Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Povesti pentru Vlad - Volumul 1 - Povesti audio pentru copii in limba romana - cover
PLAY SAMPLE

Povesti pentru Vlad - Volumul 1 - Povesti audio pentru copii in limba romana

Geo Mihalache

Narrator Geo Mihalache

Publisher: Geo Mihalache

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Rezumatul poveștilor din volumul 1: 
Puf și gărgărița - este povestea unui puișor de gaină foarte curios care în încercarea lui de a explora lumea din jurul său se rătăcește departe de casă și este ajutat de către Maia gărgărița să revină la fermă. 
Firul de iarbă și ghiocelul - este povestea unui fir de iarbă modest și a unui ghiocel arogant, mult prea mândru de frumusețea sa. Primul rămâne alături de toți prietenii din poiană iar celălalt este cules, aruncat împreună cu ceilalți ghiocei în coș și sfârșește într-un pahar cu apă în casa bunicilor. 
Ghiocelul și Martha albina - este povestea ghiocelului care învață de aceasta dată valoarea prieteniei și virtutea modestiei. 
Pic motanul și Mica vrăbiuța - motanul Pic, poftind la vrăbiuțe și porumbei primește încă o lecție de la vrăbiuța Mica. 
Mica vrăbiuța și Țic șoricelul de câmp - este povestea Micăi vrăbiuța care îl ajută împreună cu prietenele sale pe șoricelul Țic să se mute din calea secerătorilor. 
Țic șoricelul și Moni veverița cea hoață - este povestea șoricelului Țic și a veveriței Moni care, aflată la furat în hambarul lui Țic, primește de la acesta o lecție pe care nu o va uita niciodată. 
Moni veverița și Nasture, corbul cântăreț - este povestea lui Moni care lecuită de furat se confruntă cu o nouă problemă - corbul cântăreț Nasture pe care îl convinge cu șiretenie să plece din poiana lor. 
Nasture, corbul cântăreț și Pic motanul - este povestea corbului Nasture care este lecuit de cântat de catre Pic și Miron care pun la cale un plan.
Duration: about 1 hour (01:26:13)
Publishing date: 2017-12-05; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —