Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Problem med personalens attityd och engagemang? - En handbok i hur du får alla att bidra till goda resultat - cover

Problem med personalens attityd och engagemang? - En handbok i hur du får alla att bidra till goda resultat

Ingemar Fredriksson

Publisher: Ingemar Fredriksson

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

"Hur gjorde du?"är en fråga Ingemar Fredriksson fått många gånger efter att ha vänt utvecklingen i ett nedläggningshotat företag från förlust till vinst på sex månader. Därefter uppvisade enheten en tillväxt på i genomsnitt 25% per år i fem års tid och lönsamheten låg som mest på 26%! Fredriksson hävdar att det handlar om att få ut ”några procent till” ur flera delar av verksamheten och i bokserien med samma namn ger han konkreta tips på hur man går tillväga.Problem med personalens attityd och engagemang? är boken som behandlar konsten att motivera hela organisationen att sträva mot samma mål. Boken tar upp vad som krävs för att få medarbetarna att prestera mer och vara mer engagerade.Ingemar Fredriksson har gedigen erfarenhet av management, affärsutveckling och marknadsföring. Han har arbetat i såväl familjeföretag som enheter i större koncerner samt i koncernledning. Egna erfarenheter har kompletterats med andras genom åren som konsult och ger en bred flora av exempel som han delar med sig av i sina böcker. Böckerna innehåller även konkreta verktyg och modeller, såväl egenutvecklade som forskningsbaserade, som gör att läsaren lätt ska kunna applicera dem på sin egen verksamhet.
Available since: 09/12/2020.

Other books that might interest you

 • Mallorca - Tio populära chartermål - cover

  Mallorca - Tio populära chartermål

  L1

  • 0
  • 0
  • 0
  L1 | TIO POPULÄRA CHARTERMÅL - MALLORCA 
  Mallorca, pärlan i Medelhavet, lockar med sina gyllene stränder, pittoreska byar och vibrerande stadsliv. En oas för solälskare och äventyrare, där det historiska möter det moderna i en oförglömlig medelhavsatmosfär. Upplev det bästa av kultur, gastronomi och avkoppling på denna magiska ö. 
  - 
  Om serien: L1 (Lektion 1), din "snabba" ljudboksserie, tar dig på en resa genom varierande ämnen på bara några få minuter. Från t ex djur och natur, till olika resmål i världen där varje avsnitt är en kort, kraftfull lektion. Lär dig något nytt varje gång med L1 – din dagliga dos av kunskap och inspiration.
  Show book
 • Örebro - Vart är vi på väg? Sveriges största städer - cover

  Örebro - Vart är vi på väg?...

  L1

  • 0
  • 0
  • 0
  L1: VART ÄR VI PÅ VÄG? SVERIGES STÖRSTA STÄDER - ÖREBRO 
  Stig ombord på 'Vart är vi på väg? Sveriges Största Städer' - ljudboksserien som tar dig med på en spännande resa genom landets största städers historia. Från små byar till moderna metropoler - upptäck hur dessa städer växte och formades genom tiderna. Upplev stadens pulserande hjärta genom levande berättelser. Så, vart är vi på väg? Låt oss utforska det tillsammans! 
  - 
  Om serien: L1 (Lektion 1), din "snabba" ljudboksserie, tar dig på en resa genom varierande ämnen på bara några få minuter. Från t ex djur och natur, till olika resmål i världen där varje avsnitt är en kort, kraftfull lektion. Lär dig något nytt varje gång med L1 – din dagliga dos av kunskap och inspiration.
  Show book
 • Krabi - Tio populära chartermål - cover

  Krabi - Tio populära chartermål

  L1

  • 0
  • 0
  • 0
  L1 | TIO POPULÄRA CHARTERMÅL - KRABI 
  Krabi, pärlan i Thailand, förför med sina orörda stränder, klippformationer och kristallklara vatten. Utforska de magnifika öarna i Andamansjön, koppla av på vackra Railay Beach och dyk in i det rika kulturarvet. Med sitt paradisiska landskap och vänliga atmosfär, är Krabi det ultimata resmålet för en oförglömlig strandsemester och äventyr i sydöstra Asien. 
  - 
  Om serien: L1 (Lektion 1), din "snabba" ljudboksserie, tar dig på en resa genom varierande ämnen på bara några få minuter. Från t ex djur och natur, till olika resmål i världen där varje avsnitt är en kort, kraftfull lektion. Lär dig något nytt varje gång med L1 – din dagliga dos av kunskap och inspiration.
  Show book
 • Problem med personalens attityd och engagemang? - En handbok i hur du får alla att bidra till goda resultat - cover

  Problem med personalens attityd...

