Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Agile & Scrum - cover

Agile & Scrum

Ajit Singh

Publisher: Babelcube

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας για κάθε υλοποίηση έργου είναι «Ποια μεθοδολογία ανάπτυξης θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε;» Είναι ένα θέμα που επιδέχεται πολλή συζήτηση, καθώς είναι ο τρόπος οργάνωσης της εργασίας για ένα έργο, ενώ συχνά παρερμηνεύεται ως ένα στιλ διαχείρισης έργου ή μια συγκεκριμένη τεχνική προσέγγιση. Οι δύο βασικές και πιο δημοφιλείς μεθοδολογίες είναι: 1. Καταρράκτης (Waterfall): που είναι γνωστή ως η «παραδοσιακή» προσέγγιση, και 2. Ευέλικτη μέθοδος (Agile): ένας συγκεκριμένος τύπος ταχείας ανάπτυξης εφαρμογών που είναι πιο καινούριος από τον Καταρράκτη, αλλά όχι και τόσο καινούριος. Η υλοποίηση του συχνά γίνεται με τη χρήση του Scrum.
Available since: 02/23/2021.

Other books that might interest you

 • Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική στο Βυζάντιο - cover

  Η Στοματική και Γναθοπροσωπική...

  Αναστάσιος Μυλωνάς

  • 0
  • 1
  • 0
  Η Ιατρική συνιστώντας διαχρονικά έναν ευαίσθητο δείκτη πολιτισμικής ανάπτυξης και κοινωνικής οργάνωσης, αποτέλεσε μία καθοριστική παράμετρο του Βυζαντινού βίου, η οποία χαρακτηρίσθηκε από τέσσερα βασικά επιτεύγματα: την διαφύλαξη και μεταλαμπάδευση της Αρχαίας Ελληνικής και Ελληνορωμαϊκής ιατρικής παράδοσης στον Ευρωπαϊκό Μεσαίωνα, την συστηματική άσκηση της κλινικής ιατρικής, την θεσμοθέτηση της κλειστής νοσηλευτικής περίθαλψης και της κοινωνικής πρόνοιας με την ίδρυση των πρώτων οργανωμένων νοσηλευτικών ιδρυμάτων, αλλά και φορέων ευρύτερης κοινωνικής αρωγής και προστασίας, καθώς επίσης και την πρωτοτυπία της ιατρικής έρευνας και δη της φαρμακολογίας, με την εισαγωγή νέων φαρμακοτεχνικών μορφών φαρμάκων και θεραπευτικών βοτάνων. Αντικειμενικός στόχος της παρούσας ερευνητικής προσπάθειας είναι η ανάδειξη του εύρους ενασχόλησης, αλλά και του ενδιαφέροντος των Βυζαντινών ιατρών για το γνωστικό αντικείμενο της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.
  Show book
 • Τέλεια Γνώση Του Bitcoin - Οδηγός Κερδών Στο Bitcoin Για Αρχάριους - cover

  Τέλεια Γνώση Του Bitcoin -...

  Adidas Wilson

  • 0
  • 0
  • 0
  Το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα και σύστημα ψηφιακών πληρωμών που επινοήθηκε από κάποιον άγνωστο προγραμματιστή ή ομάδα προγραμματιστών, με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Κυκλοφόρησε ως λογισμικό ανοικτού κώδικα το 2009.
  
  Το σύστημα στηρίζεται στη διομότιμη επικοινωνία, και οι συναλλαγές λαμβάνουν χώρα μεταξύ των χρηστών άμεσα, χωρίς μεσάζοντα. Οι συναλλαγές αυτές επαληθεύονται από δικτυακούς κόμβους, και καταγράφονται σε ένα δημόσιο κατανεμημένο καθολικό που ονομάζεται αλυσίδα συστοιχιών (blockchain). Επειδή το σύστημα λειτουργεί χωρίς κεντρικό αποθετήριο ή έναν μοναδικό διαχειριστή, το bitcoin χαρακτηρίζεται ως το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα. 
  
