Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Egy olasz lány Brooklynban - cover

Egy olasz lány Brooklynban

Santa Montefiore

Publisher: Ulpius Baráti Kör

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Eltemetett titkok és új kezdetek1979, New YorkHálaadás napja. Evelina köré gyűlnek a legközelebbi családtagok és szeretett barátai, a szívét pedig eltölti a hála mindazért, amije van, és megbánás mindazok miatt, amikről le kellett mondania. Több, mint harminc éve él Amerikában, de a lelke mélyén olasz maradt.1943, Észak-OlaszországEvelina elvonultan, csendesen él egy valaha pompás, de mára megkopott fényű villában a szüleivel és a testvéreivel. Amikor a nővére, Benedetta - ahelyett, hogy a szívét követné -egy bankárhoz megy feleségül az apja akaratának alávetve magát, Evelina megesküszik, hogy sosem fog kötelességtudatból férjhez menni. Semmit sem tud a romantikus szerelemről, de amikor megismerkedik Ezrával, a helyi szabó fiával, a szíve rögtön ráismer, mint egy régi barátra.Evelina azt szeretné, ha ezek a gondtalan napok örökké tartanának. Szeretné, ha napfényben, szépségben és szerelemben sütkérezhetne, és nem törődik a láthatáron gyülekező sötét fellegekkel. De semmi sem tart örökké. A háború árnyéka Európára vetül, és fontos életeket fenyeget veszély..." Senki nem ír úgy romantikus családregényt, ahogy Santa Montefiore . Minden amit ír, a szívéből jön."Jojo Moyes
Available since: 11/17/2023.
Print length: 400 pages.

Other books that might interest you

 • Ji King - A jövő könyve - cover

  Ji King - A jövő könyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt és most vagyunk abban a kiváltságos időszakban hogy változtathatunk az életünkön hiszen minden egyes külső körülmény erre sarkall minket.
  
  Folyton változó jövőnkben néha semmi sem biztos. Tanácstalanok vagyunk, nem tudjuk miről hogy vélekedjünk hogyan döntsünk.
  Egyvalamiben azonban biztosak lehetünk. Döntéseink hatással vannak az életünkre, Te kihez fordulnál, ha igazán tanácsra vágysz? Mit szólnál hozzá, ha azt mondanám, ehhez a könyvhöz bátran fordulhatsz? Megmondja milyen döntésed milyen hatással lesz az életedre, megsúgja honnan várhatóak veszélyek, honnan igaz segítők.
  
  Ugyan ki ne szeretne előre tudni élete történésiről?
  
  A Ji King egy jövendölés. Az eljövendő életedhez szükséges iránymutatások könyve.
  Show book
 • A stresszmentes élet kézikönyve - cover

  A stresszmentes élet kézikönyve

  Sol Rayond

  • 0
  • 0
  • 0
  Kezedben tartod a saját, személyre szabott stresszmentesít programod.Az életben mindenkinek van csomagja. Nem indulhatunk útnak tanulnivalók, megélnivaló pillanatok, feladatok nélkül, és ha mélyen a szívünkbe tekintünk, ezeket bizony nem mindig könny megélni.Életünk során a feladataink úgy sorakoznak, mint a katonák a bevetésen, készen állnak, hogy lelkünk a lehet legjobb úton és módon fejldjön. Ám ezeket a tanulnivalókat nem kötelez stresszesen, idegesen, magunkba fordultan, boldogtalanul elvégeznünk. Az élet igenis élvezhet még akkor is, ha épp egy bonyolultabb folyamat megoldásában vagyunk. Mert életünk katasztrofálisnak, megrengetnek, stresszesnek hitt eseményei nem mások, mint megoldandó feladatok. A feladatok elttünk állnak, a boldog megoldás pedig bennünk rejlik.
  Show book
 • Kristálygyógyászat és terápia - cover

  Kristálygyógyászat és terápia

  Vera Komlossy

  • 0
  • 0
  • 0
  Itt az idö, hogy megtanuld a kristályok mindennapi, egyszerü használatát. Olyan ösi tiszta energiákat képesek közvetíteni a számunkra, amivel sokkal könyedebben tudunk boldogulni a mindennapjainkban. Teremthetsz bátran böséget, egészséget, boldogságot a segítségükkel.
  Show book
 • A Magyar Saint Germain - cover

  A Magyar Saint Germain

  Rubén Cedeño

  • 0
  • 0
  • 0
  ÚT MAGYARORSZÁGRA
  
  Rubén Cedeño
  Budapest, 2001. 08. 30.
  
