Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Healing: Fortfarande Barnens Bröd - cover

Healing: Fortfarande Barnens Bröd

Dr Gilbert Adimora

Publisher: Gabriel Agbo

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

En sammanfattning av valda bibeltexter med fördjupade förklaringar. Författaren har sammanfattat utvalda delar ur bibeltext för att skapa en bok att bedja utifrån för att underlätta och hela smärta och sjukdom. Han ger hänvisningar till bibeltext som han sedan kommenterar. 
Available since: 11/16/2018.

Other books that might interest you

 • Drömtolkning - cover

  Drömtolkning

  Johan Ohlson

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli din egen drömguide. Lär dig tolka dina drömmar och få unik tillgång till dina oupptäckta sidor.Boken Drömtolkning innehåller en exklusiv metod där du steg för steg får reda på vad dina drömmar betyder bara för dig. Och blir ett verktyg till hur de kan hjälpa just dig, till skillnad från traditionella drömlexikon med samma tydningar för alla. Med Drömtolkning guidar du dig själv till nya insikter, ny kraft och kreativitet och chansen att förändra ditt liv.-
  Show book
 • Meditation för fysisk avslappning Längre utgåva - cover

  Meditation för fysisk...

  Sophie Grace Meditationer

  • 0
  • 0
  • 0
  Meditation för fysisk avslappning är en vägledd meditation där du stegvis, en kroppsdel i taget, får hjälp att släppa spänningar i din kropp. Övningen är mycket enkel och passar precis lika bra för den som är nybörjare som för den som är van att meditera. När du slutligen arbetat dig igenom hela kroppen får du vila en stund till behaglig bakgrundsmusik av den Chris Collins. Även om titeln på meditationen är Meditation för fysisk avslappning, kan den lika gärna användas för att motverka eller hantera stress. Detta är en längre utgåva än originalversionen, vilken bara är 10 minuter lång. Stunden du får ensam med bara musiken är nämligen nästan 20 minuter.  
  Uppläst av författaren. Bakgrundsmusik: Stress Melt av Chris Collins. 
  Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör som först började skriva guidade meditationer för eget bruk då hon saknade övningar på svenska som hon ville lyssna på. Hon fokuserar på övningar som ska gå att använda om och om igen och har en förkärlek för tekniken guided imagery (på svenska ungefär dagdrömsmeditation eller vägledd dagdröm) där man använder fantasin för att föreställa sig inte bara inre bilder utan också upplevelser av ljud, doft, kroppens rörelser och ibland även till och med smak. Vissa titlar finns också på engelska. Pseudonym på engelska är Sophie Grace Meditations.
  Show book
 • Solo Sister - Vägen till Sydpolen - cover

  Solo Sister - Vägen till Sydpolen

  Johanna Davidsson, Hanna Mi...

  • 0
  • 0
  • 0
  Med sin skidexpedition till Sydpolen slog svenska Johanna Davidsson världsrekord och det här är hennes biografi om vägen dit. Hon har varit på väg till polpunkten i hela sitt friluftsliv med sitt bultande polarhjärta. I en visuell ljudresa och feel-good-berättelse skildras hennes väg för att uppfylla en dröm. Det handlar delvis om det hon uthärdar på sina expeditioner i Norden, över Grönland och på Antarktis, men främst om det hon upplever på jordens kallaste och ödsligaste platser. 
  Johanna Davidsson är en friluftsälskare och polaräventyrare som har hyllats för sina expeditioner. 2014 och 2016 blev hon utnämnd till Årets kvinnliga äventyrare i Sverige. Hon är uppväxt på landsbygden i Östergötland och arbetar som sjuksköterska i Norge ovanför polcirkeln. 
  Förutom att Johanna Davidsson läser sin egen berättelse läser medförfattaren Hanna Mi Jakobson intervjuer med välkända äventyrare och idrottspersonligheter som berör äventyr, natur och hälsa. De andra medverkande i boken är Ola Skinnarmo, Cecilie Skog, Stein P. Aasheim, Anneli Wester, Christian Eide, Vegard Ulvang, Markus Torgeby, Erling Kagge, Magdalena Forsberg, Renata Chlumska, Caroline Davidsson, Vera Simonsson, Charlotte Kalla, Aleksander Gamme, Annelie Pompe, Malin Rapp, Børge Ousland, Brita Zackari, Kalle Zackari Wahlström, Tina Sjögren, Aron Anderson, Lou Rudd, Risto Hallikainen och Hannah McKeand. I början finns ett uppläst förord av expeditionscoachen Lars Ebbesen och i slutet finns bonuslåten ”One step at a time” av musikern och kompisen Sofia Landgren, featuring Johanna Davidsson i slutspurten mot Sydpolen. 
  I extramaterialet finns kartor, statistik, etapper, packning, budget och källor från den tryckta versionen av "Solosister, vägen till Sydpolen".
  Show book
 • Kroppsscanning Mini Thetautgåva - cover

