Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Fransk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer - cover

Lær Fransk - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.
 
Hvem bør kjøpe denne boken?Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i fransk, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.
 
Hvem bør ikke kjøpe denne boken?Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen franskelev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår franske vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell fransk lærebok som tar for seg prosessen med å lære fransk i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.
 
Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 400 ordtak fra hele verden - Samle de beste tilbudene - cover

  400 ordtak fra hele verden -...

  Anonymous Anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
  Utvid horisonten og utvide kultur med dette utvalget av dikt fra hele verden. Oppdage visdom Kina, Frankrike, Afrika og den arabiske verden. Dette vil hjelpe deg å få et nytt perspektiv på ditt eget liv og en bedre forståelse av forskjeller og likheter i ulike kulturer og filosofier.
  Show book
 • Lære visdom fra klassiske greske filosofer 500 sitater - Samle de beste tilbudene - cover

  Lære visdom fra klassiske greske...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Lær å bygge din egen visdom med hjelp av de viktigste klassiske greske filosofer, hvis innflytelse formet vestlig tenkning og kan fortsatt bli følt i dag. Dybden dypt inn deres gjerninger og tanker med et utvalg av de essensielle sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet, noe som gir en perfekt introduksjon for nybegynnere i filosofi, med verk av Aristoteles, Platon, Sokrates, Heraklit og Epiktet.
  Show book
 • 100 sitater fra Leo Tolstoj - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Leo Tolstoj -...

  Leo Tolstoy

  • 0
  • 0
  • 0
  Leo Tolstoy, eller Tolstoj, er en berømt forfatter spesielt for hans romaner og noveller som skildrer livet til det russiske folk på den tiden av tsarene. Krig og fred (1869), Tolstoj tok ti år å skrive og det er en av hans største arbeider fiction, børste historisk portrett og realistisk for alle sosiale klasser under invasjonen av Russland ved tropper Napoleon i 1812, i en enorm fresco av kompleksiteten i det sosiale livet og vanskelighetene med menneskelig psykologi, som springer ut en dyp og original refleksjon over historien og vold i menneskenes liv. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til kopier av disse tankene om et emne som intriger oss og begeistrer oss alle, for et utvalg av sine mest betydningsfulle refleksjoner i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra George Bernard Shaw - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra George Bernard...

  George Bernard Shaw

  • 0
  • 0
  • 0
  George Bernard Shaw er en musikk-kritiker, dramatiker, essayist, spiller irsk forfatter og manusforfatter. Bitende og provoserende, pasifist og nonconformist vant han Nobels litteraturpris i 1925. Disse 100 henvisninger som mål å gi tilgang til sin monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Sokrates - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Sokrates -...

  Sócrates

  • 0
  • 0
  • 0
  Sokrates er en gåtefull figur, kjent hovedsakelig gjennom regnskapene til andre som Platon og Aristofanes. Han var en av de mest briljante intellekt noensinne, og utviklet det som senere skulle bli kalt den sokratiske metoden, som er en måte å lede ens samtalepartner for å se sine feil og motsetninger gjennom smart avhør før fører ham til sannheten. I antikkens Athen, ble Sokrates viden kjent som en "klegg", det vil si en irriterende insekt summende i folks ører, fordi han holdt avhør fordommer og motsetninger; Han ble til slutt prøvd og henrettet for "ødelegge hodet av ungdom". Vi har valgt for deg 100 av hans beste sitater, slik at du kan avgjøre om dette kan betraktes som korrupsjon, eller en utrolig effektiv måte å lære å tenke for seg selv.
  Show book
 • 100 sitater fra William Shakespeare - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra William...

  William Shakespeare

  • 0
  • 0
  • 0
  Shakespeare regnes som den største forfatteren i det engelske språket og verdens beste dramatiker. Hans skuespill er oversatt til alle store språk, og er den mest spilte noensinne. Hans arbeid inneholder imponerende moderne innsikt, vittige vitser og svevende lidenskap; det er en endeløs kilde til undring og inspirasjon. Vi har valgt for deg de beste sitatene noensinne er skrevet av en av de største litterære figurer som noen gang har vandret på jorden, fra Hamlet til Macbeth, Romeo og Julie til Tempest, og fra alle andre spill i tilværelsen: Othello, Kong Lear, og de historiske dramaer, Henry IV, V Henry, Henry VI, Julius Caesar, Henry VIII, kong Lear. Nyt kraften og lidenskap for denne fondation av litteratur og kultur; bli kjent med Bard mer intimely som du får mat for tanken og hyggelig referanser.
  Show book