Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη Μέθοδος Της Μαζικής Επικοινωνίας! - cover

Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη Μέθοδος Της Μαζικής Επικοινωνίας!

Owen Jones

Publisher: Tektime

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Το blogging είναι η σύγχρονη φθηνότερη μέθοδος μαζικής επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη σε όλους, παντού στον κόσμο... ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλά κανείς. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν στον κόσμο να δημιουργήσει ένα blog σε πολύ χαμηλή τιμή ή ακόμα και δωρεάν· μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις τη δική σου πλατφόρμα με τη μορφή ενός ιστότοπου, και μόλις τη δημιουργήσεις, μπορείς να γράψεις σχεδόν για ό,τι θέλεις. Στόχος αυτού του εγχειριδίου είναι να σου δείξει πώς να ξεκινήσεις για να γίνεις blogger.
Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς. Αφορά διάφορες πτυχές του blogging και συναφή θέματα και έχει οργανωθεί σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων περίπου το καθένα.
Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει εκείνους που τους αρέσει να γράφουν σε ημερολόγια και σε ιστολόγια ή θα ήθελαν να το κάνουν, καθώς και τους διαχειριστές ιστοσελίδων που χρειάζονται περιεχόμενο για τις διαδικτυακές τους εκδόσεις.
Έτσι, ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
Available since: 12/09/2022.

Other books that might interest you

 • Ολα Για Τα Ζωα - cover

  Ολα Για Τα Ζωα

  Paul A. Lynch

  • 0
  • 0
  • 0
  Τα ζώα βρίσκονται παντού στη γη. Αυτό σημαίνει ότι αν ταξιδεύαμε σε κάθε χώρα και ήπειρο θα βρίσκαμε εκεί κάποιο ζώο. Ορισμένα ζώα ζουν σε θερμό κλίμα και άλλα σε ψυχρό κλίμα. Τα ζώα υπάρχουν εδώ και αιώνες. Ορισμένα ζώα, όπως οι σαύρες, οι χελώνες και τα ψάρια, υπάρχουν περισσότερο καιρό από όσο υπήρχαν οι δεινόσαυροι. Διάβασε αυτό το σύντομο μη μυθοπλαστικό βιβλίο και μάθε για τα πιο αγαπημένα μας ζώα.
  Show book
 • Εκτρωτική Δολοφονία της αγέννητης Ζωής - cover

  Εκτρωτική Δολοφονία της...

  Παναγιώτης Β. Δημακάκος

  • 0
  • 0
  • 0
  “Θὰ ἤλπιζε κανεὶς ὅτι αἰῶνες χριστιανικῆς ζωῆς θὰ εἶχαν τουλάχιστον διδάξει τοὺς ἀνθρώπους πόσο ἀνώφελες καὶ αὐτοκαταστροφικὲς εἶναι κάποιες ἐνέργειες καὶ στάσεις ζωῆς. Μία ἀπὸ αὐτὲς εἶναι καὶ ἡ στάση ὡς πρὸς τὸ ζήτημα τῆς παιδοποιΐας, τὸ ὁποῖο μᾶς ἀπασχολεῖ, ὡς μὴ ὤφειλε, ὡς θέμα παιδοκτονίας! Ἔχει εἰπωθεῖ πολλὲς φορὲς ὅτι οἱ ἐκτρώσεις παγκοσμίως ξεπερνοῦν τὰ 50 ἑκατομμύρια κάθε χρόνο. Νὰ ἀναφέρουμε καὶ στατιστικὰ γιὰ χώρα μας; Εἶναι ἀποκαρδιωτικά. Ἐκτρώσεις; Δυστυχῶς ξεπερνοῦν τὶς γεννήσεις.” (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
  Show book
 • Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα Για Τα Βιντεοπαιχνίδια - cover

  Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα...

  Λιτ Έμπερορ

  • 0
  • 0
  • 0
  Αν θέλετε να μάθετε πώς να λέτε αστεία και ανέκδοτα για τα βιντεοπαιχνίδια, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.  
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα εξής: 
  
  
  - Αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - μιμίδια για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - πώς να λέτε αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια. 
  