  Ingemar Fredriksson

  • 0
  • 0
  • 0
  "Hur gjorde du?"är en fråga Ingemar Fredriksson fått många gånger efter att ha vänt utvecklingen i ett nedläggningshotat företag från förlust till vinst på sex månader. Därefter uppvisade enheten en tillväxt på i genomsnitt 25% per år i fem års tid och lönsamheten låg som mest på 26%! Fredriksson hävdar att det handlar om att få ut "några procent till" ur flera delar av verksamheten och i bokserien med samma namn ger han konkreta tips på hur man går tillväga.Problem med personalens attityd och engagemang? är boken som behandlar konsten att motivera hela organisationen att sträva mot samma mål. Boken tar upp vad som krävs för att få medarbetarna att prestera mer och vara mer engagerade.Ingemar Fredriksson har gedigen erfarenhet av management, affärsutveckling och marknadsföring. Han har arbetat i såväl familjeföretag som enheter i större koncerner samt i koncernledning. Egna erfarenheter har kompletterats med andras genom åren som konsult och ger en bred flora av exempel som han delar med sig av i sina böcker. Böckerna innehåller även konkreta verktyg och modeller, såväl egenutvecklade som forskningsbaserade, som gör att läsaren lätt ska kunna applicera dem på sin egen verksamhet.
  Show book
 • Make me not me - Produktberättelser som säljdrivare och identitetsbyggare - cover

  Make me not me -...

  Ingemar Fredriksson

  • 0
  • 0
  • 0
  Behöver vi verkligen fler prylar? Trots att de flesta nog svarar "Nej" lanseras tusentals nya produkter och tjänster varje dag. Dessa tävlar med ett överflöd av befintliga produkter om att synas i historiens mest intensiva informationsflöde. Traditionell reklam är ingen kostnadseffektiv lösning längre, så hur kan man lyckas intressera konsumenter? I den här boken ges svaret. Det handlar om att anpassa sig till kraven i Underhållningssamhället, vilket innebär produktberättelser som både är säljdrivande och identitetsbyggande.Boken innehåller mängder av exempel och bland annat berättas om hur en av världens vanligaste frukostvanor ursprungligen kom till som ett sätt att motverka onani. Vi får även förklarat begrepp som Business mindfulness, Plaskebyfenomenet och Laberoretorik. Dessutom beskrivs hur ett enda ord kan få oss att välja ägg från höns som mår sämre samt hur man kan få konsumenter att betala 12 gånger mer för en tallrik gröt. Boken tillhandahåller avslutningsvis en enkel modell för hur man bygger bra produktberättelser med fyra byggstenar, fem saker som säljer och tre "K".Ingemar Fredriksson har lång erfarenhet av affärsutveckling och marknadsföring. Han har arbetat med såväl svenska som internationella företag i ledande befattning under 25 års tid. Ingemars tidigare böcker har alla legat på olika topplistor, flera av dem under många års tid, och de har alla fått både positiva recensioner och medial uppmärksamhet.
  Show book
 • Framtidens SEO (oförkortat) - cover

  Framtidens SEO (oförkortat)

  Jorge Castro

  • 0
  • 0
  • 0
  Sätt dig in i SEO: En omfattande guide för nybörjare och marknadschefer. Är du intresserad av att lära dig mer om SEO, eller Sökmotoroptimering, och hur det kan skapa mervärde för din webbplats? Då har du kommit rätt! I denna banbrytande bok guidar SEO-experten Jorge Castro dig genom de essentiella aspekterna av SEO, från grunden till avancerade taktiker som han själv använder. Och det bästa av allt? Vinsten från boken går till Barncancerfonden! För den oinvigde, SEO är konsten och vetenskapen att optimera din webbsida så att den rankar högt i sökmotorer som Google. Detta inkluderar att förstå hur algoritmer fungerar, att välja rätt nyckelord och att bygga länkar på ett effektivt sätt. Vad är EEAT? Sökintention? och hur jobbar man med AI som nybörjare? Jorge Castro är inte bara en erfaren SEO-expert, han är också en pedagog som har en förmåga att göra komplex information begriplig. Han belyser viktiga SEO-koncept som algoritmer, nyckelord och länkbygge med exempel och fallstudier. Jorge använder särskilda länkbyggetaktiker som har visat sig vara mycket effektiva, inklusive gästbloggning, sociala signaler och content marketing. Men boken går längre än så, den ser även framåt. Jorge delar med sig av sina visioner om hur AI och andra teknologiska framsteg kommer att påverka SEO. För honom är det viktigt att inte bara fokusera på nuvarande bästa praxis, utan också att förbereda sig för framtida förändringar i sökmotorns ekosystem. Med Jorge Castros expertis i din verktygslåda kommer du att kunna anpassa din digitala strategi och dra nytta av både nuvarande och framtida SEO-trender. Förbered dig för att dominera den digitala arenan och ta din webbplats till nya höjder med hjälp av SEO! Vill du komma i kontakt med Jorge? gå in på www.growthmarketing.se eller eposta [email protected]
  Show book