Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Szerelem a pokolból - cover

Szerelem a pokolból

Aly Martinez

Publisher: Álomgyár Kiadó

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

„Micsoda utazás! Micsoda befejezés!” – Sarina Bowen bestsellerszerző
 
 
 
Szerelmünk parázsból lett, és együtt képesek vagyunk lángra lobbantani.
 
Különös, mire emlékszik az ember egy tragédia után. A fülsiketítő zajra, ahogy a ház felrobban.  A bénító félelemre, ahogy a feleségemet keresem. A mindent ellepő, fojtogató füstre, ahogy kiviszem őt. De leginkább az égett a lelkembe, hogy a nő, akit a karomban tartok, nem a feleségem.
 
Csak Bree és én éltük túl. Nem mintha a történtek után valódi élet várt volna ránk. Egyedülálló apaként nem volt hová mennem, ezért hozzáköltöztem. A gyász és a bűntudat valahogy csapattá kovácsolt minket.
 
Évekbe telt, mire ismét mosolyt láttam az arcán, amitől szép lassan megváltozott az életem. Órákig ültünk egymás mellett anélkül, hogy megszólalnánk, mégis éreztem, hogy kezdi betölteni a szívemben tátongó űrt. Lehet, hogy én vittem ki a házból, de valójában Bree mentett meg engem. Ahogy gyógyultak a sebeink, a titkok és hazugságok porrá váltak, mégis féltem, hogy előbb-utóbb életre kelnek.Aly Martinez, USA Today bestsellerszerző könyve ismét azt a rettentően nehéz kérdést vizsgálja, hogy egy borzalmas tragédia után miként lehetséges újraépíteni az életet, és lehet-e még szeretni. A regény mély emberi érzéseket és izgalmas eseményeket tár az olvasók elé.
 
 
 
„Lassan kibontakozó, fordulatokban gazdag mű.” – Smexy Books
 
„A szó jó értelmében vett érzelmi csapás.” – Jeeves Reads Romance
 
„Regény a barátságról, családról, gyászról, veszteségről és az újrakezdés erejéről.” – The Escapist Book Blog
Available since: 06/22/2022.
Print length: 304 pages.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • Szeret nem szeret - cover

  Szeret nem szeret

  Dani Atkins

  • 0
  • 0
  • 0
  „Gyönyörűen elmesélt, megható történet, amely megérinti az olvasót. A misztikum, szerelem és szenvedés egyvelege." – The Belgian Reviewer „Megindító regény egy bonyolult kapcsolatról. A humor és sok-sok érzelem egy csipetnyi rejtéllyel nem hagyja unatkozni az olvasót." – My Reading Corner Hat nap, és megváltozik az élet. Gemma tudja, hogy neki és Finn-nek az a végzetük, hogy együtt legyenek. Lelki társak. Az esküvőjük napján azonban hiába vár, vőlegénye nem érkezik meg a templomba. Gemma meg van győződve róla, hogy Finn soha nem hagyná így el, habár volt már arra példa, hogy nyom nélkül felszívódott. De akkoriban megvolt rá az oka. Biztos benne, hogy valami szörnyűség történt a fiúval, azonban senki nem hisz neki. A rendőrség szerint nincs ok az aggodalomra, a legtöbb ember egy hét után úgyis felbukkan… persze ha azt feltételezzük, hogy elő akar kerülni. A következő hat napban Gemma eszeveszetten keresni kezdi Finnt, bár minden nyom arra utal, hogy fel kell adnia a reményt. Már saját maga is kételkedni kezd a szerelmük valóságában. Meddig tart ki, hogy megtalálja szerelmét, miközben mindenki arra inti, hogy le kell mondania róla? A nemzetközi bestsellerszerző, Dani Atkins elgondolkodtató regényében végigkísérhetjük egy fiatal nő útját, aki minden figyelmeztetés ellenére sem adja fel a szerelmét. A kérdés már csak az, hogy neki lesz igaza, vagy a sors néha tényleg kegyetlenül játszik az emberekkel. „Szórakoztató, de egyben érzelmes regény." – Daily Mail „Szerelmes lettem Atkins munkásságába." – Bishop’s Stortford Independent
  Show book
 • Kéjlak - cover

  Kéjlak

  Anne Raven

  • 0
  • 0
  • 0
  Hamis világba léptem, ahol a gyönyör és a kéj a túlélés színjátéka volt.
   
   
   
  Azon a napon minden megváltozott, reggel még Allison voltam, este valaki más. A csalódás maga alá gyűrt és végzetes hibára sarkallt. Eldobtam a gátlásaimat, hogy megmentsem önmagam és ez örökre megpecsételt, megölte bennem a reményt a boldogságra. Legalábbis ezt hittem, amíg nem találkoztam Jake Wilsonnal.
   
  A távolságtartásától megfagyott a levegő, a szemében lévő sötétség pedig messziről figyelmeztetett, tartsam magam távol tőle. Én mégsem voltam elég óvatos. Felkészületlenül ért az a vonzalom, ami felé húzott. Túl közel engedtem. Olyasmire vágytam, amire nem szabadott, és közben végig tudtam, amint rájön, hogy ki vagyok, meggyűlöl majd.
   
   
   
  Vajon csak a sors akar csúfot űzni belőlem, vagy ez egy második esély az élettől?
   
   
   
  A Kéjlak egy megrázó és izgalmas történet. Éld át minden percét és lépj be egy olyan világba, ahol még nem jártál. És ha elolvastad, garantáltan másképp nézel majd a szerelemre, az erotikára és az életre.
  Show book
 • Képes vagy rá - A győztesek nyolc elengedhetetlen tulajdonsága - cover

  Képes vagy rá - A győztesek...

  Joel Osteen

  • 0
  • 0
  • 0
  Készüljünk fel egy magasabb minőségű életre és fedezzünk fel olyan képességeketmagunkban, amelyekről nem is tudtuk, hogy a birtokunkban vannak!Mindannyian képesek vagyunk sikeres életet élni, elérni a céljainkat és hatástgyakorolni a saját generációnkra. Maga Isten helyezte belénk a nagyságra valóképességet, de használnunk is kell azt.Hogyan? Erről szól Joel Osteen legújabb könyve, amelyben a kiemelkedőensikeres emberek nyolc közös tulajdonságát ismerteti meg az olvasóval.1. Legyenek merész álmaink – merjünk nagyot álmodni.2. Fussuk meg a versenypályát – a saját, egyéni utunkra és céljainkra összpontosítva.3. Gondolkozzunk derűlátóan – tartsuk kézben a gondolatainkat és az életszemléletünket.4. Várjunk jó dolgokat – menjünk elébe a lehetőségeknek.5. Őrizzük meg a lelkesedést – élesszük fel a tüzet magunkban, és lelkesedésseltekintsünk az életre.6. Kötelezzük el magunkat a kiválóság mellett – nyújtsuk mindig a maximumotés tegyük magasra a mércét.7. Folyamatosan növekedjünk – lépjünk túl a gyengeségeinken és fejlődjünkfolyamatosan.8. Szolgáljunk másokat – fektessük be az életünket mások javára.
   
  „A győzelem bele van kódolva a DNS-állományunkba, mivel a mindenható Istenbelénk lehelte az Ő életét. Valamennyi szükséges képesség adott a számunkra .Itt az idő, elérkezett a megfelelő pillanat. Rázzuk le magunkról a kétségeket,félelmeket, bizonytalanságot, és készüljünk fel a kegyelem kiáradására, a növekedésre,az elhívásunk beteljesítésére. Képes vagy rá!” (Joel Osteen)
  Show book
 • Magyar-Vietnami Biblia - Karoli 1589 - Tiếng Việt Năm 1934 - cover

  Magyar-Vietnami Biblia - Karoli...

  Truthbetold Ministry

  • 0
  • 0
  • 0
  Ez a kiadvány a következő Biblia fordításokat tartalmazza: Károli (1589) (Az Ószövetség és Az Újszövetség) és Kinh Thánh Việt Nam (1934) (Az Ószövetség és Az Újszövetség). 173,587 referencia, és 2 Biblia típus érhető el. Ez a kiadvány a következőket tartalmazza: Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam (Az Ószövetség és Az Újszövetség) amelyek olvasás és navigáció barát formátumúak, azaz Navi-formátumúak. Itt minden egyes verset, párhuzamos szövegezésben tekinthet meg, a következő sorrend szerint kar-vie. A Bibliai fordítások külön-külön, nem párhuzamos szövegezéssel is elérhetőek, a Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam (Az Ószövetség és Az Újszövetség) másolata pedig, külön a TTS (szövegfelolvasó) funkcióhoz készült, így eszköze hangosan is felolvashatja Önnek Bibliáját. 
   
