Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Thai - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer - cover

Lær Thai - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.
 
Hvem bør kjøpe denne boken?Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i thai, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.
 
Hvem bør ikke kjøpe denne boken?Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen thailev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår thai vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell thai lærebok som tar for seg prosessen med å lære thai i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.
 
Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra Johann Wolfgang Goethe - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Johann Wolfgang...

  Johann Wolfgang Goethe

  • 0
  • 0
  • 0
  Johann Wolfgang von Goethe er en romanforfatter, dramatiker, poet, kunstteoretiker og tysk statsmann, lidenskapelig opptatt av vitenskap, inkludert optikk, geologi og botanikk, og god administrator. Han er forfatter av Den unge Werthers lidelser, Valg slektskap, Faust I og II, Wilhelm Meisters læreår, og mange dikt mange av disse er så berømt at ormer føres som ordtak i Tysk språk. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Michel de Montaigne - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Michel de...

  Michel de Montaigne

  • 0
  • 0
  • 0
  Montaigne kan godt være en av de mest sympatiske forfattere noensinne kjent. Han er kjent for å popular essayet som en litterær genre; hans stil fusjonerer tilfeldige anekdoter og selvbiografi med dype intellektuelle innsikter. Hans essays er blant de mest innflytelsesrike noensinne er skrevet; en kan gjenkjenne Montaigne direkte innflytelse på store litterære figurer over hele verden, fra René Descartes til Nietzsche, Isaac Asimov, og muligens William Shakespeare. Vi har valgt for deg 100 av hans mest fascinerende, insightul og morsomme sitater, slik at du kan møte direkte med en av de største tenkere som har levd.
  Show book
 • De tre orientalske vismennene Confucius Lao Tzu Buddha - Samle de beste tilbudene - cover

  De tre orientalske vismennene...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Tanken på Konfucius er så sterk at det dominerte den intellektuelle liv i det gamle Kina i århundrer, går så langt som å utgjøre en sann religion, konfucianismen. Lao-tsu (Laozi, Lao-tzu, eller Lao Tseu) er forfatter av Tao Te Ching (Book of the Way og Virtue), og var grunnleggeren av taoismen. Det er for ham at vi skylder følelse av yin og yang likevekt, prinsippet om ikke-handling, og ideen om Tao, opprinnelsen til alle ting. Siddharta Gautama ble født en prins; kvalm med materielle illusjoner, han reiste banen til askese for en tid, før innser at negasjonen av kroppen var bare en av de illusjoner av bevissthet. Det var da han oppnådde opplysning, noe som skaffet ham kallenavnet på Buddha, "den Opplyste"; Han var da å sette sin visdom i lære. Sammen er de tre grunnleggende figurer av kinesisk tanke, land av visdom og oppvåkning; deres lære er samlet i form av sitater, en hundre per forfatter, for å gjøre dem sin egen effektivt på banen for personlig utvikling.
  Show book
 • 100 sitater fra Alexis de Tocqueville - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Alexis de...

  Alexis de Tocqueville

  • 0
  • 0
  • 0
  Alfred de Musset var en fransk poet og dramatiker av perioden romantique.Il fører et liv i "dandy utsvevende", preget av hans affære med George Sand, mens du skriver skuespill, inkludert det romantiske dramaet Lorenzaccio, hans mesterverk 'kunstverk. Han publiserte sammen med en selvbiografisk roman La Confession of a Child of the Century i 1836. Depressiv og alkoholisert, skrev han mindre og mindre etter fylte 30 år. Han mottok Legion of Honor i 1845 og ble valgt til den franske akademiet i 1852. Han skriver bestilling av deler for Napoleon III. Han døde i en alder av 46 og er begravet i skjønn på Père Lachaise. Gjenoppdaget i det tjuende århundre, spesielt i sammenheng med PT om Jean Vilar og Gérard Philipe, er Alfred de Musset nå ansett som en stor forfattere romantiske franske, som drama og lyrikk viser ekstrem følsomhet, et avhør av renhet og utskeielser. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Sokrates - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Sokrates -...

  Sócrates

  • 0
  • 0
  • 0
  Sokrates er en gåtefull figur, kjent hovedsakelig gjennom regnskapene til andre som Platon og Aristofanes. Han var en av de mest briljante intellekt noensinne, og utviklet det som senere skulle bli kalt den sokratiske metoden, som er en måte å lede ens samtalepartner for å se sine feil og motsetninger gjennom smart avhør før fører ham til sannheten. I antikkens Athen, ble Sokrates viden kjent som en "klegg", det vil si en irriterende insekt summende i folks ører, fordi han holdt avhør fordommer og motsetninger; Han ble til slutt prøvd og henrettet for "ødelegge hodet av ungdom". Vi har valgt for deg 100 av hans beste sitater, slik at du kan avgjøre om dette kan betraktes som korrupsjon, eller en utrolig effektiv måte å lære å tenke for seg selv.
  Show book
 • 100 sitater fra Francis Bacon - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Francis Bacon -...

  Francis Bacon

  • 0
  • 0
  • 0
  Sir Francis Bacon hatt en enorm innvirkning på vitenskap og filosofi i den vitenskapelige revolusjonen i XVII-tallets England. Han var den første til å argumentere for en skeptisk og metodisk tilnærming i vitenskap, basert på nøye observasjon av hendelser i naturen, og bygger på induksjon. Hans arbeid, godt forankret i empiri for å hindre projeksjon av ens foretrukne hypotese, gjorde ham far til vitenskapelig metode. Dette var en banebrytende vendingen på den tiden, og er fortsatt grunnlaget for den vitenskapelige rammeverket i dag. Vi har valgt for deg 100 av hans mest innflytelsesrike sitater, for deg å oppdage den interne driften av en ærlig vitenskapelige sinn, og bli inspirert av hans grei tilnærming.
  Show book