Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szerelem a pokolból - cover

Szerelem a pokolból

Aly Martinez

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Micsoda utazás! Micsoda befejezés!” – Sarina Bowen bestsellerszerző
 
 
 
Szerelmünk parázsból lett, és együtt képesek vagyunk lángra lobbantani.
 
Különös, mire emlékszik az ember egy tragédia után. A fülsiketítő zajra, ahogy a ház felrobban.  A bénító félelemre, ahogy a feleségemet keresem. A mindent ellepő, fojtogató füstre, ahogy kiviszem őt. De leginkább az égett a lelkembe, hogy a nő, akit a karomban tartok, nem a feleségem.
 
Csak Bree és én éltük túl. Nem mintha a történtek után valódi élet várt volna ránk. Egyedülálló apaként nem volt hová mennem, ezért hozzáköltöztem. A gyász és a bűntudat valahogy csapattá kovácsolt minket.
 
Évekbe telt, mire ismét mosolyt láttam az arcán, amitől szép lassan megváltozott az életem. Órákig ültünk egymás mellett anélkül, hogy megszólalnánk, mégis éreztem, hogy kezdi betölteni a szívemben tátongó űrt. Lehet, hogy én vittem ki a házból, de valójában Bree mentett meg engem. Ahogy gyógyultak a sebeink, a titkok és hazugságok porrá váltak, mégis féltem, hogy előbb-utóbb életre kelnek.Aly Martinez, USA Today bestsellerszerző könyve ismét azt a rettentően nehéz kérdést vizsgálja, hogy egy borzalmas tragédia után miként lehetséges újraépíteni az életet, és lehet-e még szeretni. A regény mély emberi érzéseket és izgalmas eseményeket tár az olvasók elé.
 
 
 
„Lassan kibontakozó, fordulatokban gazdag mű.” – Smexy Books
 
„A szó jó értelmében vett érzelmi csapás.” – Jeeves Reads Romance
 
„Regény a barátságról, családról, gyászról, veszteségről és az újrakezdés erejéről.” – The Escapist Book Blog
Available since: 06/22/2022.
Print length: 304 pages.

Other books that might interest you

 • A fizikai univerzum meghódítása - cover

  A fizikai univerzum meghódítása

  L. Ron Hubbard

  • 0
  • 0
  • 0
  Az életre és az Emberre vonatkozó válaszok után kutató, egész életen át tartó küldetése során L. Ron Hubbard felfedezte, hogy minden életformát egyetlen parancs hajt előre: Túlélni! Mégis maradtak kérdések. Pontosan mi az élet, és hogyan éri el azt a célját, hogy túléljen? Ebben az előadásban felfedi, hogy az élet energia, olyan energia, amely teljesen különálló a fizikai univerzumtól. E tudás birtokában az ember győzelemmé változtathatja vereségeit, építhet ezekre a győzelmekre, és összefoglalva: visszanyerheti azt a lelkesedést, amely a tartós siker kulcsa.A fizikai univerzum meghódítása: További adatokAz élet azzal foglalkozik, hogy megszerzi, elpusztítja, teremti stb. stb. az anyagot, energiát, teret és időt. Más szóval, az élet egy előrehaladó hódítást végez. – L. Ron Hubbard 
  Az életre és az Emberre vonatkozó válaszok után kutató, egész életen át tartó küldetése során L. Ron Hubbard felfedezte, hogy minden életformát a legalacsonyabbtól a legmagasabbig egyetlen parancs hajt előre: Túlélni! 
  Mégis maradtak kérdések. Pontosan mi az élet, és hogyan éri el azt a célját, hogy túléljen? Pusztán eleven anyag lenne? Vagy emellett tartalmaz valamilyen más minőséget is? 
  Így L. Ron Hubbard nekilátott, hogy elkülönítse és azonosítsa magának az életnek a lényegét. És sikeresen elérve ezt a célt, nemcsak azt az illékony valamit fedezte fel, amely minden életformát megelevenít, hanem elérkezett az emberi tapasztalat végtelenül változatos jelenségeinek magyarázatához is – a betegségek „megmagyarázhatatlan” felbukkanásától addig, hogy az egykor célokkal és reményekkel teli egyének életük végére miért győzetnek le, és veszítik el illúzióikat. 
  Ebben az előadásban L. Ron Hubbard felfedi, hogy az élet energia, olyan energia, amely teljesen különálló a fizikai univerzumtól. Mi több, itt arra is megtalálhatjuk a választ, hogy az élet hogyan tesz kísérletet az anyag, energia, tér és idő meghódítására. 
  Arra pedig, hogy ezek a felfedezések mit jelentenek az egyén mindennapi életében, a válasz az, hogy mindent. Mert nem számít az egyén foglalkozása, vagy hogy mit csinál az életben, itt megtaláljuk mind az anatómiáját, mind a következményeit a fizikai univerzummal fennálló elkerülhetetlen kölcsönhatásának. És e tudás birtokában az ember győzelemmé változtathatja vereségeit, építhet ezekre a győzelmekre, és összefoglalva: visszanyerheti azt az energiát és lelkesedést, amely a tartós siker kulcsa.
  Show book
 • Magyar-Angol Biblia No9 - Karoli 1589 - King James 1611 - cover

  Magyar-Angol Biblia No9 - Karoli...

  TruthBeTold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és King James Bible (1611, Pure Cambridge Version) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és King James Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-kjb. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és King James Bible (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és King James Bible , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • Gondolkozz jobban élj jobban - A győztes élet a gondolatokban kezdődik el - cover

  Gondolkozz jobban élj jobban - A...

  Joel Osteen

  • 0
  • 0
  • 0
  Agyunk olyan, mint eg számítógép - a beletáplált programoknak megfelelően működik. Arra lettünk beprogramozva, hogy hiányt nem ismerő, győztes és hittel teli életet éljünk. Így alkotott meg a Teremtőnk.
   
  Hogy miért nem tapasztaljuk mindig ezt a bővölködő életet? Nos, ennek az oka az, hogy megengedjük a vírusoknak, hogy megfertőzzék a szoftverünket. "Sosem válik sikeres ember belőlem - mondogatjuk magunknak. - Nem vagyok valami nagy tehetség."
   
  De hadd feleljek erre rögtön egy jó hírrel! Nincs velünk semmi baj. Ahogyan a számítógép, úgy mi sem egy hibás elgondolás termékei vagyunk, és nem is egy tévedés vagy baleset következménye. A Teremtő rólunk alkotott véleményén gondolkodjunk egész álló nap: "egészséges személy vagyok, értékes és győztes." Ha javul a gondolkodásunk, az életünk is javulásnak indul. 
   
  - Joel Osteen, idézet a könyv első fejezetéből
  Show book
 • Szeretem az Apukámat - I Love My Dad - Hungarian edition - cover

  Szeretem az Apukámat - I Love My...

  Shelley Admont

  • 0
  • 0
  • 0
  Jimmy, a kis nyuszi nem tud kétkerekün biciklizni, mint idősebb testvérei. Ráadásul néha még piszkálják is emiatt. Mikor Apa megmutatja Jimmy-nek, hogy nem kell félni az új dolgoktól, akkor kezdődik az igazi móka.
   
  Ez a történet ideális olvasmány lehet lefekvéskor és élvezetes az egész család számára is!
  Show book
 • Védelem - cover

  Védelem

  Borsa Brown

  • 0
  • 0
  • 0
  Te vagy a fogadalmam!
   
  Adamics Ádám, a volt elit elnöki testőr és terrorelhárítási vezető, leszerelése utánsaját személyvédelmi cégében kezd dolgozni. Nemzetközi kapcsolatainak ésmunkáinak köszönhetően karrierje felfelé ível. Megbízást kap egy kétes hírű belorusz üzletember védelmére, ám a meglepetésekkel nem számol.
   
  Varvara Bandurova, az egykori szépségkirálynő és férje, Vlagyimir Bandurov minden álma, hogy gyermekük szülessen. Sikertelen próbálkozásaik megingatjákkapcsolatukat, ennek ellenére a nő igyekszik egyben tartani a házasságát. Elkísériférjét az egyik üzleti útjára, ahol találkozik a testőrrel, akit a férje a védelmükkel bízott meg.
   
  A feleség csábító és szenvedélyes.A testőr határozott és tettre kész.A férj halálosan veszélyes.
   
  Mindenki tudja, mi a helyes és mi a tilos, de a vágy, az érzések és a bosszú másfelé hajtja őket.Miként végződhet egy történet, amelyben a szerelemé, a megszállottságé és a pénzé a főszerep?
   
  Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal is egyperzselő érzelmekkel megtűzdelt, emberi lelket boncolgató történetbe repíti azolvasókat.
  Show book
 • Sorslevelek - Az indiai pálmalevelek évezredes bölcsessége - cover

  Sorslevelek - Az indiai...

  Zoltán Gábor Lukács

  • 0
  • 0
  • 0
  India ősi szent könyvtáraiban pálmalevél kéziratok millióit őrzik, amiken emberi sorsokat, életfeladatokat rögzítettek a régi korok bölcs mesterei. Céljuk az volt, hogy segítsék és támogassák az emberiség életét, hogy mindannyian boldogan és kiegyensúlyozottan teljesítsük sorsfeladatunkat.
   
  Bár a sorslevelek, pálmalevelek több ezer éve íródtak, a ma élő emberek életútját is tartalmazzák. Aki érzi a levele hívását, igen részletes betekintést kaphat a jövőjébe a jelentől, egészen az életút végéig, néhány éves periódusokra bontva.
   
  Bejártam India ősi szent helyeit. Meglátogattam a pálmalevelekhez kötődő szakrális központokat, könyvtárakat. Útmutatást és tanácsokat kaptam a levelek őrzőitől, guruktól, felolvasóktól. A könyvben részletesen bemutatom a folyamatot, az India ősi bölcsességét a mai kor emberéhez eljuttató rendszer működését.
  Show book