  Mondtam Katiuskának: „Az Instituto Nacional del Menor igazgatója Magyarországra küld, hogy a gyermek zenepedagógia Kodály-módszerére szakosodjam.” Kifejező szemei a szokásosnál jobban elkerekedtek, meglepetéssel és örömmel telve, és erős hangon, nyilvánvaló érzelemmel, enyhén elvarázsolva, azt mondta nekem: „Saint-Germain országába.” Ebben a pillanatban rájöttem, hogy a Mester országában megyek.
  
  11 éve már, hogy Metafizikával és Tanításokkal foglalkoztunk, Saint-Germain Mester személye és történetei tanulmányaink és spiritualitásunk kiemelkedő pontjai, ínyencségei voltak. Conny Méndez, akinek Katiuska korábban egyik legjobb titkárnője volt, megtöltötte szívünket Saint-Germain, a Vízöntő Korának Avatarja, az „Aranykönyv” szerzője iránti szeretettel. Ennek a Lénynek, a metafizikai elvágyódás hajóskapitányának országába eljutni megannyi várakozás és álom beteljesülését jelentette.
  
  A Katiuska házától néhány háztömbnyire lévő magyar nagykövetségre járkálás közepette, a magyar szavakkal, amiket tanulni kezdtem, írtam egy kedves magyar merenguét „Cseresznyét szedni” címmel, amit a magyar nagykövet nagy örömmel bemutatott a magyar nemzeti ünnepen, a nagykövetségi összejövetelen. A nagykövet megígérte, hogy híressé tesz, amikor Magyarországra ér, és be is tartotta a szavát.
  Show book
 • A végső valóság – Tizedik jubileumi kiadás - cover

  A végső valóság – Tizedik...

  Balogh Béla

  • 0
  • 0
  • 0
  A Végső valóság talán az első olyan mű, ami áthidalja a materialista, az idealista és az ezoterikus világnézet közötti szakadékot. Tudományos eredményeink, képességeink és élményeink felülvizsgálata után tarthatatlanná válik az elképzelés, miszerint gondolatainkat az agy hozza létre, és tarthatatlanná válnak az evolúció kezdeteiről alkotott feltételezések is.A halál utáni, valamint a születés előtti élet lehetősége már nem hit kérdése, hanem fizikai törvényszerűség. Megdöbbentően új világkép ez, ami a léttel kapcsolatos kérdéseink többségére választ adhat.
  Show book
 • Játék dán módra - A szabad játék és az érzelmileg rugalmas kiegyensúlyozott gyerekek - cover

  Játék dán módra - A szabad játék...

  Iben Dissing Sandahl

  • 0
  • 0
  • 0
  Teljesítményorientált korunkban túl nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek oktatására, fejlesztésére ahelyett, hogy hagynánk, hogy önállóan, irányítás nélkül fedezzék fel saját magukat és az őket körülvevő világot. Pedig a fantáziára, mozgásra és együttműködésre épülő kötetlen szabad játék nem időpazarlás. Éppen ellenkezőleg: erősíti a problémamegoldó képességet, növeli az érzelmi rugalmasságot, az önbizalmat, segít feldolgozni a konfliktusokat, félelmeket, és így csökkenti a stresszt – ezzel pedig olyan készségeket fejleszt, amelyek elengedhetetlenek a boldog gyerek- és felnőttkorhoz. A kötetlen szabad játék régóta meghatározó része a dán kultúrának és gyereknevelésnek. Iben Dissing Sandahl, a nagy sikerű Gyereknevelés dán módra – Hogyan neveljünk életrevaló és magabiztos gyereket? társszerzője ebben a könyvében saját gyermekpszichológusi és szülői tapasztalataira támaszkodva gyakorlati tanácsokkal segíti a szülőket, pedagógusokat, hogy miképpen építhetik be a játékot a mindennapokba.
  Show book