Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera - cover
PLAY SAMPLE

Princi I Lumtur Dhe Përralla Të Tjera

Oscar Wilde

Narrator Elona Hyseni

Publisher: Author's Republic

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Tërheqës dhe prekës, një përmbledhje nëntë përrallash të bukura dhe magjike, në të cilën ndër të tjera Oscar Wilde ngjall bukur  Princin e Lumtur, i cili nuk ishte dhe aq i lumtur, Viganin Egoist që mësoi të donte fëmijët e vegjël dhe Fëmija Yll që nuk i donte prindërit e tij aq sa duhet. Secili prej tregimeve shkëlqen me poezi dhe magji dhe do të pëlqehet nga fëmijët e çdo moshe. Një koleksion i përsosur për fëmijët, të rinjtë dhe të moshuarit.
Duration: about 5 hours (04:45:41)
Publishing date: 2017-11-26; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —