Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Hányszor élünk - Negyedik típusú találkozások - cover

Hányszor élünk - Negyedik típusú találkozások

István Nemere

Publisher: Adamo Books

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

A "Negyedik típusú találkozások" című ismeretterjesztő sorozat első számaként Nemere István az UFO-kérdést boncolgatta. A sorozat tizedik számát ismét Nemere István írta. Az előszóban rögtön megállapítja: az ember több, mint a teste. Biztos benne, hogy létezik valamiféle "lélek", és ezt a vallás, az istenhit teljes kizárásával is próbálja bizonyítani.
Available since: 12/04/2018.

Other books that might interest you

 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Tompa fényű napok - cover

  Tompa fényű napok

  Borbíró Klára

  • 0
  • 0
  • 0
  Amikor Lídia meghalt, felborult a rend.Ő volt a család tengelye, az etalon, és most nincs sehol.Ármin három gyermekével magára marad. Sok mindent feláldozott felesége haláláig, de tudja, hogy az igazi megpróbáltatások még csak ezután jönnek.A legidősebb gyerek, a tizenhét éves Ágota rosszul kezeli a frissen rászakadt szabadságot. Kétes kapcsolatba bonyolódik egy iskolatársával, akivel lopási ügybe keveredik, mindeközben ráébred, hogy vonzalmat érez egy fiatal tanára iránt is.Zsófi, a tüskés könyvmoly világa darabjaira hullik, kivételezett helyzete oda, és fény derül a nagy titokra is. Elkeseredésében kikezd egy fiatal, de önálló háztartást fenntartó fiúval, csak tartozzon végre valahová.Csongor éli tovább egy megszokott életét, közben észrevétlenül egy katasztrófa útját sodródik. Ármin szeretné visszahozni a régi szeretőjét, aki talán Lídia helyére lép, de egy nő fél az újabb csalódástól. Vajon képesek megküzdeni a félelmeikkel és a vágyaikkal? Összetartják-e egymástól a veszélyekkel összefüggő betűkészleteket, amíg újraépítik egy széthullott családot? Elmúlnak-e valaha a tompa fényű napok? A fordulatokban gazdag, a kalandos történet szükségszerűen megteremti az életét, és aztán, anya halála után. Ez a regény szólnak, amikor vesztettek már el valakit.
  Show book
 • Nyári titkok - cover

  Nyári titkok

  Jane Green

  • 0
  • 0
  • 0
  Két forró nyár, két sorsfordító titok
   
  1998. június. A huszonhét éves Cat Coombs vergődik. Londonban él, újságíró, és durvánbulizik. Amikor megismerkedik igazi apjával, akiről addig mit sem tudott, olyan hibákat követel, amelyekért súlyos árat fizet - elveszíti azoknak a nőknek a reményteljes barátságát, akikéletében először tárt karokkal fogadták. És ettől kezdve minden megváltozik.
   
  2014. június. Cat elégtételt akar adni azoknak, akiknek fájdalmat okozott. ElhatározásaNantucketbe, a gyönyörű New England-i szigetre viszi, hiszen még mindig ott élnek azok anők, akiket egykor a családjának nevezett. Ámde nem tudja, hogy nekik, az apja törvényeslányainak, a féltestvéreinek is megvannak a maguk titkai. Amikor pedig a múlt ütközik ajelennel, Cat kénytelen szembenézni élete legsötétebb dolgaival, és leleplezni valakibosszúszomját.
   
  Felemelő, és megindító történet egy fiatal nő küzdelméről önmagával, az alkohollal és a kapcsolatteremtéssel.
   
  Jane Green, a világ egyik legnépszerűbb írónője az első oldalaktól magával ragad, és szenvedélyes érzelmi utazásra visz a lélegzetelállító befejezésig.
   
  "Nagy tisztelője vagyok Jane Greennek.Igazán lebilincselő olvasmány."Marian Keyes
   
  "Jane Green a női irodalom királynője."Glamour
   
  "Gyengéd, szellemes, csípős, és bölcs."Sophie Kinsella
  Show book
 • Buddhizmus kisgyerekes anyáknak - cover

  Buddhizmus kisgyerekes anyáknak

  Sarah Napthali

  • 0
  • 0
  • 0
  Sarah Napthali, a Buddhizmus anyáknak szerzője ezúttal kisgyerekes anyákhoz szól a tőle megszokott derűvel és humorral. Olyan szellemi-lelki utazásra invitál, amely nyomán nyitottabb, figyelmesebb és felszabadultabb szülőkké válhatunk. A buddhizmus tanításai hozzásegítenek ahhoz, hogy megválaszoljuk a szülői lét alapkérdéseit: Kicsoda a gyermekem valójában? Ki vagyok én? Mit tehetek, hogy a legjobbat adjam a gyerekemnek és saját magamnak? Hogyan viszonyuljak a nemszeretem házimunkához? És nem utolsósorban: Ennyiből áll az élet? A szerző rengeteg személyes példát és megoldási javaslatot hoz saját családjából és más anyák tapasztalataiból, türelemmel és alázattal kalauzol, hogy tudatosan, oldottan és harmonikusan élhessük meg a mindennapokat a számunkra legfontosabbakkal: a gyerekeinkkel.
  Show book
 • Szemben a halállal - Fájdalom sebezhetőség halandóság gyógyászat művészet idő álmok adatok kimerültség rák és gondoskodás - cover

  Szemben a halállal - Fájdalom...

  Anne Boyer

  • 0
  • 0
  • 0
  Anne Boyer kortárs költőnőnél 41 évesen agresszív mellrákot állapítottak meg. A váratlan diagnózis kettétörte addigi életét, a felépüléshez vezető út pedig teljesen megváltoztatta a halandósághoz és az élethez való viszonyát. A betegségen átesett művészek – Audre Lorde, Kathy Acker, Susan Sontag – írásaihoz kapcsolódva Pulitzer-díjas könyvében kendőzetlenül számol be a fájdalmas kezelésekről, testi-lelki kínokról és a társadalom rákkal kapcsolatos ellentmondásos hozzáállásáról. Szembesít azzal, mennyire méltatlanul várja el a külvilág a betegektől a „példamutató” viselkedést – hogy egészségesen étkezzenek, vegyenek részt jótékonysági eseményeken, méltósággal viseljék a fájdalmat –, milyen erősen meghatározza a társadalmi helyzet a gyógyulás esélyeit, és milyen jelentős gazdasági érdekek akadályozzák a rákkutatást. Kíméletlen hangvételű, mégis lírai könyve érzékletes költői képekben gazdag irodalmi alkotás, személyes vallomás a szenvedésről és annak értelmezéséről, a rákkal való küzdelem esetlegességéről, megrázó fázisairól. Feloldásként és támaszként szolgálhat a rákbetegek és környezetük számára a betegség okozta bűntudat elengedéséhez, a lelki és testi sebek elfogadásához.
  Show book