  
  --> Μεταβείτε στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» για να το αγοράσετε αμέσως <-- 
  
  
  Αποποίηση ευθυνών:  
  
  
  Αυτός ο συγγραφέας και ο(οι) κάτοχος(-οι) των δικαιωμάτων δεν προβάλλουν καμία αξίωση, υπόσχεση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου αυτού του βιβλίου και αποποιείται(-ούνται) ρητά την ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στο περιεχόμενο. Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά.
  Show book
 • Το Δαχτυλίδι της Σαπουνόφουσκας - Βασισμένο σε αληθινές εφηβικές ιστορίες γύρω από παιχνίδια στο διαδίκτυο - cover

  Το Δαχτυλίδι της Σαπουνόφουσκας...

  Ιωάννα Σκαρλάτου

  • 0
  • 0
  • 0
  Μια δεκαοχτάχρονη κοπέλα, η Ζέφη, παίζει το γνωστό διαδικτυακό παιχνίδι "The second life". Κάποια στιγμή μπερδεύεται... πού είναι η αλήθεια... πού η εικονική πραγματικότητα. Τελικά αποφασίζει να βάλει τέρμα στη ζωή της...
  Ενώ βρίσκεται στην εντατική με την καρδιά της να παλεύει και να παλεύει, λίγο πριν σταματήσει οριστικά... προσεύχεται για μια δεύτερη ευκαιρία και ένας άγγελος από τη Μυτιλήνη εμφανίζεται... ο Ταξιάρχης. Της προσφέρει μια δεύτερη ευκαιρία με τρεις όρους... 
  Θα προλάβει; Θα μπορέσει η Ζέφη να γυρίσει πίσω; Θα καταφέρει να κερδίσει τη ζωή της από την αρχή;
  Show book
 • Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά Της Επιτυχίας Των Ιντερνετικών Πωλήσεων! - cover

  Ίντερνετ Μάρκετινγκ - Τα Μυστικά...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.Οι πληροφορίες σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές της χρήσης του Ίντερνετ προς όφελός σου είναι οργανωμένες σε 20 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα. Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ. Βασικά, ο αριθμός των ανθρώπων που προσπαθούν να βγάλουν (κάποια έξτρα) χρήματα στο ίντερνετ έχει εκτοξευθεί στα ύψη τα τελευταία δέκα ή δώδεκα χρόνια, αλλά ιδιαίτερα μετά τις καραντίνες λόγω Covid-19. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε για όλα την πανδημία Covid-19. Η Βρετανία, για παράδειγμα, έχει υποστεί δώδεκα χρόνια «αυστηρότητας» από μια κυβέρνηση η οποία φαίνεται να μην ενδιαφέρεται πλέον για το εκλογικό σώμα. Πρώτα κατηγόρησε την τραπεζική κρίση· μετά την εισροή ξένου εργατικού δυναμικού· μετά την πανδημία Covid και τώρα το Brexit και τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει αμφιβολία: έχεις σίγουρα ακούσει παρόμοιες δικαιολογίες εκεί που ζεις. Όπως και να 'χει, το αποτέλεσμα ήταν ο εξωφρενικός πληθωρισμός και η μείωση των μισθών, και αυτό οδήγησε τους επιχειρηματίες να προσπαθούν να βελτιώσουν την εργασία τους δουλεύοντας στο ίντερνετ. Αυτό το βιβλίο είναι για σένα. Ελπίζω να σε βοηθήσει.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Agile & Scrum - cover

  Agile & Scrum

  Ajit Singh

  • 0
  • 0
  • 0
  Μία από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνουμε στον εαυτό μας για κάθε υλοποίηση έργου είναι «Ποια μεθοδολογία ανάπτυξης θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε;» Είναι ένα θέμα που επιδέχεται πολλή συζήτηση, καθώς είναι ο τρόπος οργάνωσης της εργασίας για ένα έργο, ενώ συχνά παρερμηνεύεται ως ένα στιλ διαχείρισης έργου ή μια συγκεκριμένη τεχνική προσέγγιση. Οι δύο βασικές και πιο δημοφιλείς μεθοδολογίες είναι: 1. Καταρράκτης (Waterfall): που είναι γνωστή ως η «παραδοσιακή» προσέγγιση, και 2. Ευέλικτη μέθοδος (Agile): ένας συγκεκριμένος τύπος ταχείας ανάπτυξης εφαρμογών που είναι πιο καινούριος από τον Καταρράκτη, αλλά όχι και τόσο καινούριος. Η υλοποίηση του συχνά γίνεται με τη χρήση του Scrum.
  Show book