Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Opi Vietnamia - Nopea Helppo Tehokas - 2000 Avainsanastoa - cover

Opi Vietnamia - Nopea Helppo Tehokas - 2000 Avainsanastoa

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Tämä kirja sisältää sanaluetteloita, joissa on mukana 2 000 yleisintä sanaa ja fraasia. Ne on järjestetty päivittäisessä keskustelussa esiintyvien sanojen ja fraasien yleisyyden mukaan. 80/20-säännön mukaisesti tämä sanastokirja varmistaa, että opit ensin ydinsanat ja -lauserakenteet. Näin edistyt nopeasti ja pysyt motivoituneena.
 
Kenelle tämä kirja on tarkoitettu?Tämä kirja on tarkoitettu vietnamin kielen aloitteleville ja keskitason opiskelijoille, jotka ovat motivoituneita ja halukkaita käyttämään 15–20 minuuttia päivässä sanojen oppimiseen. Tämän sanastokirjan yksinkertainen rakenne johtuu siitä, että kaikki turhat asiat on jätetty pois. Siten oppimisponnistukset voidaan käyttää vain niihin osiin, jotka auttavat opiskelijaa edistymään mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Jos olet valmis käyttämään oppimiseen 20 minuuttia joka päivä, tämä kirja on hyvin todennäköisesti paras yksittäinen sijoitus, jonka voit tehdä aloittelevana tai keskitason opiskelijana. Tulet hämmästymään edistymisen nopeudesta vain muutamassa viikossa päivittäisen harjoittelun tuloksena.
 
Kenelle tämä kirja ei ole tarkoitettu?Tämä kirja ei ole tarkoitettu edistyneille vietnamin kielen opiskelijoille. Verkkosivustoltamme löytyy edistyneille vietnamin opiskelijoille vietnamin kielen sanastokirja, jossa on enemmän sanoja ja joka on ryhmitelty aiheittain. Kirja sopii edistyneille opiskelijoille, jotka haluavat parantaa kielitaitoaan tietyillä aihealueilla.Jos kuitenkin etsit kaiken kattavaa vietnamin kielen oppikirjaa, joka opastaa vietnamin oppimisen eri vaiheissa, tämä kirja ei todennäköisesti myöskään ole etsimäsi. Kirja sisältää vain sanastoja, ja odotamme kirjan hankkivien oppivan kieliopin ja ääntämisen kaltaisia asioita joko muista lähteistä tai kielikurssien kautta. Kirjan vahvuus on sen keskittyminen ydinsanastojen nopeaan hankintaan. Tämä tapahtuu sellaisten tietojen kustannuksella, joita monet saattavat odottaa perinteiseltä kielten oppikirjalta. Ota tämä huomioon ostosta tehdessäsi.
 
Miten tätä kirjaa käytetään?Käytä tätä kirjaa mieluiten päivittäin opiskelemalla tietty määrä sivuja kullakin oppimiskerralla. Kirja on jaettu 50 sanan osiin, joten voit edetä askel askeleelta kirjan läpi. Oletetaan esimerkiksi, että opiskelet parhaillaan sanoja 101–200. Kun osaat sanat 101–150 erittäin hyvin, voit alkaa opetella sanoja 201–250 ja seuraavana päivänä ohittaa sanat 101–150 ja jatkaa sanojen 151–250 opettelua. Näin etenet askel askeleelta kirjan läpi ja kielitaitosi harppaa eteenpäin jokaisen oppimasi sivun myötä.
Available since: 06/14/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • Tunnevalo (lyhentämätön) - cover

  Tunnevalo (lyhentämätön)

  Satu Häkkinen

  • 0
  • 0
  • 0
  Autismikirjon lasten kohtaaminen mahdollistaa muutoksen.Tunnevalo on hetki, jolloin kohtaaminen tapahtuu. Neuropsykologi Satu Häkkinen avaa kirjassaan autismikirjon lasten kohtaamiseen liittyviä erityispiirteitä. Pohjalla on autismikirjon lapsen kokemus kohdatuksi tulemisesta, valon hetkestä. Kirjan tärkein ajatus liittyy kuitenkin aikuisen tunnehetken äärelle pysähtymiseen. Pysähdymme niihin kokemuksiin, ajatuksiin ja tunteisiin, joita kohtaamiset herättävät aikuisessa. Kirjan avulla on mahdollista oppia tunnistamaan paremmin sekä omat, että lapsen lähtökohdat tunnevaloon, kohtaamisen hetkeen. Kirja sisältää tietoa autismikirjon erityispiirteistä, teoriaa elävöittäviä esimerkkejä, sekä Sadun omia kokemuksia kohtaamisista. Lukijan oman pohdinnan tueksi kirjasta löytyy myös tehtäviä ja harjoituksia sekä malli opettajien väliseen vertaismentorointiin.
  Show book
 • 100 tositarinaa epätavallisista kuolemantapauksista - cover

  100 tositarinaa epätavallisista...

  John Mac, Sandrine Brugot,...

