Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A szív vallomása - Jace - cover

A szív vallomása - Jace

Jackson A. L.

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Egy titok és árulás fátylába burkolt szerelem története.” – Aleatha Romig, New York Times bestsellerszerző
 
„Megkapó, csábító, tökéletes.” – Molly McAdams bestsellerszerző
 
 
 
Még egyszer nem törheted össze a szívem!
 
 
 
Apu figyelmeztetett, hogy ne kezdjek olyan fiúval, mint Jace Jacobs. Tudtam, hogy bajban van. Az ellenállhatatlan lázadó, aki harcban áll az egész világgal. A szívem megálljt parancsolt, de nem hallgattam rá. Gyorsan és őrült szenvedéllyel szerettem belé. Azt mondta, örökké együtt leszünk, aztán összetörte a szívemet.
 
Most, tíz évvel később itt áll az ajtómban. Szexibb, mint valaha. Provokatív és parancsoló. Sikeres és erős. Tudtam, hogy ilyen férfi válik majd belőle. De megfogadtam, többé nem hagyom, hogy elvegye az eszem. Minden erőmmel igyekszem, de a köztünk lévő kémiát lehetetlen tagadni. A pillantásától elgyengülök, az érintése térdre kényszerít. Sejtelmem sem volt, hogy Jace-nél van a kulcs mindenhez, amit elvesztettem és ami a jövőmet fenyegeti. Most rajta áll, hogy megment, vagy darabokra zúz.
 
A New York Times és USA Today bestsellerszerző, A. L. Jackson a második esélyről szóló romantikus regények királynője. Charleston városában a szerelmek elsöprőek és romokat hagynak maguk után. De az emberek változnak, és a szív sebeit sohasem késő begyógyítani.
Available since: 07/08/2022.
Print length: 544 pages.

Other books that might interest you

 • Vár ránk a pillanat - cover

  Vár ránk a pillanat

  Corinne Michaels

  • 0
  • 0
  • 0
  „Kirobbanó a kémia Oliver és Maren között.” – Anna Reads Here
   
  „Érzelmeink legmélyebb húrjait pengeti meg.” – The Overflowing Bookcase
  
   
  A házasságom kezdete egy hazugság.
   
  Apám utolsó kívánsága azonban az volt, hogy az oltár elé kísérhessen, és én bármit megtennék az apámért.
   
  Még azt is, hogy hozzámenjek egy férfihoz, akit nem is szeretek.
   
  Szóval amikor a vőlegényem faképnél hagy napokkal a ceremónia előtt, a főiskolai barátomhoz, Oliver Parkersonhoz fordulok segítségért, és meggyőzöm, hogy vegyen el.
   
  A családom még egyik férfival sem találkozott, ezért bízom benne, hogy sikerrel nyélbe üthetjük ezt a dolgot.
   
  Csakhogy az érzések, az érintéseink, az, ahogy a szívem megdobban tőle… mindez nem tűnik tettetésnek. És ahogy magához ölel éjszaka, és átsegít a veszteségemen – arról árulkodik, hogy részéről sem megjátszás ez az egész.
   
  Nem szándékoztam belezúgni a kamuférjembe, és a világon legkevésbé arra számítottam, hogy vele együtt az igaz szerelem fog kopogtatni az ajtómon.
   
  Csakhogy semmi sem lehet tartós, ami hazugságra épül, és ezt én mindenkinél jobban tudom.
   
  Az igazság viszont örökre elszakíthat bennünket.
  
   
  A New York Times és a USA Today bestsellerszerzője, Corinne Michaels, egy olyan könyvvel kápráztatja el olvasóit, melyben a gyász, a vigasz és a váratlan szerelem mindent elsöprően hat a szívekre.
  Show book
 • NYELVEKEN SZÓLÁS - Pünkösdön túl - cover

  NYELVEKEN SZÓLÁS - Pünkösdön túl

  Kenneth E. Hagin

  • 0
  • 0
  • 0
  Kenneth E. Hagin a Nyelveken szólás - Pünkösdön túl c. könyvében világosan és közérthetően fejti ki, mit is jelent a nyelveken szólás. Ehhez a Szentírás üzenetét használja és elképesztő bizonyságokat oszt meg saját imaéletéből és más elismert szolgálók élettörténetéből.
   
  Hagin először egyenesen a felházba kalauzol bennünket: ahol a 120 tanítvány pünkösd napján erőteljes módon töltekezett be Szent Szellemmel. Aztán a szerző a pünkösdön túl egészen az Atya trónja elé vezeti az olvasót - abba a világba, ahová a Szent Szellem segítségével léphetünk be, és amit a neki alárendelt emberek fedezhetnek föl nyelveken szólás által.
   
  E szellemi kaland során Hagin kitér a nyelvek ajándékával kapcsolatos kritikákra és téveszmékre is, valamint kifejti e karizma igei működését és céljait. Levezeti, miként alkalmazhatjuk ezt a csodálatos szellemi ajándékot, hogy Isten tökéletes akaratát valósíthassuk meg az életünkre nézve.
   
  A nyelveken szólás részletes tanítása az alábbi kérdésekre is választ ad:
   
  - Vajon mindenki szólhat nyelveken?- Isten ajándéka vagy a Sátán trükkje a nyelvek karizmája?- Ha Jézus nem szólt nyelveken, nekünk miért kell?- Megszűnt-e a nyelveken szólás az apostolok után?- Szimplán más emberi nyelveken beszélünk vagy többről van szó?- Ha hangosan imádkozunk, az nagyobb erőt mozgósít?- Milyen a hívő élet nyelveken szólás nélkül?
  Show book
 • A menyasszonyok ruhája - cover

  A menyasszonyok ruhája

  Dani Atkins

  • 0
  • 0
  • 0
  „Érzelmileg kifinomult, magával ragadóan izgalmas.” – Daily Mail
   
  „Ha egyszer belekezdesz, nem tudod letenni” – Heat
   
  Három nő. Három szerelmi történet. Egy ruha.
   