  Hogyan működik az általános Biblia navigáció: 		A Testamentumok rendelkeznek tartalomjegyzékkel. 		A TTS (text-to-speech) formátum a könyveket és fejezeteket a könyv tartalomjegyzéke után listázza. 		A Testamentumok a könyv tárgymutatójában hivatkoznak egymásra. 		Minden egyes könyv rendelkezik a hozzá tartozó Testamentumra mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik az azt megelőző, vagy követő könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes könyv rendelkezik a fejezeteket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a hozzá tartozó könyvre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik az azt megelőző, vagy követő fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes fejezet rendelkezik a verseket listázó tárgymutatóval. 		Minden egyes fejezet a TTS formátum esetén, tartalmaz az ugyanazon fejezetre mutató típus-navigációs hivatkozást. 		Minden egyes vers számozott, és rendelkezik a hozzá tartozó fejezetre mutató hivatkozással. 		Minden egyes vers új sorban kezdődik, a jobb olvashatóság érdekében. 		A TTS formátum esetén, a versek számozása nem jelenik meg. 		Bármely tárgymutatóban található hivatkozás, annak helyére navigálja az olvasót. 		A beépített tartalomjegyzék, minden könyv minden típusát felsorolja. Meggyőződésünk, hogy hasonló típusúak között, az egyik legjobb - ha nem a legjobb -, e-book navigációt sikerült kifejlesztenünk! Minden egyes vers egy kattintásra található, így tökéletesen használható gyorskeresésre is. Továbbá a Károli 1589 és Kinh Thánh Việt Nam , és a navigáció kombinációjával, sikerült egy teljesen egyedi e-bookot létrehoznunk. 
   
  Figyelem! A Text-To-Speech (TTS, felolvasó funkció) támogatás, eszközönként eltérő. Egyes eszközök nem támogatják. Más eszközök esetenként csak egy bizonyos nyelvet, vagy több nyelvet is támogathatnak. A TTS funkcióra használt nyelv ebben az e-bookban: Magyar.
  Show book
 • Életre tanít a tarot tarot-ra tanít az élet - cover

  Életre tanít a tarot tarot-ra...

  Krisztina Horváth

  • 0
  • 0
  • 0
  A tarot-t egy embertől csak félig lehet megtanulni, a másik felét magától a tarot-tól kell. Ebben a könyvben nem az ember mesél az embernek a tarot-ról, hanem a tarot mesél az embernek az életről. Az egyes lapok leírásai valójában ta­nítások, melyek segítenek megérteni önmagunkat, a világot és egyben segíte­nek megtalálni belül és kívül is az egyes lapokat. Így egy tarot-kártyakirakás felett ülve könnyebbé, érthetővé válik a kép, amely az asztalon van. Legyen az akár az olvasó saját tükörképe, akár egy kérdező képe. A könyvhöz egy olyan kártyacsomag is tartozik, amely­ben az általánosságban ismert és használt 22 Nagy Arkánum mellett a 23. és 24. Nagy Arkánum is szerepel. Kevés infor­máció áll még rendelkezésre erről a két lapról, nem elterjedt még a használatuk, de létezésükkel válik teljessé a sorozat. A Mélység Csendje és a Fény Hangja megjelenésével behozza az ember valódi természetét, azt az egységes, ép, határtalan lényt, akik eredetileg vagyunk. Ez a kártya hangulatával és látszólagos egyszerűségével nem az elmét mozgatja meg, hanem segít elmélyülni és befele figyelni. Misztikuma és varázsa átlépi az ismert határokat és a végtelenből hozza a válaszokat. A könyvben szerepel három egyedi kirakási mód is, melyek közül az egyikhez mind a 24 lapra szükség van.
  Show book