Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Megan În Excursie Cu Școala - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare - cover
PLAY SAMPLE

Megan În Excursie Cu Școala - Un ghid spiritual un tigru fantomă și o mamă înfricoșătoare

Owen Jones

Narrator Gabriela Abaluta

Publisher: Tektime

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Seriile Psychic Megan 
Un Ghid Spiritual, Un Tigru Fantomă Și O Mamă Înfricoșătoare! 
Seriile Psychic Megan constă în douăzeci și patru de nuvele despre conștientizarea din ce în ce mai mare a unei fete că este capabilă să facă lucruri pe care nimeni din familia ei nu le poate face. Megan are doisprezece ani în primul volum. Ea are două probleme aparent insurmontabile. Mama ei este speriată de abilitățile latente ale fiicei sale și nu numai că nu o va ajuta, dar o descurajează activ; și nu poate găsi un profesor care să o ajute să-și dezvolte puterile supranaturale, spirituale. Căci ea nu vrea doar să știe ce este posibil să facă și cum să facă, ci și la ce sa își folosească aceste abilități speciale. Megan este o fată bună, așa că ar părea evident că tinde să-și folosească puterile pentru a face bine, dar nu este întotdeauna ușor să faci ceea ce trebuie, chiar dacă știi ce înseamna asta. 
Aceste povești despre Megan vor atrage pe oricine are un interes pentru puterile extrasenzoriale, supranaturale și paranormale și este pentru vârste cuprinse între zece și o sută de ani. 
În Megan în excursie cu școala, personalul școlii organizează o excursie școlara, iar elevii pot vota unde doresc să meargă. Megan este confuză în legătură cu primul ei vot, dar reușește să ajungă unde vrea ea. Îi place călătoria și explorează situl preistoric al peșterii împreună cu Grrr, prietena ei tigru fantomă. Ea pare să fie transportată înapoi în acele vremuri străvechi, dar nu i se pare înfricoșător pentru că prietena ei este alături de ea. Mai târziu, ea discută despre experiența ei cu Ghidul ei Spiritual, Wacinhinsha.
Duration: about 1 hour (01:04:32)
Publishing date: 2024-02-01; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —