Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
ONI - Partea a II-a - O ALTĂ LUME - cover
PLAY SAMPLE

ONI - Partea a II-a - O ALTĂ LUME

Mihaela Gheorghe

Narrator Mihaela Gheorghe

Publisher: Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Călătoria magică și plină de acțiune continuă! 
Sakura înțelege faptul că prezentul este doar o continuare a trecutului, însă tot nu-și găsește locul ca soție a lui Yul-Min. Și nici ceilalți n-au nici cea mai mică intenție să-i facă viața mai ușoară: nici servitorii, și cu siguranță că nici fosta iubită a lui Yul, Cho-Hee. Dar nici demonului și nici Sakurei nu le pasă câtuși de puțin. Misiunea lor e clară: răzbunarea și eliberarea sufletului mamei sale decedate. 
Dar ce se întâmplă cu Yul? Liderul Casei Soarelui începe să vadă în soția lui ceva mai mult decât o femeie pe care este nevoit s-o tolereze, însă nu e sigur dacă asta e ceva de bine, sau ceva de care trebuie să se teamă... 
Vei fi captivat de acțiunea intensă, de luptele epice și momentele emoționante, în care primii fiori ai iubirii încep să dea putere și să întărească rezistența în fața întunericului. 
Cu ajutorul coloanei sonore și al efectelor speciale, "ONI" va prinde viață în urechile tale, transportându-te în mijlocul fiecărei bătălii și în fiecare descoperire magică. 
Descoperă intrigile complexe, secretele întunecate și trezirea unei iubiri pasionale, în acest audiobook. Fiecare capitol te va înfășura într-o lume magică și vei simți emoțiile personajelor atât de intens, încât vei fi purtat într-un univers paralel. 
Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența inedită în mai bine de 100 de minute!
Duration: about 2 hours (01:44:49)
Publishing date: 2023-07-12; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —