Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Fata de la castel - cover

Fata de la castel

Santa Montefiore

Publisher: Litera Media Group

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Drumul vieții lor era deja trasat. Dar dragostea și războiul vor schimba totul…Comitatul Cork, Irlanda. 1900 este anul care marchează începutul unui nou secol și nașterea a trei femei cu destine diferite: Kitty Deverill, fiica exuberantă a stăpânilor anglo-irlandezi ai castelului; Bridie Doyle, mai bună prietenă a lui Kitty și fiica bucătăresei irlandeze, care visează ca într-o bună zi să fie bogată, să aibă o viață strălucitoare, să aibă… mai mult; și Celia Deverill, extravaganta verișoară englezoaică a lui Kitty. Fetele cresc împreună pe domeniul de vis al castelului Deverill, dar viața lor senină este amenințată când lupta pentru independență a Irlandei ajunge pe tărâmul lor izolat și liniștit. Bastion al supremației englezești, castelul este amenințat de distrugere, pe măsură ce războiul se apropie. Bridie află cel mai întunecat secret al lui Kitty, și asta o face să aibă resentimente față de fata de la castel, care pare să aibă tot… Iar Kitty, îndrăgostită de rebelul Jack O’Leary, este sfâșiată între sentimentul de loialitate pentru familia anglo-irlandeză și dragostea profundă pentru Irlanda și Jack. Zguduite de trădări, cu lumea transformată în cenușă, fetele sunt aruncate în colțuri diferite ale lumii. Și totuși, ceva rămâne neschimbat – dorul profund după castelul Deverill și amintirile care nu pot fi uitate...
Available since: 05/04/2018.

Other books that might interest you

 • Nuntă de Sf Valentin - cover

  Nuntă de Sf Valentin

  Mihaela Gheorghe

  • 0
  • 0
  • 0
  Ascultă "Nuntă de Sf. Valentin" - un audiobook savuros de dragoste și comedie, care te va cuceri de la primele cuvinte! 
  Descoperă povestea incredibilă a Anei, o tânără plină de viață, cu spirit liber, care se încăpățânează să-și găsească locul într-o societatea aristocratică, ce pare să o respingă. Întâlnirea ei neașteptată cu Eduard, un aristocrat rafinat, dă naștere unei povești amuzante și pline de scântei. 
  Într-o lume în care diferențele stau la baza criticilor, iar preferințele personale sunt transformate în motive de respingere, dragostea reușește să aducă împreună doi oameni care au curajul să depășească “gura lumii” și să joace cartea inimii. 
  Eduard are rădăcini istorice, iar prezența lui este dorită la toate evenimentele, mai ales la nunta unei familii bogate. 
  Ana nu ține cont de reguli, de norme, de ce “se zice sau se face”, motiv pentru care nu-și duce luptele cu vorbe ipocrite, ci cu pumnii. 
  Războiul e gata să înceapă. Și toată lumea știe că, atât la război, dar și în dragoste, TOTUL e permis. 
  De la momentul ciocnirii lor haotice și până la aventurile hilare prin conacul fermecător, vei râde cu poftă și vei fi captivată de chimia irezistibilă dintre cei doi protagoniști. 
  "Nuntă de Sf. Valentin" este un audiobook plin de umor, replici pătrunzătoare și momente de tandrețe pură. Lasă-te purtată pentru mai mult de 360 de minute într-un univers plin de pasiune, râs și romantism, în care dragostea adevărată rupe toate lanțurile convenționale. 
  PS: Ascultă la căști, relaxează-te și bucură-te de experiența nouă, plină de surprize!
  Show book
 • Megan În Excursie Cu Școala - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare - cover

  Megan În Excursie Cu Școala - Un...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Seriile Psychic Megan 
  Un Ghid Spiritual, Un Tigru Fantomă Și O Mamă Înfricoșătoare! 
  Seriile Psychic Megan constă în douăzeci și patru de nuvele despre conștientizarea din ce în ce mai mare a unei fete că este capabilă să facă lucruri pe care nimeni din familia ei nu le poate face. Megan are doisprezece ani în primul volum. Ea are două probleme aparent insurmontabile. Mama ei este speriată de abilitățile latente ale fiicei sale și nu numai că nu o va ajuta, dar o descurajează activ; și nu poate găsi un profesor care să o ajute să-și dezvolte puterile supranaturale, spirituale. Căci ea nu vrea doar să știe ce este posibil să facă și cum să facă, ci și la ce sa își folosească aceste abilități speciale. Megan este o fată bună, așa că ar părea evident că tinde să-și folosească puterile pentru a face bine, dar nu este întotdeauna ușor să faci ceea ce trebuie, chiar dacă știi ce înseamna asta. 
  Aceste povești despre Megan vor atrage pe oricine are un interes pentru puterile extrasenzoriale, supranaturale și paranormale și este pentru vârste cuprinse între zece și o sută de ani. 
  În Megan în excursie cu școala, personalul școlii organizează o excursie școlara, iar elevii pot vota unde doresc să meargă. Megan este confuză în legătură cu primul ei vot, dar reușește să ajungă unde vrea ea. Îi place călătoria și explorează situl preistoric al peșterii împreună cu Grrr, prietena ei tigru fantomă. Ea pare să fie transportată înapoi în acele vremuri străvechi, dar nu i se pare înfricoșător pentru că prietena ei este alături de ea. Mai târziu, ea discută despre experiența ei cu Ghidul ei Spiritual, Wacinhinsha.
  Show book
 • Xanax - cover

  Xanax

  Liviu Iancu

  • 0
  • 0
  • 0
  ”În esenţă, asta este Xanax – un roman construit din sute de întâmplări adevărate, amuzante și triste în același timp, pentru care eu și personajele mele am plătit, cu toţii, de fiecare dată un preţ, mai mic sau mai mare. " - Liviu Iancu
  Show book
 • Mantra secretă - cover

  Mantra secretă

  David Michie

  • 0
  • 0
  • 0
  Într-o mănăstire îndepărtată din Himalaya, Matt Lester și-a dedicat cinci ani pregătirii spirituale pentru acest moment: este destinul său să deschidă un pergament sigilat, antic, conținând înțelepciunea profetică de care lumea are urgent nevoie. Dar, cu câteva momente înainte de acest moment, neprețuita comoară este furată. Matt este prins într-o urmărire periculoasă cu o mare miză: recuperarea pergamentului, transformându-se treptat din urmăritor în urmărit.  
   
  De cealaltă parte a lumii, rezultatele cercetărilor savantei Alice Weisenstein despre vindecarea ansamblului minte-corp sunt pe cale să fie dezvăluite publicului larg. Lucrurile iau o întorsătură tragică când supervizorul lui Alice dispare, iar ea își dă seama că este urmărită.  
   
  Căutarea pergamentului îl conduce pe Matt la Alice, iar cei doi devin prinși între diverse sfere de influență și amenințări crescânde. Împreună trebuie să decidă în cine pot avea cu adevărat încredere. 
   
  MANTRA SECRETĂ împletește știința revoluționară și cunoștin­țele spirituale într-o poveste foarte captivantă. Nu este doar o carte pe care citind-o veți dori să întoarceți pagină după pagină, ci vă va zdruncina întreaga concepție despre cine și ce sunteți și despre transformarea de care sunteți capabili.
  Show book
 • Liliacul - cover

  Liliacul

  Jo Nesbø

  • 0
  • 0
  • 0
  Inspectorul criminalist Harry Hole de la Poliția din Oslo este detașat la Sydney ca să-i asiste pe omologii săi australieni în rezolvarea unui caz de crimă. Harry e liber să le ofere ajutor, însă a primit instrucțiuni clare să se țină departe de necazuri. Victima — o norvegiană de douăzeci și trei de ani — este o mică celebritate în țara ei. 
  Nefiind genul care să stea deoparte, Harry se împrietenește cu unul dintre detectivii însărcinați cu investigarea cazului și cu unul dintre martori, implicându-se tot mai mult în găsirea ucigașului. Împreună, cei trei descoperă că uciderea tinerei face parte dintr-un șir de cazuri neelucidate, tiparul crimelor indicând că autorul ar fi un psihopat care acționează în toată țara. 
  Pe măsură ce se apropie tot mai mult de criminal, Harry începe să se teamă că nimeni nu este în siguranță, cu atât mai puțin cei implicați în rezolvarea cazului. 
  Oare îl vor prinde pe ucigaș înainte să facă o nouă victimă? 
   
  "Un debut de serie excepțional!" - Sunday Times
  Show book
 • Sezonul uraganelor - cover

  Sezonul uraganelor

  Fernanda Melchor

  • 0
  • 0
  • 0
  Roman finalist al International Booker Prize 2020 și National Book Award 2020 
   
   „O experiență literară intensă și hipnotică." Mariana Enríquez 
   
   Vrăjitoarea a murit. După ce corpul ei este descoperit plutind pe apele canalului de irigație, satul La Mantosa este cutremurat de zvonuri despre circumstanțele în care a avut loc crima. Într-un adevărat torent lingvistic, Fernanda Melchor realizează un portret colectiv al vieții localnicilor, oameni apăsați de sărăcie și violență, misoginie, superstiții și prejudecăți. Străbătut de un lirism captivant și tulburător, Sezonul uraganelor este o frescă formidabilă a lumii contemporane mexicane, cu demonii și rarele ei străfulgerări de lumină.
  Show book