Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Vremea dragostei și a războiului - cover

Vremea dragostei și a războiului

Santa Montefiore

Publisher: Litera Media Group

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Locuitoare a unui colț de rai pierdut în ținuturile rurale ale mirificului Dorset, Grace Hamblin duce o viață liniștită ca unica fiică a unui crescător de albine. Însă atunci când tatăl ei moare pe neașteptate, lumea lui Grace se prăbușește, iar perspectivele ei – inclusiv bărbatul pe care îl iubește, dar pe care nu poate să‑l aibă – se transformă, dintr‑odată, într‑un ideal de neatins.
 
Patruzeci de ani mai târziu, Trixie, fiica lui Grace, duce o viață rebelă alături de iubitul ei, care e muzician, până când o tragedie îi silește pe cei doi să se despartă. Pe când mama și fiica pornesc, fiecare, în căutarea dragostei pierdute, sunt descoperite minciuni spuse cu mult timp în urmă, iar secrete demult îngropate ies la lumină...
 
Santa Montefiore, autoare a numeroase bestselleruri, ne spune o poveste de neuitat despre dragostea pierdută și regăsită, a cărei desfășurare acoperă mai multe decenii și continente.
 
 
 
„O celebrare a dragostei, care acoperă mai multe generații: dragoste care vine și trece, care e redescoperită sau care se reaprinde în sufletele personajelor. Povestea din Vremea dragostei și a războiului se desfășoară în decoruri construite într‑o manieră complexă și irezistibilă, iar personajele sunt zugrăvite cu măiestrie, ceea ce face din acest roman una dintre cele mai captivante cărți pe care le‑am citit anul acesta.“ ELIN HILDERBRAND, autoarea romanului Gemenele
 
 
 
„Am citit dintr‑o suflare această poveste de dragoste reconfortantă, care se întinde de‑a lungul mai multor decenii și continente.“ FANNY BLAKE, Woman & Home
Available since: 01/15/2021.

Other books that might interest you

  • Bureți de fag - cover

    Bureți de fag

    Mihai Dutescu

    • 0
    • 0
    • 0
    "Talentul lui Duțescu e de a da pe față lucrurile inconfortabile, de a le spune clar și pe bune. Într-o literatură fascinată de marginali și ratați, el vorbește cu simpatie despre oameni aflați în plin proces de ascensiune socială. Pe scurt, despre parveniți – un subiect la care lumea bună strâmbă vinovat din nas, chit că parvenitismul e adevărul de profunzime al unei societăți ajunse de curând la prosperitate. Mai mult, la fel de tabu e și opinia că în comunism a fost bine, deși e împărtășită de larga majoritate a celor trecuți prin vechiul regim. În Bureți de fag, Mihai Duțescu are curajul să asume și să dea pe post aceste curente de opinie omniprezente, dar reprimate public, sub pretextul poveștii de viață a unui băiat născut prin anii '50 în Teleorman și ajuns inginer la București. El și soția lui fac parte din acea tipologie a cadrelor medii cu aspirații burgheze, raportându-se la comunism într-un mod mai degrabă benign, specific multora din generația lor: sunt oportuniști la nevoie, iar în rest rămân indiferenți. Micul lor arivism este bazat pe convingerea că sistemul nu e chiar greșit, că măcar are o idee valabila de echitate și meritocrație, câtă vreme i-a scos dintre țărani, i-a școlit gratis, le-a dat o casă și i-a băgat între domnii de la oraș. În ce mă privește, am certitudinea că în sfârșit am dat peste cartea aia ALTFEL despre comunism, cu o perspectivă de bun-simț, fără volute pioase sau chestionări tragice – motiv pentru care o recomand în special celor care vor să-și facă o idee despre cum gândeau și se purtau oamenii moralmente OK din România de atunci." Adrian Schiop
    Show book
  • Lucia - cover

    Lucia

    Bernard Minier

    • 0
    • 0
    • 0
    La Universitatea din Salamanca, un grup de studenți la Criminologie descoperă existența unui ucigaș care era sub radar de câteva decenii și care își pune în scenă victimele inspirându-se din picturile renascentiste. La Madrid, anchetatoarea Lucia Guerrero își găsește partenerul răstignit pe un Calvar și pornește pe urmele bărbatului supranumit „ucigașul cu lipici". 
    Toți se vor confrunta cu propriul trecut, cu cele mai profunde frici și cu un adevăr mai abominabil decât toate legendele și miturile. 
     
