Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Războiul spionilor - cover

Războiul spionilor

John Le Carré

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Când Departamentul – intrat în umbră după război și ocupat numai cu bătălii birocratice – află un zvon despre amplasarea unei baze de rachete lângă frontiera vest-germană, aceasta pare șansa perfectă de a redobândi un loc important în arena informațiilor secrete. Războiul Rece este la apogeu, iar Departamentul ar da orice ca să participe activ.
 
Disperați după glorie și hotărâți să-i întreacă pe rivalii de la Circ, printre care se numără și George Smiley, conducătorii Departamentului îl trimit pe teren pe Fred Leiser, un fost colaborator, înarmat doar cu o instruire școlărească și amintirile sale din timpul războiului. Pe acel tărâm al tăcerii pline de înțelesuri care este Germania de Est comunistă, soarta lui Leiser nu-i mai aparține în exclusivitate, ci devine inseparabilă de cea a Departamentului.
 
Maestrul ficțiunii de spionaj, John le Carré, construiește în Războiul spionilor o narațiune captivantă, cu trădări, cacealmale îndrăznețe și atotprezenta amenințare a războiului nuclear.
 
 
 
„O poveste cutremurătoare și tragică despre spioni umani, nu sexy și eleganți.“ NEW YORK HERALD TRIBUNE
 
 
 
„O carte de o forță rară și imensă.“ FINANCIAL TIMES
 
 
 
„Un roman amar, sumbru, scris excepțional.“ PUBLISHERS WEEKLY
Available since: 06/22/2021.

Other books that might interest you

 • ONI - Partea a IV-a - Se Poate - cover

  ONI - Partea a IV-a - Se Poate

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Descoperă o lume plină de fantezie, magie, acțiune și pasiune cu noul audiobook fantasy "ONI"! 
  Orice se poate... Inclusiv ca cea mai mare asasină a tuturor timpurilor să aibă nevoie, la rândul ei, de salvare. Se poate și ca o iubire abia înfiripată să ducă la erori fatale. La fel de bine se poate ca un suflet legat cu șapte peceți să înceapă să simtă, iar un trup imun să fie cuprins de pasiune. Și se mai poate ca prezentul să devină mai important decât trecutul. Dar oare se poate ca Yul și Sakura să lupte nu doar pentru viețile lor, ci și pentru dragostea lor? 
  În acest roman audio captivant, vei fi prins într-o poveste epică despre o eroină neașteptată, care se folosește de puterile sale ascunse, chiar dacă acestea provin dintr-un rău înspăimântător, care amenință să distrugă totul în calea lui. 
  Ascultă la căști peste 130 de minute de poveste, relaxează-te și bucură-te de experiența inedită a unui audiobook modern, în care coloana sonoră și efectele audio speciale creează senzația de real!
  Show book
 • Neînțelegerea - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare - cover

  Neînțelegerea - Un ghid...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Megan este o adolescentă cu abilități psihice care nu poate găsi pe nimeni care să-i înțeleagă puterile... nimeni dintre cei vii.
  Show book
 • Tentoria - cover

  Tentoria

  Sorin Banu

  • 0
  • 0
  • 0
  La jumatatea secolului XXII, omenirea intra intr-un nou razboi mondial, care va produce prima generatie de tentorieni – o armata de oameni bionici creata ca o solutie extrema pentru restabilirea pacii; primul succes real in perfectionarea artificiala a functiilor corpului si a inteligentei umane. Cu timpul, tentorienii devin oficial o natiune care-si arata tot mai mult adevarata natura: masini cu trup de om, insetate de sange si putere. Astfel, in secolul XXV, marile puteri decid sa ii vaneze peste tot in lume si sa ii izoleze intr-o regiune pe care o numesc TENTORIA.
  
  Sa aiba aparitia acestei natiuni repercusiuni si in trecut?
  Actiunea se muta cu 500 de ani inapoi in timp, in anul 2019. Cole este un tanar de 27 de ani, care traieste o viata fericita intr-o lume cu totul aparte: o Terra cu doar un petic de pamant inconjurat de un singur ocean vast si cu o populatie de 12 milioane de oameni condusa de o grupare secreta. Viata lui Cole se schimba brusc, odata cu dezvaluirea adevaratei realitati a existentei sale, iar actiunile teribile incep a se precipita intr-o veritabila goana la extrem, la limita supravietuirii.
  
  "TENTORIA" ridica intrebari legate de valorile umane, de conflictul dintre virtual si realitate, dintre prezent si viitor; despre speranta omenirii de a ramane intr-o lume palpabila, non-virtuala, departe de drogul tehnologic, care ne creeaza o dependenta tot mai acuta, infiltrandu-se tot mai mult in corpul nostru.
  Show book
 • Broasca testoasa cea fermecata - Basm audio limba romana - cover

  Broasca testoasa cea fermecata -...

  Mybuni

  • 0
  • 0
  • 0
  Broasca testoasa cea fermecata 
  Albumul audio contine basmul Broasca testoasa cea fermecata , lectura MyBuni. 
  CADOU: Albumul audio este insotit de o carte in format pdf , versiune dupa basmul de Petre Ispirescu.
  Show book
 • Cocosel-creasta de aur - basm audio in limba romana - cover

  Cocosel-creasta de aur - basm...

  Mybuni

  • 0
  • 0
  • 0
  Cocosel-creasta de aur 
  Albumul audio contine basmul popular Cocosel-creasta de aur, lectura Mybuni, . Autor si editor: Mybuni. 
  Cadou: Carte in format pdf: Cocosel-creasta de aur , textul basmului si imagini. Autor si editor MyBuni.
  Show book
 • ONI - Partea a II-a - O ALTĂ LUME - cover

  ONI - Partea a II-a - O ALTĂ LUME

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Călătoria magică și plină de acțiune continuă! 
  Sakura înțelege faptul că prezentul este doar o continuare a trecutului, însă tot nu-și găsește locul ca soție a lui Yul-Min. Și nici ceilalți n-au nici cea mai mică intenție să-i facă viața mai ușoară: nici servitorii, și cu siguranță că nici fosta iubită a lui Yul, Cho-Hee. Dar nici demonului și nici Sakurei nu le pasă câtuși de puțin. Misiunea lor e clară: răzbunarea și eliberarea sufletului mamei sale decedate. 
  Dar ce se întâmplă cu Yul? Liderul Casei Soarelui începe să vadă în soția lui ceva mai mult decât o femeie pe care este nevoit s-o tolereze, însă nu e sigur dacă asta e ceva de bine, sau ceva de care trebuie să se teamă... 
  Vei fi captivat de acțiunea intensă, de luptele epice și momentele emoționante, în care primii fiori ai iubirii încep să dea putere și să întărească rezistența în fața întunericului. 
  Cu ajutorul coloanei sonore și al efectelor speciale, "ONI" va prinde viață în urechile tale, transportându-te în mijlocul fiecărei bătălii și în fiecare descoperire magică. 
  Descoperă intrigile complexe, secretele întunecate și trezirea unei iubiri pasionale, în acest audiobook. Fiecare capitol te va înfășura într-o lume magică și vei simți emoțiile personajelor atât de intens, încât vei fi purtat într-un univers paralel. 
  Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența inedită în mai bine de 100 de minute!
  Show book