  
  Παρότι έχει δημιουργηθεί ως αμοιβή για εξόρυξη, το bitcoin μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα νομίσματα, προϊόντα, και υπηρεσίες, είτε σε νόμιμες αγορές, είτε στη
  Show book
 • Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα Για Τα Βιντεοπαιχνίδια - cover

  Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα...

  Λιτ Έμπερορ

  • 0
  • 0
  • 0
  Αν θέλετε να μάθετε πώς να λέτε αστεία και ανέκδοτα για τα βιντεοπαιχνίδια, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.  
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα εξής: 
  
  
  - Αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - μιμίδια για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - πώς να λέτε αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια. 
  
  
  --> Μεταβείτε στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» για να το αγοράσετε αμέσως <-- 
  
  
  Αποποίηση ευθυνών:  
  
  
  Αυτός ο συγγραφέας και ο(οι) κάτοχος(-οι) των δικαιωμάτων δεν προβάλλουν καμία αξίωση, υπόσχεση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου αυτού του βιβλίου και αποποιείται(-ούνται) ρητά την ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στο περιεχόμενο. Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά.
  Show book
 • WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND HUMANS - It should put you on Alert - cover

  WHEN AN AI THINKS ABOUT AI AND...

  David A. Heisenthal, V.A. Stern,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Will humanity be on its last legs? What does an AI think about AI, robotics, humanity, and the future? Who knows, maybe one day we'll be working side by side with a robot co-worker, swapping jokes and brewing coffee for the android overlords. But in all seriousness, we need to address the ethical concerns around AI and robotics and work together to create a world that's better for all of us. We will be surprised to find that if we continue to maintain our "let others do it" mentality, it can hit us hard. We are all called upon to do something, especially the younger generation among us. If they are not vigilant now, they will probably reap a harvest in many years that they did not expect. Let us take to heart what AI writes about us and our future! Maybe we'll even figure out how to make the perfect cup of coffee with our "Cyborg Royal Highness" - it's all about collaboration.
  Show book
 • Πώς Θα Τα Βγάλεις Πέρα Στη Χημεία Σε 5 Βήματα - Συμβουλές Για Να Κατανοήσεις Ένα Απαιτητικό Μάθημα - cover

  Πώς Θα Τα Βγάλεις Πέρα Στη...

  Τζούλι Κ. Γκίλμπερτ

  • 0
  • 0
  • 0
  Δυσκολεύεσαι στη Χημεία; 
  
  
  Δεν είσαι ο μόνος. Είναι εύκολο να χαθείς στους τεχνικούς όρους. Συμπλήρωσε το σχολικό βιβλίο σου μ' αυτές τις ακριβείς οδηγίες για να κάνεις πιο εύκολα τις ασκήσεις σου. Μάθε καλά το μάθημά σου και δες ίσως και κάτι ενδιαφέρον. 
  
  
  Μέσα στο βιβλίο θα βρεις...
  • 13 ευανάγνωστα κεφάλαια χωρισμένα θεματικά
  • Λεπτομερείς οδηγίες για πράξεις και υπολογισμούς
  • Κόλπα και συμβουλές για καλύτερη κατανόηση
  • Συχνά λάθη που πρέπει να αποφύγεις 
  
  
  Κι επιπλέον: Συμβουλές για καλή επικοινωνία με τους καθηγητές σου. 
  
  
  «Θαυμάσια κάλυψη βασικών θεμάτων Χημείας για σπουδαστές κάθε επιπέδου (σε λύκειο και πανεπιστήμιο)» 
  
  
  ~ David A. Hunt, Ph.D., Καθηγητής Χημείας στο Κολλέγιο του Νιου Τζέρσι
  Show book
 • Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά Της Επιτυχίας Των Ιντερνετικών Πωλήσεων! - cover

  Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.Οι πληροφορίες σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές της χρήσης του Ίντερνετ προς όφελός σου είναι οργανωμένες σε 20 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα. Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book