prima dată, a fost copleșit de dorință.Ea însemna o provocare pe care Tyler ar fi vrut s-o câștige și ar fi pus cel mai mare pariu că ar fi putut să intre în patul ei, de dragul plăcerii. 
  Ceea ce nu știa el era faptul că atunci când un pariu implică inima, poate fi un câștig uriaș...dar poate fi și o pierdere la fel de uriașă.
  Show book
 • Originea Harului - cover

  Originea Harului

  Dawn Brower

  • 0
  • 0
  • 0
  Ce face o persoană vrăjitoare? Pentru cei trăind în Scoția în secolul al șaisprezece cuvântul vrăjitoare în sine îi paralizează. Tuturor le este frică de vrăjitoare, atât de a fi acuzați de a fi una precum și de a fi blestemați de una. Într-un lanț de evenimente ce nu pot fi controlate o familie își confruntă această frică și consecințele de care nu pot scăpa. Vrăjitoria devine cât se poate de reală pentru familia Dalais. Caitrìona Dalais Guaire, Sorcha Dalais Creag, și Niall Dalais sunt luați din casă și trimiși la judecată. Viețile lor sunt în joc și se pare că acesta le este sfârșitul. Disperat, unul dintre ei aranjează ascunderea copiilor. Doar timpul va decide dacă vor rămâne ascunși iar harul va fi continuat...
  Show book
 • Nuntă de Sf Valentin - cover

  Nuntă de Sf Valentin

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Ascultă "Nuntă de Sf. Valentin" - un audiobook savuros de dragoste și comedie, care te va cuceri de la primele cuvinte! 
  Descoperă povestea incredibilă a Anei, o tânără plină de viață, cu spirit liber, care se încăpățânează să-și găsească locul într-o societatea aristocratică, ce pare să o respingă. Întâlnirea ei neașteptată cu Eduard, un aristocrat rafinat, dă naștere unei povești amuzante și pline de scântei. 
  Într-o lume în care diferențele stau la baza criticilor, iar preferințele personale sunt transformate în motive de respingere, dragostea reușește să aducă împreună doi oameni care au curajul să depășească “gura lumii” și să joace cartea inimii. 
  Eduard are rădăcini istorice, iar prezența lui este dorită la toate evenimentele, mai ales la nunta unei familii bogate. 
  Ana nu ține cont de reguli, de norme, de ce “se zice sau se face”, motiv pentru care nu-și duce luptele cu vorbe ipocrite, ci cu pumnii. 
  Războiul e gata să înceapă. Și toată lumea știe că, atât la război, dar și în dragoste, TOTUL e permis. 
  De la momentul ciocnirii lor haotice și până la aventurile hilare prin conacul fermecător, vei râde cu poftă și vei fi captivată de chimia irezistibilă dintre cei doi protagoniști. 
  "Nuntă de Sf. Valentin" este un audiobook plin de umor, replici pătrunzătoare și momente de tandrețe pură. Lasă-te purtată pentru mai mult de 360 de minute într-un univers plin de pasiune, râs și romantism, în care dragostea adevărată rupe toate lanțurile convenționale. 
  PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența nouă, plină de surprize!
  Show book
 • Într-o zi mă voi întoarce la tine - cover

  Într-o zi mă voi întoarce la tine

  Agnès Martin-Lugand

  • 0
  • 0
  • 0
  De la autoarea fenomenului internaţional Oamenii fericiţi citesc şi beau cafea 
  Roman recompensat cu Premiul „Les Petits Mots des Libraires" 2021 
   
  În timpul peregrinărilor ei prin Franța, Hermine, o tânără dezorientată, obosită de viață, ajunge întâmplător în însoritul Provence, unde i se propune să lucreze la un hotel. Fata acceptă fără prea mare tragere de inimă și descoperă că hotelul cu pricina este de fapt o proprietate impozantă, plină de viață, ce poartă un nume rusesc: Dacea. Jo și Mașa, stăpânii acestui loc magic, devin în scurt timp familia pe care Hermine n-a avut-o niciodată, oferindu-i dragostea și sprijinul după care a tânjit mereu. 
  Douăzeci de ani mai târziu, Hermine este o femeie împlinită, cu doi copii minunați și care s-a dedicat trup și suflet administrării acestei proprietăți de vis. Însă moartea fulgerătoare a lui Jo, devenit o legendă a locului, va zgudui din temelii tot ceea ce Hermine și familia sa adoptivă au construit împreună. Secrete dureroase ies la iveală și Hermine va fi pusă în fața celei mai dificile alegeri din viața ei… 
   
