Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Kristálygyógyászat és terápia - cover

Kristálygyógyászat és terápia

Vera Komlossy

Publisher: Kristalykinez

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
Available since: 03/11/2018.
Print length: 124 pages.

Other books that might interest you

 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Nyár a Comói tónál - cover

  Nyár a Comói tónál

  Erica James

  • 0
  • 0
  • 0
  Floriana számára egy esküvői meghívás változtatott meg mindent...Ha nem tereli el a gondolatait, hogy élete szerelme egy másik nőt vesz feleségül, észrevette volna a közeledő kocsit.Ha látta volna az autót, nem kellett volna az idős vénkisasszonynak, Esme Silcoxnak és Adam Strongnak, a helyi ingatlanfejlesztőnek a segítségére sietnie.És ha Floriana nem ismerkedik meg Adammel és Esmevel, soha nem lett volna bátorsága részt venni Seb esküvőjén a gyönyörű Comói-tó partján.Esmeben az olasz nyaralóhely emlékeket ébreszt, tizenkilenc évesen itt lett elsőször szerelmes. Gyakran eltöprengett, hogy mi történt a férfival, aki ellopta a szívét - és megváltoztatta az életét.Esme and Floriana számára eljött az idő, hogy mindketten szembe nézzenek a múltjukkal - és a jövőjükkel - a Comói-tó, elbűvölő, romantikus partjain.Csodálatos regény elvesztett szerelemről, sorsról és második esélyekről...Santa Montefiore, Jill Mansell, Katie Fforde és Rosamunde Pilcher rajongóknak különösen ajánlott.
  Show book
 • Kezelési útmutató az elméhez - cover

  Kezelési útmutató az elméhez

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Az elménk mindig velünk van. Ennek ellenére az Ember gyakorlatilag semmit sem tud arról, hogy hogyan működik. És a válással végződő házasságoktól a kudarcba fulladt karrierekig gyakorlatilag minden emberi válság visszavezethető az Ember saját elméjével kapcsolatos tudatlanságára. Az elme anatómiáját és annak működését részletező első kezelési útmutató elolvasásával bárki megértheti az emberi viselkedés mögött meghúzódó okokat, és felhasználhatja ezt a tudást arra, hogy bármilyen problémát megoldjon az életben.Kezelési útmutató az elméhez: További adatokMegpróbálni kideríteni, hogy mi mozgat benneteket, miért viselkedtek annyira helyesen, amennyire helyesen viselkedtek, miért funkcionáltok egyáltalán, miért gondolkodtok egyáltalán – ez eléggé kalandos lenne. – L. Ron Hubbard 
  Az elménk mindig velünk van. A nap huszonnégy órájában együtt élünk vele, életünk minden napján. Az Ember gyakorlatilag mégse tud semmit arról, hogy hogyan működik. És a válással végződő házasságoktól a kudarcba fulladt karrierekig, a munkát akadályozó feszültségektől a nemzeteket megosztó konfliktusokig gyakorlatilag minden emberi válság visszavezethető az Ember saját elméjével kapcsolatos tudatlanságára. 
  Képzeljük csak el, mekkora haszon származhatna a válaszok megtalálásából. Nemcsak szervezetek virágozhatnának, és nemcsak nemzetek oldhatnák fel ellentéteiket, de egy egyén ezzel a tudással felfegyverkezve, teljes megértéssel önmagáról és másokról, sokkal jobb eséllyel vághatna neki a céljai megvalósításának is. 
  Az igazság az, hogy milliók érték már el pontosan ezt. A történelem során először az Ember birtokába került egy „kezelési útmutató”, amely részletesen tárgyalja az elme teljes felépítését, és azt, hogy pontosan hogyan működik. Ezt a „kézikönyvet” tanulmányozva, bárki képes megérteni az emberi viselkedés végtelen sokszínűsége mögött meghúzódó okokat, és ezt a tudást felhasználhatja arra, hogy bármilyen helyzetet megoldjon, amellyel szembekerül az életben. 
  Itt vár hát ránk a kaland, amely az egyén legértékesebb tulajdonát képező elme működésének felfedezését eredményezi.
  Show book
 • Hucul hátán - cover

  Hucul hátán

  János Luky

  • 0
  • 0
  • 0
  Luky János költészete hozzánk és rólunk szól. Ismeretlenül is ismerős családi viszonyok, életképek jelennek meg a szerző első kötetében a gyász, a szerelem, a gyermekek iránti elkötelezettség és szeretet témáit feldolgozva. A közvetlen és személyes költői hang bensőséges hangulatot teremt, mégsem válnak a versek teljesen áttetszővé. Míg a kötet első felében leginkább családi témájú versek szerepelnek, amelyeket mélyen összeköt az édesanya elvesztése és a gyász tapasztalata, addig a második rész egy tágabb világba kalauzol, ahol a személyes hangütésen túl a játékosság és a könnyed humor is teret kap. Mindez néhol meseszerű elemekkel keveredik, így akár kihallgathatjuk a Nap és a Föld párbeszédét, vagy egy álommal közösen eredhetünk az eltűnt álmodó nyomába. A Hucul hátán szövegei mesélnek nekünk és beszélgetnek velünk, legyen szó a családról, a nyelv megőrzéséről vagy éppen a világ felé való nyitottságról. Versek, amelyek közelről szólalnak meg, innen, a szomszédból, Barsendrédről.
  Show book
 • Újraépített életek - Történetek szenvedélybeteg szülők felnőtt gyermekeiről - cover

  Újraépített életek - Történetek...

  Békési Tímea, Kassai Szilvia

  • 0
  • 1
  • 0
  Hogyan lehet túlélni a gyerekkort függő szülők mellett? Milyen nehézségeket okoz ez a súlyos családi örökség? Miként lehet feldolgozni ezt a traumát? Hazánkban több millió embert érint, mégis kevés szó esik arról, milyen következményekkel jár, ha valaki szenvedélybeteg szülőkkel nő fel. A függőség ugyanis nemcsak az alkoholbeteget vagy szerhasználót, hanem a családi rendszer egészét érinti, minden családtag életére jelentősen kihat. Az addiktológiai konzultáns és interkulturálispszichológia-szakértő szerzőpáros tabudöntögető könyve átfogó képet ad a témáról. A személyes élettörténetek ‒ Karafiáth Orsolya, Tompa Andrea és Kiskovács Attila, valamint az inkognitójukat megőrző interjúalanyok őszinte vallomásai ‒ bepillantást engednek számos függőségben érintett család életébe, és felvázolják a változás lehetőségeit. A hiánypótló kötet az érintettek, szakemberek és érdeklődők számára is hasznos információkkal, fogódzókkal szolgál. Emellett rámutat arra is, hogy bár bizonyos mértékig meghatároz minket, honnan jövünk, végső soron többek vagyunk, mint a traumáink összessége ‒ és újraépíthetjük az életünket.
  Show book