  • 0
  • 0
  • 0
  Voimmeko kuolla oljen varassa, etanan tappamina, taivaalta pudonneen lehmän murskaamina, porkkanan myrkyttäminä? Vai tukehtua nauruun? EI? No, kyllä, se on mahdollista... Valitettavasti. Löydät 100 absurdimpaa ja traagisinta tapaa, se on muistutus elämän sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä. Joka kerta se muistuttaa olemassaolon sietämättömästä hauraudesta ja tarpeesta välttää riskikäyttäytymistä.
  Show book
 • Orjien vapauttaminen Pohjois-Amerikassa - cover

  Orjien vapauttaminen...

  Alexandra Gripenberg

  • 0
  • 0
  • 0
  Tämä lyhyt esitys orjien vapauttamisesta Pohjois-Amerikan Yhdysvalloissaon kirjoitettu siinä toivossa, että se voisi olla lukemisenavarttuneemmalle nuorisolle sekä kansanopiston oppilaille heidänharjoittaessaan historian opintoja. Jos se, niin puutteellinen kuin seonkin, voisi jossakin määrin herättää myötätuntoisuutta niinhyvin yhtämaailmanhistorian merkillisimpää tapahtumaa kuin niitä aatteita kohtaan,jotka siitä saivat eloa, olisi tarkoitus täytetty.(Summary byAlexandra Gripenberg)
  Show book
 • Ajan kasvot - cover

  Ajan kasvot

  Toivo Pekkanen

  • 0
  • 0
  • 0
  On marraskuun viimeinen päivä vuonna 1939. Ihmiset ovat menneet työhönsä kuten kaikkina muinakin aamuina. Kauppaliikkeet, parturit ja kahvilat ovat avanneet ovensa. Emäntiä ja palvelijattaria parveilee torille saapuneiden maalaisten kuormien ympärille. Lapset ovat koulussa. Teatterin vajaalukuinen henkilökunta on kerääntynyt pääharjoitukseen, sillä illalla teatterissa pitäisi olla ensi-ilta. Yhtäkkiä kaupungin ylitse kirii hälyytysireenien hätkähdyttävä ulvonta. Talvisota on syttynyt – eikä mikään ole suomalaisten elämässä enää ennallaan."Ajan kasvot – muistoja ja tunnelmia sotavuosilta" on Toivo Pekkasen elävä teos talvisodan ja jatkosodan ajoista. Kirja julkaistiin jo vuonna 1942.-
  Show book
 • Aumolan emäntä - Elämää köyhän maaseudun emännän silmin – realismin mestariteos 1800-luvun Suomesta - cover

  Aumolan emäntä - Elämää köyhän...

  Johan Albert Bergman

  • 0
  • 0
  • 0
  Johan Albert Bergmanin kirjoittama 'Aumolan emäntä' on pohjoismaisen realismin mestariteos, joka kertoo köyhän maaseudun emännän elämästä 1800-luvun Suomessa. Teos on tyyliltään syvästi psykologinen ja sosiaalisen kritiikin sävyttämä, tarjoten lukijalleen vaikuttavan kuvauksen aikakauden yhteiskunnallisista epäkohdista. Bergmanin taitava kerronta tempaa lukijan mukaansa ja herättää pohtimaan niin naisten asemaa kuin talonpoikaisyhteiskunnan haasteita. Johan Albert Bergman oli itse syntynyt maaseudulla ja kokemuksensa tuosta ympäristöstä näkyy vahvasti hänen teoksessaan 'Aumolan emäntä'. Bergmanin tausta antaa teokselle syvällisyyttä ja autenttisuutta, ja hänen tarkkanäköinen havainnointinsa paljastaa aikakautensa epäoikeudenmukaisuudet. Bergmanin teos avaa ikkunan menneisyyteen ja auttaa ymmärtämään paremmin Suomen historiaa. Suosittelen 'Aumolan emäntää' kaikille, jotka nauttivat realistisen kirjallisuuden helmistä ja haluavat tutustua syvällisesti 1800-luvun Suomeen. Tämä teos tarjoaa lukijalleen paitsi ajankohtaista pohdittavaa, myös kiinnostavan ja vaikuttavan lukukokemuksen.
  Show book
 • Kaksi nuorta veronalaista - cover

  Kaksi nuorta veronalaista

  William Shakespeare

  • 0
  • 0
  • 0
  Veronalaiset ystävykset Valentin ja Proteus jättävät toisilleen jäähyväiset. Levoton Valentin lähtee kiertämään maailmaa. Proteus ei lähde mukaan, sillä hän ei tahdo jättää Juliaa, johon on rakastunut. Mutta kun Julia vastaakin yllättävän kylmästi Proteuksen rakkauskirjeeseen, lähettää Proteus palvelijansa ystävänsä perään. Väärinkäsitykset seuraavat toisiaan.Nuorukaisia odottavaa draamaa ja ihmissuhdesotkua tuskin voisi selvitellä yksin. Ystävyys ja rakkaus ovat molemmat koetuksella.-
  Show book