Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ocàs i fascinació - cover

Ocàs i fascinació

Eva Baltasar

Publisher: Club Editor 1959 S.L.

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Flotes, això és el màxim que has aconseguit. Tens mitja feina, una habitació rellogada i un títol que acredita que ets dels que no poden caure. Però caus. El risc ha entrat a la teva vida sense que el veiessis venir. D'un dia per l'altre tot allò que no et podia passar esdevé real: perds el sostre, perds la feina i et parteixen la cara.
Ara la vida ja no va de creure en les regles. Ara tu fabriques l'engany. Entraràs a les cases dels altres. Creuran que hi ets per netejar-les i fer-los la vida amable. El llop que no havies de trobar si feies bondat ets tu. ¿Oi que no tens res a perdre?
Després del tríptic sobre la maternitat que l'ha fet mundialment coneguda, Eva Baltasar trastoca el nostre confort mental des d'un altre cantó, el del pacte social quan esdevé terrorista. La seva poesia canta la nit al ras, la inquietud de qui se sap invisible enmig de la ciutat. La seva lucidesa mostra el lloc on es toquen el crim i la devoció. I la seva nova novel·la va prenyada d'un conte on l'horror és la fada que pinta d'or el món.
Available since: 03/06/2024.
Print length: 160 pages.

Other books that might interest you

 • La família dels Garrigas - cover

  La família dels Garrigas

  Josep Pin i Soler

  • 0
  • 0
  • 0
  La família dels Garrigas va ser la primera novel·la d'en Josep Pin i Soler i l'inici d'una trilogia, seguida per Jaume (1888) i Niobe (1889). La història segueix la vida d'en Ramon Garriga, que viu amb els seus fills, la seva germana i el seu nebot. Tots tenen la vida predestinada: en Ramon fill, heretarà el mas, en Jaume serà destinat al sacerdoci i la Mercè, l'única filla, es casarà amb algun noi burgès. Però tot comença a anar malament quan en Ramon descobreix que el seu hereu va amb males companyies. Un drama familiar que mostra la Tarragona rural del segle XIX.-
  Show book
 • bestiari cultureta - cover

  bestiari cultureta

  Laura Gost

  • 0
  • 0
  • 0
  Bestiari cultureta recull els dotze capítols de la sèrie homónima que Laura Gost va publicar Núvol entre el 20 de noviembre de 2021 i el 2 de maig de 2022. L'autora hi desplega de manera subtil el seu sentit de l'humor, sovint àcid, satíric, sempre analític. Amb un ull mordaç, Gost agafa uns perfils típics de cada sector cultural —crítica literària i premis literaris inclosos— i, a partir d'un tic concret, fa un petit conte que li permet desmuntar els clixés, les maneres de fer, els llocs comuns, la cursileria, les ensabonades mútues, l'egoisme, les capelletes, els enfants terribles del panorama cinematogràfic català, l'egolatria de certs escriptors o, en general, el funcionament hipòcrita del sistema cultural. Aquestes dotze vinyetes conformen una mena d'auca que exposa sense pietat les vergonyes i l'impudor d'un seguit de personatges que no poden amb el seu ego i que, tot i així, sovint fingeixen modèstia i desperten la vergonya aliena.
  Show book
 • Vermell com la sang - cover

  Vermell com la sang

  Salla Simukka

  • 1
  • 6
  • 0
  Primer títol de la trilogia 'Sóc la Lumikki', el bestseller que arriba del fred.La Lumikki Andersson té 17 anys, va a una escola d'art i no li agrada ficar-se en assumptes aliens. Però un dia troba a l'institut 500 euros de procedència dubtosa. Això la farà veure's involucrada, sense desitjar-ho, en una operació de bandes russes i estònies de tràfic de drogues. Comença un joc de persecucions i fugides que acabarà portant-la a la mansió del legendari criminal conegut com "Ós Polar". Tot, mentre la ciutat pateix l'hivern més fred en dècades. I res no brilla tan vermell contra la blanca neu com la sang...Veure el booktrailer: http://youtu.be/YiSIwxsuq7w
  Show book
 • La parada - cover

  La parada

  Joaquim Ruyra

  • 0
  • 0
  • 0
  Grupo Editorial Audiolibro Present La parada by Joaquim Ruyra: Audiollibre en catalá: J. Ruyra
  Show book
 • Germà - cover

  Germà

  David Chariandy

  • 0
  • 0
  • 0
  Som a l'estiu de 1991, en plena onada de calor. El Park és un complex d'edificis baixos, cases adossades i blocs de pisos de formigó on hi viuen milers de persones que lluiten per trobar feina, cuidar-se els uns als altres i qui dia passa, any empeny. Com molts dels seus veïns, Michael i Francis són fills d'immigrants: el pare va desaparèixer i la mare va venir de Trinitat amb el somni de convertir-se en infermera i, en canvi, combina tres feines, viatja en autobusos durant hores i torna a casa tan esgotada que de vegades no pot ni dormir. Mentre ella lluita per tirar endavant, els seus fills Michael i Francis aprenen els codis per sobreviure al Park.
  La història salta entre els anys noranta, l'adolescència de Michael i Francis, i el present, en què tot és més fosc i més trist, i Chariandy revela un món de violència i esperances frustrades en què els lligams familiars, delicats i indestructibles, són imprescindibles per a la supervivència. Quan al Park augmenten la violència i la presència policial, la sensació de fatalitat s'imposa i el lector sent bategar a la boca de l'estómac la precipitació de la tragèdia. Germà és una novel·la poderosa i intensa, desoladora, plena de vida, que explora la lleialtat i la força de l'amor fraternal, la fragilitat de l'existència, la raça i la identitat i la violència dels prejudicis i del poder.
  Show book
 • Exhalació - cover

  Exhalació

  Tim Winton, Joana Castells

  • 0
  • 0
  • 0
  En Bruce Pike, conegut com a Pikelet, creix en un petit poble d'una bellesa esfereïdora i salvatge on, a la nit, el rugit de les onades alimenta els seus somnis d'aventura. És un adolescent solitari i introvertit fins que topa amb en Loonie, un noi de la seva edat que va pel mal camí, i es fan amics. En Loonie l'arrossega fins a la platja, territori que els seus pares li han prohibit trepitjar, i junts passen els dies, van a escola, fan campana i competeixen a veure qui aguanta més sota l'aigua. Un dia, al mar, coneixen en Sando, un antic campió de surf de trenta-sis anys que ha viatjat per tot el món perseguint amb la seva planxa l'onada més alta, posant-se en llocs perillosos i en situacions extremes. Fascinats per aquesta llegenda del surf, els nois descobriran l'èxtasi de l'ofec, trencaran les regles, s'enfrontaran a perills que no poden ni imaginar i, sense adonar-se'n, rivalitzaran per l'atenció d'en Sando. Poètica i extraordinària, d'una violència sorda, Exhalació és una novel·la de formació plena de la passió i de les foguerades pròpies de la joventut, d'amistats i traïcions adolescents; un cant a l'addicció a les onades i al risc, i també a la sensualitat del primer amor.
  Show book