Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Hányszor élünk - Negyedik típusú találkozások - cover

Hányszor élünk - Negyedik típusú találkozások

István Nemere

Publisher: Adamo Books

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A "Negyedik típusú találkozások" című ismeretterjesztő sorozat első számaként Nemere István az UFO-kérdést boncolgatta. A sorozat tizedik számát ismét Nemere István írta. Az előszóban rögtön megállapítja: az ember több, mint a teste. Biztos benne, hogy létezik valamiféle "lélek", és ezt a vallás, az istenhit teljes kizárásával is próbálja bizonyítani.
Available since: 12/04/2018.

Other books that might interest you

 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Egyszerű megközelítés Freudhoz - Egy útmutató Sigmund Freud felfedezéseinek és a mélylélektan alapelveinek egyszerű magyarázatához - cover

  Egyszerű megközelítés Freudhoz -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Melyek a pszichoanalízis alapjai? Melyek voltak a tudományág alapját képező ötletek és felfedezések? Hogyan sikerült Freudnak felfedeznie az emberi elme működésének alapelveit?
  
  Ez a könyv azzal a céllal készült, hogy az olvasó számára világos és egyszerű szemléletet nyújtson azokról a felfedezésekről, amelyek a mélylélektan születéséhez vezettek. A könyvben megismerheti a pszichodinamikai elmélet alapelveit. A mélylélektan születésétől a hipnózis alkalmazásával kapcsolatos első klinikai eredményeken át az emberek életét szabályozó tudattalan pszichés mechanizmusokig. A Freud által alkalmazott vizsgálati módszer, amellyel az egyénben jelenlévő különböző pszichés rétegeket összekapcsolja, szintén bemutatásra kerül. Az olvasó így olyan felfedező utat járhat be, amely nemcsak a téma jobb megértését teszi lehetővé, hanem azt is, hogy megkérdőjelezze önmagát és a pszichés életet szabályozó alapvető posztulátumokat. 
  Show book
 • Hogyan szeressük az életkorunkat - cover

  Hogyan szeressük az életkorunkat

  Anne Karpf

  • 0
  • 0
  • 0
  Ki ne szeretné, ha éveket letagadhatna a korából?
  Félünk az öregedéstől, bármit megtennénk, hogy elkerüljük. Anne Karpf szociológus arról ír könyvében, mennyire meghatározza az öregedéshez való viszonyunkat történelmünk és kultúránk. Egyúttal szemléletmódunk megváltoztatására ösztönöz, konkrét eseteken keresztül mutatja be, hogy az öregedés életünk szerves része, és akár gazdagító tapasztalat, fejlődési lehetőség is lehet. 
  Korunkban, amikor az erkölcsi és értékrendi zűrzavar egyre nő, az önsegítő könyveknek is megújulásra van szükségük. Az élet iskolája (The School of Life) sorozat, mely olyan mindnyájunkat érintő témákkal foglalkozik, mint a pénz, a munka, a technológia, a szex, a testedzés vagy az egyedüllét, épp erre vállalkozik.
  Alain de Botton,
  a sorozat szerkesztője
  Show book
 • A latte faktor - Miért nem kell gazdagnak lenned ahhoz hogy gazdagként élj! - cover

  A latte faktor - Miért nem kell...

  John David Mann, David Bach

  • 0
  • 0
  • 0
  Fedezzük fel David Bach, a New York Times sikerlistás szerzőjének anyagi szabadsághoz vezető három titkát ezzel a lebilincselő történettel, ami beláttatja majd velünk, hogy gazdagabbak vagyunk, mint gondoljuk.A szerző tapasztalatain okulva, aki világszerte emberek millióit tanította meg arra, hogyan éljenek gazdag életet, ez a sodró lendületű, könnyen olvasható könyv megtanít minket arra, hogy legyünk akár fiatalok, akár idősebbek, még mindig megvalósíthatjuk az álmainkat.Ebben a lenyűgöző, szívet melengető tanmesében Bach és a szerzőtársa egy New York-ban élő és dolgozó huszonéves lány történetét beszélik el. Sok fiatal diplomáshoz hasonlóan Zoey is a hitelkártya és a diákhitel egyre növekvő terhe mellett próbál kijönni a fizetéséből. Éjjel-nappal dolgozik az álomállásában, mégsem keres annyit, hogy előteremtse a nyugodt élethez szükséges biztos anyagi minimumot. A főnöke javaslatára ismerkedik meg Henryvel, a kedvenc brooklyni kávézója baristájával.Henry hamarosan megismerteti Zoey-t "Az Anyagi Szabadság Három Titkával". Zoey elsőre elveti őket, de végül belátja valódi erejüket. Zoey egyetlen hét leforgása alatt felfedezi, hogy máris annyit keres, amivel biztosítani tudja az anyagi jövőjét, és megvalósíthatja a legigazabb álmát, és ehhez elég csak pár könnyen végrehajtható igazítást eszközölnie a hétköznapi teendőiben.A Latte faktor lerántja a leplet az anyagi szabadság elérésének titkairól, arra ösztönzi az olvasókat, hogy belássák: sosem késő megvalósítani az álmainkat.Egy egyszerű, bizonyítottan bevált módszert követve, amivel Henry ismerteti meg Zoey-t.Már ma bárki végrehajthat olyan apró változtatásokat, amik egy életen át nagy hatással vannak a mindennapjaira."David Bach az a pénzügyi varázsló, akire érdemes odafigyelnünk, amikor az anyagi helyzetünk szorításában vergődünk" Tony Robbins
  Show book