  Suzanne álmai férfijához készül hozzámenni, azonban az esküvő előtti napok egyre inkább egy rémálomhoz hasonlítanak. Vajon ki tudja deríteni az igazságot a vőlegényével kapcsolatban a nagy nap előtt?
   
  Bella élete sínen volt, de a leánybúcsú napján minden megváltozott. Minden erejét be kell vetnie, hogy újra felépítse jövőjét, és eldöntse, hogy kivel akarja leélni azt.
   
  Mandy nagymamája fülig szerelmes lesz, de a családja nem nézi ezt jó szemmel. Ahhoz, hogy a nagymamája álmai valóra válhassanak, Mandynek meg kell terveznie egy titkos esküvőt, és meg kell találnia hozzá a megfelelő ruhát.
   
  Dani Atkins, nemzetközi bestsellerszerző szívmelengető romantikus regénye három idegen szövevényes történetét mutatja be, akiknek az életét egy tökéletes menyasszonyi ruha kapcsolja össze.
   
  „Gyönyörű, érzelmes és szívmelengető olvasmány.” – LoveReading
   
  „Csodás történet, tökéletes lezárással.” – Faith Hogan, díjnyertes bestsellerszerző
  Show book
 • A Paradigma - cover

  A Paradigma

  Cahn Jonathan

  • 0
  • 1
  • 0
  Ez a könyv a legmegrázóbb és legelgondolkodtatóbb könyv lehet, amit valaha is olvasott!
   
  Vajon lehetséges, hogy létezik egy ősi minta, amely a korunk eseményei mögötti titkot rejti? Ez a terv húzódhat meg királyok és kormányzatok felemelkedése és bukása mögött? Elképzelhető, hogy közel 3000 éve történt események ma meghatározzák a bennünket körülvevő világ és a saját életünk haladási irányát? A Közel-Kelet ősi alakjai rejthetik a kulcsot korunk vezetőihez, megszabva, hogy mit tesznek, mikor tűnnek fel és mikor buknak el? Az is elképzelhető, hogy az ősi paradigma nem csupán a modern korunkban játszódó eseményeket, hanem azok időzítését is meghatározza - még akár az egész pontos dátumokat is? Az ősi Közel-Keletről származó rejtély előre megszabhatta jelenkorunk eseményeit - pontosabban, mint bármely közvélemény-kutatás vagy szakértő -, beleértve elnökválasztások kimenetelét? Vajon ez a rejtély az Ön életét is befolyásolhatta már? A rejtély azt is feltárja, hogy mi fog bekövetkezni a jövőben? Tartalmazhat olyan figyelmeztetést, amely a nemzedékünkben élő minden ember számára kritikus fontosságú lehet? 
   
  Készüljön fel arra, hogy ennek a könyvnek az elolvasása megdöbbenti, inspirálja és ámulatba ejti majd. A paradigma titkokat és rejtélyeket tár fel, amelyek körülöttünk zajlanak, és olyan dolgokat, amelyekre soha nem gondolt volna.
  Show book
 • Játssz a szívemen! - cover

  Játssz a szívemen!

  Emma Chase

  • 0
  • 0
  • 0
  „A szenvedély és a szerelem csodás egyvelege.” – Red Cheek Reads
   
  „Az olvasó arcára varázsolt mosoly az utolsó oldalt követően sem tűnik el.” – Harlequin Junkie
   
  Dean Walker mindent megtesz, hogy az élete könnyű legyen. A tehetséges és intelligens férfi nyaranta a helyi együttesben dobol, az év többi részében pedig a gimnáziumban tanít, ugyanabban a jersey-i kisvárosban, ahol felnőtt. Szerelmi életében is az egyszerűségre törekszik, élvezi az elköteleződéstől mentes kalandokat.
   
  Aztán megismerkedik Lainey Burrows-zal, és egyszerű élete a feje tetejére áll.
   
  Lainey csak egy vad egyéjszakás kalandot szeretett volna, ezért teljesen ledöbben, amikor megtudja, hogy tüzes partnere nem más volt, mint fia új matektanára. De ez még semmi a legváratlanabb fordulathoz képest: a szenvedélyes estén a sármos Dean teherbe ejtette, így most szülők lesznek. Együtt. Mindebből pedig egy ellenállhatatlan, édes és gyengéd románc születik, mely nem egyszerű, de megéri a küzdelmet.
   
  Emma Chase New York Times és USA Today bestsellerszerző újra Lakeside városába csábítja olvasóit, ahol most a véletleneké és a vágyaké a főszerep. Nemcsak a főszereplők, de mi is garantáltan szerelembe esünk.
   
  „Egy ültő helyemben olvastam el a könyvet. Képtelen voltam letenni.” – The Book Dutchess
  Show book
 • Platón válogatott művei I kötet - cover

  Platón válogatott művei I kötet

  Platon

  • 0
  • 0
  • 0
  „Már a régi görögök is…” Vannak, akiknek a filozófia valami megfoghatatlan, távoli, elérhetetlen magasságokban rejtőzködő csoda. Akadnak, akik a lét nagy kérdéseihez keresnek benne útmutatót, vezetőt, tanácsadót. Megint mások a mindennapi élet össze
  Show book