  Kroppsscanning Mini Thetautgåva

  Sophie Grace Meditationer

  • 0
  • 0
  • 0
  Meditation om 6,5 minut där lyssnaren övar på att vara här och nu och vara medveten om sin kropp genom att fokusera på en kroppsdel i en minut. Denna övning upprepas tre gånger. I en vanlig kroppsscanning observerar man känslan i hela kroppen bit för bit. Genom att enbart välja tre delar blir meditationen perfekt för de tillfällen när man inte har möjlighet att göra en hel kroppsscanning, t.ex. på kafferasten eller lunchen. Det här utgåvan har bakgrundsmusik med binaural rytm i form av thetavågor. Känner du inte till binaural rytm rekommenderas originalutgåvan av meditationen. Bakgrundsmusik: Dreamscapes av Silencio Music. Uppläst av författaren. 
  Sophie Grace Meditationer är en sydvästsvensk meditationsinstruktör som först började skriva guidade meditationer för eget bruk då hon saknade övningar på svenska som hon ville lyssna på. Hon fokuserar på övningar som hon själv tycker om, oftast baserade på tekniken guided imagery (på svenska ungefär vägledd dagdröm eller dagdrömsmeditation), och som ska gå att använda om och om igen. Då Sophie också har en master i engelska med specialisering i översättning har hon också översatt och läst in några titlar på engelska. Pseudonym på engelska är Sophie Grace Meditations. 
  Show book
 • Strand visualisering avkoppling - wellness Essentials - cover

  Strand visualisering avkoppling...

  Frédéric Garnier

  • 0
  • 0
  • 0
  Experimentera djup avkoppling genom en guidad meditation som ger dig det nöje och lugn du får när du promenerar genom en lugn strand. Denna serie övningar är ett urval av de bästa teknikerna som hjälper dig att öka dina visualiseringsförmåga, fokus, avkoppling och mental kontroll. Visualisering är en färdighet som kan tränas, och du kan få tydligare och tydligare bilder på nolltid genom att använda rätt teknik. Dessa guidade visualiseringsskript är alla utformade för att framkalla levande bilder; använd dem för att göra dina visualiseringskrafter starkare varje gång, medan du tar en uppfriskande mental semester från vardagens bekymmer.
  Show book
 • Sömnljud: - Vattenfall - cover

  Sömnljud: - Vattenfall

  Somna Tryggt

  • 0
  • 0
  • 0
  SÖMNLJUD | VATTENFALL 
  Somna tryggt och stilla till ett avslappnande ljudlandskap. Denna bok innehåller en timme av ljudet från ett forsande vattenfall. Ljudlandskapet har en avslappnande effekt som vaggar dig långsamt och metodiskt till sömns. 
  - 
  'Somna Tryggt' är en serie behagliga och varierande ljudlandskap som du kan lyssna till när du vill slappna av eller behöver somna.  
  Show book