    Un festin literar pe care-l veți savura pe nerăsuflate și care are teama, misterul, teroarea și angoasa ca feluri principale. Pictura barocă este aperitivul incitant, iar mitologia — desertul opulent.
    Show book
  • Acolo unde cântă racii - cover

    Acolo unde cântă racii

    Delia Owens

    • 0
    • 0
    • 0
    „Un roman care de multe ori îți taie răsuflarea." The Times 
     
    Zvonurile despre Fata Mlaștinii au circulat mulți ani în Barkley Cove, un orășel liniștit de pe coasta Carolinei de Nord. Așa că, în 1969, când frumosul Chase Andrews este găsit mort, localnicii bănuiesc imediat că a fost ucis de Kya Clark, adevăratul nume al Fetei Mlaștinii. Însă Kya nu este nici pe departe sălbăticiunea pe care și-o închipuie lumea. 
    Sensibilă și inteligentă, a supraviețuit singură în mlaștinile cu vegetație luxuriantă de pe malul oceanului, împrietenindu-se cu pescărușii, descoperind bogăția nesfârșită a pădurilor brăzdate de canale și învățând lecții de viață accesibile doar celor care trăiesc în natură. Într-o bună zi, Kya simte înfiripându-se în sufletul ei dorința de a fi iubită, iar când doi tineri din oraș sunt atrași de frumusețea ei neobișnuită, viața i se schimbă complet, căpătând un alt sens. Dar, nu după mult timp, ceva cu totul neprevăzut îi sfărâma noua existență. 
     
    „Un roman de o frumusețe tulburătoare." The New York Times Book Review 
     
    „Delia Owens explorează felul în care izolarea afectează comportamentul uman, precum și efectul profund pe care îl poate avea respingerea asupra noastră." Vanity Fair 
     
    „Un roman pasionant despre maturizarea unei fete singuratice în mlaștinile din Carolina de Nord." The New York Times 
     
    „O crimă misterioasă în mijlocul naturii și o poveste de dragoste cu un final pe care nu-l veți ghici și nu-l veți uita niciodată." Entertainment Weekly
    Show book
  • Tentoria - cover

    Tentoria

    Sorin Banu

    • 0
    • 0
    • 0
    La jumatatea secolului XXII, omenirea intra intr-un nou razboi mondial, care va produce prima generatie de tentorieni – o armata de oameni bionici creata ca o solutie extrema pentru restabilirea pacii; primul succes real in perfectionarea artificiala a functiilor corpului si a inteligentei umane. Cu timpul, tentorienii devin oficial o natiune care-si arata tot mai mult adevarata natura: masini cu trup de om, insetate de sange si putere. Astfel, in secolul XXV, marile puteri decid sa ii vaneze peste tot in lume si sa ii izoleze intr-o regiune pe care o numesc TENTORIA.
    
    Sa aiba aparitia acestei natiuni repercusiuni si in trecut?
    Actiunea se muta cu 500 de ani inapoi in timp, in anul 2019. Cole este un tanar de 27 de ani, care traieste o viata fericita intr-o lume cu totul aparte: o Terra cu doar un petic de pamant inconjurat de un singur ocean vast si cu o populatie de 12 milioane de oameni condusa de o grupare secreta. Viata lui Cole se schimba brusc, odata cu dezvaluirea adevaratei realitati a existentei sale, iar actiunile teribile incep a se precipita intr-o veritabila goana la extrem, la limita supravietuirii.
    
    "TENTORIA" ridica intrebari legate de valorile umane, de conflictul dintre virtual si realitate, dintre prezent si viitor; despre speranta omenirii de a ramane intr-o lume palpabila, non-virtuala, departe de drogul tehnologic, care ne creeaza o dependenta tot mai acuta, infiltrandu-se tot mai mult in corpul nostru.
    Show book
  • Simziana - Basm audio in limba romana - cover

    Simziana - Basm audio in limba...

    MyBuni

    • 0
    • 0
    • 0
    Albumul Simziana contine 2 basme audio, în lectura lui MyBuni, dupa basmele de Petre Ispirescu. Acest album face partea din seria Povești audio în lectura lui MyBuni. 
    Cuprins: 
    Ileana Simziana 
    Tinerețe făra bătrânețe și viață fără de moarte 
    Cadou: Simziana- carte digitala in format pdf.
    Show book
  • Bunicul si nepotul - Basm audio in limba romana - cover

    Bunicul si nepotul - Basm audio...

    MyBuni

    • 0
    • 0
    • 0
    Bunicul și nepotul         
    Albumul audio conține basmul Bunicul si nepotul, în lectura lui MyBuni., dupa basmul de Frații Grimm. 
    	Cuprins :   
    1.    Bunicul si nepotul . 
    Cadou: Carte cu textul basmulu in format pdf.
    Show book