Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lär dig Thai - Snabbt Lätt Effektivt - 2000 viktiga ordlistor - cover

Lär dig Thai - Snabbt Lätt Effektivt - 2000 viktiga ordlistor

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Den här boken innehåller ordlistor med 2000 av de vanligaste orden och fraserna, sorterade efter hur ofta de används i dagligt tal. Ordboken följer 80/20-regeln vilket innebär att du först lär dig viktiga ord och grundläggande meningsbyggnad, så att du kan göra snabba framsteg och håller motivationen uppe.
 
Vem bör köpa den här boken?Boken är till för nybörjare och personer med grundläggande kunskaper i thai som är självmotiverade och villiga att ägna 15 till 20 minuter om dagen åt att förbättra sitt ordförråd. Boken har ett enkelt upplägg tack vare att allt oväsentligt har skalats bort. Det innebär att du kan ägna all din energi åt de delar som hjälper dig att göra så stora framsteg som möjligt, på kortast möjliga tid. Om du kan tänka dig att lägga ner 20 minuter varje dag är den här boken sannolikt den bästa investeringen du kan göra om du är nybörjare eller besitter grundläggande thaikunskaper. Du kommer förundras när du märker hur stora framsteg du gjort efter bara några veckors övning.
 
Vem bör inte köpa den här boken?Den här boken är inte till för dig som behärskar thai på en avancerad nivå. Om du redan har goda kunskaper i thai rekommenderar vi att du går till vår webbplats och söker efter vår thai ordbok som innehåller fler ord och har grupperats efter ämne. Den är perfekt för dig som befinner dig på en avancerad nivå och vill förbättra ditt ordförråd inom vissa fackområden.Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för thaistudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig thai. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Den här bokens styrka är koncentrationen på snabb inlärning av viktiga ord och fraser, på bekostnad av den information som många förväntar sig av en konventionell språklärobok. Ha det i åtanke när du köper boken.
 
Hur använder jag boken?Den här boken är bäst lämpad för användning varje dag och för genomgång av ett bestämt antal sidor vid varje inlärningstillfälle. Boken är uppdelad i 50 ordlistor som uppmuntrar dig att gå igenom boken stegvis. Säg till exempel att du just nu repeterar ord 101 till 200. När du känner dig säker på orden från 101 till 150 kan du börja med ord 201 till 250, för att nästa dag hoppa över 101 till 150 och fortsätta repetera ord och fraser från 151 till 250. På så sätt kan du gå igenom boken steg för steg, och dina språkkunskaper ökar för varje sida du behärskar.
Available since: 06/13/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • Det här var ju tråkigt - cover

  Det här var ju tråkigt

  David Batra

  • 0
  • 0
  • 0
  I Det här var ju tråkigt bjuder David Batra på roliga, skarpa och tänkvärda betraktelser kring språkförbistring, kulturkrockar och om hur vi svenskar kommunicerar med varandra, allt genom de arga, uppmanande och förbannade lapparnas magiska värld.
  Show book
 • 600 citat från fransk filosofi - Samling av de bästa citat - cover

  600 citat från fransk filosofi -...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli bekant med några av de viktigaste franska filosoferna, Diderot, Rousseau, Montesquieu, Voltaire, Bachelard, Blaise Pascal. Dessa figurer har format västerländsk filosofi, och deras förståelse hjälper dig att förstå modern kultur i allmänhet; gräva djupt in i deras verk och tankar med ett urval av de viktigaste citaten som introducerar deras huvudidéer och avgränsar strukturen i deras arbete med klarhet.
  Show book
 • Lärande visdom med grekiska klassiska filosofer 500 citat - Samling av de bästa citat - cover

  Lärande visdom med grekiska...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Lär dig att bygga din egen visdom med hjälp av de viktigaste klassiska grekiska filosoferna, vars inflytande formade västerländsk tanke och fortfarande kan kännas idag. Fördjupa dig i deras verk och tankar med ett urval av de viktigaste citaten som introducerar deras huvudsakliga idéer och avgränsar strukturen i deras arbete med klarhet, vilket ger en perfekt introduktion för nybörjare till filosofi, med arbeten från Aristoteles, Platon, Sokrates, Heraclitus och Epictetus.
  Show book
 • 100 citat från Francis Bacon - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från Francis Bacon -...

  Francis Bacon

  • 0
  • 0
  • 0
  Sir Francis Bacon hade en enorm inverkan på vetenskap och filosofi under den vetenskapliga revolutionen sextonhundratalet England. Han var den förste att kräva en skeptisk och metodiskt tillvägagångssätt inom vetenskap, baserad på noggrann observation av händelser i naturen och bygger på induktion. Hans arbete i empirismen fast förankrade för att undvika förmånliga hypotes projektion av ett, gjorde honom fadern av den vetenskapliga metoden. Detta var en banbrytande tillstånd vid tiden, och är fortfarande grunden för vetenskapliga sammanhang i dag. Vi har för du valde 100 av hans mest inflytelserika offerter för dig att upptäcka det inre arbetet i en ärlig vetenskaplig anda, och inspireras av hans direkta tillvägagångssätt.
  Show book
 • 100 citat från Blaise Pascal - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från Blaise Pascal -...

  Blaise Pascal

  • 0
  • 0
  • 0
  Matematikern och filosofen Blaise Pascal är en av de största hjärnorna som någonsin existerat. Han publicerade en avhandling om projektiv geometri vid en ålder av 16, för att ha uppfunnit räknaren för att hjälpa sin far i hans arbete. betydande framsteg vi är skyldiga till Pascal inom vetenskap, den vetenskapliga metoden av sannolikhet, och filosofi. Hans tankar är ett viktigt arbete som finns på spridda halkar och påverkar många paradoxer: oändlighet och ingenting, soul och materia, tro och förnuft ... Det är där vi ser den berömda satsning av Pascal, som har makt att livet förändra. 100 Dessa citat ger dig essensen av hans tänkande, mellan formuleringar kryddig och full av bländande djup; dyka in i arbetet av en filosof måste i det mest bekväma format.
  Show book
 • No more Mr Nice Guy - En handbok i relationsvåld - cover

  No more Mr Nice Guy - En handbok...

  Linette Stridh

  • 0
  • 0
  • 0
  Han tog tag i min arm och böjde den så mycket att det kändes som den skulle gå av. Jag höll tillbaka tårarna och sa med en allvarlig ton åt honom att släppa mig. Han stirrade in i mina ögon och sa med hotfull röst "jag kommer aldrig släppa dig".I No more Mr. Nice Guy informerar Linette Stridh om vad man kan göra för att undvika, hantera samt efterarbeta ett destruktivt förhållande. Den kan användas som en handbok av alla som på något sätt kommit i kontakt med relationsvåld och kan utöver intressant läsning för privatpersoner även med fördel nyttjas som läromaterial av yrkesverksamma inom ämnet. I boken tar författaren rent praktiskt upp hur man kan förebygga relationsvåld, hur man tar sig därifrån, hur man kan bygga upp sig själv efteråt och även vad man som närstående bör göra i de olika situationer som kan uppstå.
  Show book