Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Slovensk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer - cover

Lær Slovensk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.
 
Hvem bør kjøpe denne boken?Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i slovensk, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.
 
Hvem bør ikke kjøpe denne boken?Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen slovenskelev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår slovenske vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell slovensk lærebok som tar for seg prosessen med å lære slovensk i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.
 
Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 1000 essensielle ord på armensk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  1000 essensielle ord på armensk...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  De 1000 essensielle ordene. Armensk er et indo-europeisk språk, talt av over 3,8 millioner mennesker over hele verden. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer persisk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer persisk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Persisk er et indo-europeisk språk, hovedsakelig talt i Iran, Afghanistan og Tadsjikistan. Det er talt av rundt 120 millioner mennesker. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer albansk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer albansk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Albansk er talt av nesten 5,9 millioner mennesker, hovedsakelig i Albania, så vel som i Kosovo, Serbia, Nord-Makedonia, Tyrkia, Montenegro, Italia og Hellas. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer hindi - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer hindi - Jeg hører jeg...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Hindi er et indo-europeisk språk som snakkes hovedsakelig i nord og sentral india. Det er morsmålet på 229 millioner mennesker, og 460 millioner har lært det som et morsmål. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Reiser på penjabi - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Reiser på penjabi - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene. Penjabi er et indo-europeisk språk som snakkes i Punjab (India og Pakistan) med rundt 100 millioner mennesker. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book
 • Jeg lærer tsjekkisk - Jeg hører jeg gjentar jeg snakker - cover

  Jeg lærer tsjekkisk - Jeg hører...

  JM Gardner

  • 0
  • 0
  • 0
  140 essensielle ord og uttrykk, 300 vanlige uttrykk, de 100 vanligste verbene, de 1000 essensielle ordene. Tsjekkisk er et slavisk språk, hovedsakelig talt i Tsjekkia, som representerer om lag elleve millioner talere. Med denne metoden jobber du uttale, snakker, lytter, kombinert med ord, essensielle setninger og en ordforrådsliste. I flere tiår har avstandsrepetisjon vist seg å være en effektiv læringsmetode. Det endelige målet er å nå et tilstrekkelig nivå på et språk for å kunne ha enkle samtaler, å forstå enkle utvekslinger, for å overleve i hverdagens situasjoner.
  Show book