Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Islandsk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming - cover

Islandsk Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 islandske ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.
 
Hvordan brukes denne islandske vokabularboken?Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et islandsk ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, islandske ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.
 
Noen tanker til slutt:Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende islandske ordbøker er denne islandske vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 240 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra George Bernard Shaw - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra George Bernard...

  George Bernard Shaw

  • 0
  • 0
  • 0
  George Bernard Shaw er en musikk-kritiker, dramatiker, essayist, spiller irsk forfatter og manusforfatter. Bitende og provoserende, pasifist og nonconformist vant han Nobels litteraturpris i 1925. Disse 100 henvisninger som mål å gi tilgang til sin monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 500 sitater fra forfattere fra hele verden - Samle de beste tilbudene - cover

  500 sitater fra forfattere fra...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med store forfattere fra hele verden gjennom et nøye utvalg av 500 sitater introduserer sine ideer og avgrense strukturen i deres arbeid med klarhet. Opplev nye aspekter eller gå dypere inn i tankene til Miguel de Cervantes, William Shakespeare, Marcel Proust, Anton Tsjekhov, Oscar Wilde, for å utvide ditt sinn og kunnskap om vår kultur.
  Show book
 • 100 sitater for å øke din selvtillit - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater for å øke din...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Vi har valgt for deg 100 gode sitater å øke din selvfølelse og for å bidra til å bygge selvtillit. Vi bruker uttrykket selvfølelse å snakke om tro du har om deg selv - hva du synes om den type person du er, dine evner, positive og negative ting om deg og hva du forventer for fremtiden. Hvis du har sunn selvfølelse, vil din tro om deg selv generelt være positiv. Du kan oppleve vanskelige tider i livet ditt, men du vil vanligvis være i stand til å håndtere disse uten dem å ha for mye av en langsiktig negativ innvirkning på deg. Vår lydboken vil hjelpe deg å øke raskt din selvfølelse ved å lytte og tenke på de svært passende sitater. Ta deg tid til å analysere og tenke på hva de store hjerner vil fortelle deg om selvfølelse. Hvis du har lav selvfølelse, vil din tro om deg selv ofte være negativ. Du vil ha en tendens til å fokusere på dine svakheter eller feil som du har gjort, og kan finne det vanskelig å gjenkjenne de positive delene av din personlighet. Du kan også klandre deg selv for eventuelle problemer eller feil som du have.A flott sitat er svært lik en stor tenker og et lite dikt. Det kan kapsle et stort nett av ideer, tanker, refleksjoner, følelser i noen få ord. Leseren av en flott sitat er tvunget til å tenke på hva han nettopp hørt. Han må tenke på disse ordene og hva de betyr. En utmerket sitat krever leseren til å stoppe å tenke på den virkelige betydningen og poesi av noen få ord. En god tanke når et nivå av universalitet. Sitater hardt rammet inn i essensen av å være menneske. Retten sitatet kan hjelpe oss til å se noen usynlige betydningene av ting eller fag. Utvalget av forfatterne av disse 100 sitater for å øke selvtilliten er veldig stor: fra Marilyn Monroe til Mark Twain, fra Henry Ford til Simone de Beauvoir, Charlotte Brontë, Mahatma Gandhi, fra Paulo Coelho til Charles Darwin, Albert Einstein og mange flere . Dra nytte av den kunnskap og intelligens av alle de menn og kvinner!
  Show book
 • 300 sitater fra renessansefilosofien - Samle de beste tilbudene - cover

  300 sitater fra...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med de viktigste renessanse filosofer, Michel de Montaigne, Francis Bacon og Machiavelli, forfatter av The Prince. Disse tallene har formet vestlig filosofi; dybden dypt inn deres gjerninger og tanker med et utvalg av de essensielle sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet.
  Show book
 • 500 sitater fra store forfattere fra 1800-tallet - Samle de beste tilbudene - cover

  500 sitater fra store forfattere...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med de viktigste forfatterne i det 19. århundre gjennom et nøye utvalg av 700 sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet. Opplev nye aspekter eller gå dypere inn i tankene til Hugo, Dumas, Chateaubriand, Dostoievski, Flaubert, Maupassant, Stendhal, for å utvide ditt sinn og kunnskap om vår kultur.
  Show book
 • 100 sitater fra Pierre Corneille - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Pierre Corneille...

  Pierre Corneille

  • 0
  • 0
  • 0
  Pierre Corneille var en fransk dramatiker og poet fra det syttende århundre. Kommer fra en middelklasse familie kjole, Pierre Corneille, etter å ha studert jus, okkupert kontorene til advokat i Rouen mens du slår til litteratur, som mange jurister i sin tid. Han først skrev komedier som Melita Royal Place, L'Illusion Comique, og tragi-komedier Clitandre, Le Cid, som var en triumf. Det var ikke før 1640 at han la ut på veien til historisk tragedie - Han var den siste dramatiske poeter i sin generasjon å gjøre - og gi det som ettertiden ansett som hans mesterverk Horace, Cinna, Polyeucte, Rodogune Heraklius og Nicomedes. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book