  „O poveste înduioșătoare despre rănile copilăriei, despre doliu și renaștere." – Le Parisien
  Show book
 • Lumina Nopții (Legături de Sânge Cartea 2) - Legături de Sânge Cartea 2 - cover

  Lumina Nopții (Legături de Sânge...

  Amy Blankenship

  • 0
  • 0
  • 0
  Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. 
  Quinn Wilder a urmărit-o cu ochii flămânzi ai unei pume încă din ziua în care s-a născut. Când a devenit adolescentă, tentația de a o pretinde ca partenera sa, s-a transformat instant într-o prăpastie între el și frații ei supraprotectori. Când părinții lor s-au ucis reciproc în luptă, legăturile dintre cele două familii au fost întrerupte iar ea a fost luată în siguranță în afara ariei lui de întindere. Urmărind-o de la distanță, Quinn constată că războiul vampirilor are punctele sale bune atunci când ea uită să stea deoparte. Kat Santos nu-l mai văzuse pe proprietarul Night Light de ani de zile. Asta până când Quinn decide brusc să o răpească și să o acuze că i-a înscenat uciderea vampirilor. Dându-și seama că inamicul îi joacă pe degete, cele două familii își unesc forțele pentru a opri vampirii să le terorizeze orașul. Pe măsură ce războiul subteran escaladează, la fel o fac și flăcările dorinței deoarece, ceea ce a început ca o răpire se transformă rapid într-un joc periculos de seducție.
  Show book
 • Grăsana și Dragostea - cover

  Grăsana și Dragostea

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Ești gata să te îndrăgostești de o poveste captivantă și amuzantă? Descoperă audiobook-ul "Grăsana și Dragostea"! Este despre umor, emoție, aventură... 
  Cartea ne reamintește faptul că suntem mai mult decât aspect fizic, suntem inimi frumoase, inteligență, viață și personalități extraordinare. Doar așa putem să descoperim că adevărata dragoste nu se bazează doar pe aparențe, ci pe conexiuni sufletești și pe momente speciale, impărtășite cu cei dragi. Doar așa putem să cunoaștem prietenia, sinceritatea și puterea de a depăși prejudecățile. 
  GRĂSANA și DRAGOSTEA este o poveste despre acceptarea de sine, despre iubirea de sine, necondiționată. 
  Mihaela Alexandru este o femeie de 38 de ani, singură și fără vreun succes notabil, grasă. Nimic din ceea ce vede în oglindă nu poate să-i aducă ceea ce-și dorește cel mai mult: IUBIREA. 
  Un număr de telefon greșit și o conversație întâmplătoare îi schimbă perspectiva asupra vieții. Dar ce se face când își dă seama că bărbatul cu care flirtează noaptea la telefon, este unul și-același cu noul ei șef de la serviciu, pe care nu poate să-l înghită? Și va reuși oare să-și împlineacă visul? 
  Povestea este ceva mai mult decât o istorioară amuzantă și romantică. Ea își propune să facă oamenii să înțeleagă faptul că până nu te ACCEPȚI pe TINE, este cu neputință să fii acceptat de ceilalți… Perspective noi, încurajări pentru transformare și, de ce nu, dezvoltare personală… 
  Vă asigurăm că veți rămâne încântați de cele 178 de minute de poveste, care vă vor atinge corzile sensibile ale inimii. Lăsați-vă cuprinși de magia iubirii adevărate! 
  PS: Sugerez să ascultați la căști, pentru o experiență inedită! Nu vă spun care e, ci vă las să descoperiți singuri surpriza ;)
  Show book