Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
A végzetes tét - cover

A végzetes tét

S. S. Van Dine

Publisher: Fapadoskonyv.hu Kiadó

 • 0
 • 1
 • 0

Summary

Philo Vancenismét nyomoz: a radioaktív szóda, anRivermont Handicapn(amely természetesen egy lóverseny) és egy gyilkosság a mozaik fő elemei. A professzor nevelt fia a tetőkertben várta a futam eredményét. A tétje elvesze
Available since: 03/09/2016.

Other books that might interest you

 • Kirakos - Janteloven-gyilkosságok - cover

  Kirakos - Janteloven-gyilkosságok

  K. A. Varsson

  • 0
  • 0
  • 0
  A Kirakós nem szokványos krimi. A méltán népszer skandináv bnügyi regények mfaját ötvözi az otthon játszható szabadulószoba-könyvek feltörekv trendjével.Tökéletesen élvezhet a hagyományos módon, az olvasó sorról sorra halad, közben találgat és gondolkozik a történetet illeten, amely végül teljes egészében kibontakozik eltte.Lehetség nyílik azonban idrl idre a nyomozók brébe bújni, mivel a könyvben tíz, egyértelmen jelzett eltér bettípussal szedett feladvány található, amelyek megoldásához semmi más nem szükséges, mint az olvasó leleményessége. Ezeknél a pontoknál kicsit megáll az id, és mindenki kedvére kutakodhat a könyvön kívüli világban, késbb pedig ellenrizheti, helyes megoldásra jutott-e.Interaktív krimi a javából, ahol az olvasó okosabb lehet akár a nyomozóknál is!
  Show book
 • Boldog család - cover

  Boldog család

  Jackie Kabler

  • 0
  • 0
  • 0
  A Tökéletes pár szerzőjétől...USA Today bestsellerA családom most egyesült újra. Ki akarja szétszakítani?Az anya, aki eltűnt…Beth tízéves volt, amikor szépséges, vad édesanyjának, Alice-nek nyoma veszett. Azóta Beth élete nem volt ugyan mindig könnyű, de mostanra megállapodott, a munkájában sikeres, szeretetteljes családja és szép otthona van.Egy váratlan vendégAztán egy nap kopogtatnak. Alice visszatért. Beth mindent megtesz, hogy helyreállítsa kettejük kapcsolatát, felajánlja édesanyjának, hogy költözzön hozzájuk.És az élet ajtóstul ront a házba…Eleinte minden csodás. De aztán Beth mellől apránként elpártolnak a barátai, furcsa dolgok történnek, pletykák kezdenek terjedni róla. Valaki azon van, hogy tönkretegye Beth újonnan megtalált boldogságát. Vajon ki lehet? És meddig hajlandó elmenni?„Csupa feszültség, intrika, és egy sor izgalmas, emlékezetes karakter. Remekbe szabott!”Lucy Clarke, Az elveszettek szerzője„Gyanakvás, titkok, megdöbbentő felfedezések!”Sarah Linley, The Trip című thriller szerzője„Nem tudtam elég fürgén lapozni! Ritkán fordul elő, hogy egész éjjel fennmaradok, de Jackie megint elérte ezt nálam. Gyilkos csavar a végén!”Tess Stimson, a Stolen szerzője„Lehetetlen nem beszippantódni. Fortyogó, baljós bizonytalanság hatja át ezt a letehetetlen történetet.”Sarah Steele, The Missing Pieces of Nancy Moon című thriller szerzője
  Show book
 • A Suttogó - cover

  A Suttogó

  Alex North

  • 0
  • 0
  • 0
  "A felesége halálától összeroppant Tom Kennedy egy új élet reményében költözik át az álmos Featherbanks városkába a kisfiával, Jake-kel.
  Ám Featherbanksnek sötét múltja van. Tizenöt éve egy szociopata bűnöző elrabolt és meggyilkolt öt kisfiút. Amíg el nem fogták, a tettest mindenki csak úgy emlegette: a Suttogó.
  Természetesen egy régi bűntől Tom és Jake még nyugodtan berendezkedhetnének új házukban. Ám ekkor eltűnik egy újabb kisfiú, és Jake is valahogy különösen kezd viselkedni…
  
  Azt mondja, hogy éjszakánként suttogást hall az ablaka alól…
  
  Alex North Leedsben született, és ma is ott él feleségével és fiával. Filozófiát hallgatott a leedsi egyetemen, amelynek szociológiai tanszékén dolgozott, mielőtt főállású író lett volna. Bár mindig érdekelték a rémtörténetek, nem emlékszik rá, hogy gyerekkorában lettek volna vérfagyasztó képzelt barátai. Felnőtt fejjel már nem esküdne meg rá."
  Show book
 • Gyémánt a tűzben - Halálos koncert - cover

  Gyémánt a tűzben - Halálos koncert

  Demeter Attila

  • 0
  • 0
  • 0
  A romantikával átszőtt bűnügyi történet egy tévévetélkedő környezetében játszódik.
   
  Fiatalok építik a karrierjüket, de a szokásos akadályokon kívül egy gyilkos is nehezíti a siker felé igyekvő lépteket.
   
  Ki a tettes? A lehetséges elkövetők sorában igazi bűnözők, féltékeny lányok és asszonyok állnak egymás mellett, és többen érezhetik, hogy a gyilkos további áldozattal fog végezni.
   
  A félelem jogos, a tettes ismét akcióba lép, és ezután mindenki célpontnak érzi magát. A lehetséges motivációk között kibogozhatatlanul keveredik a szex, a szerelem és a pénz utáni vágy.
   
  A gyilkos öl, de a vetélkedő folytatódik! The show must go an! A szerződés mindenkit kötelez...
   
  … amíg a halál közbe nem lép.
  Show book
 • Elmejáték - cover

  Elmejáték

  Sienna Cole

  • 0
  • 0
  • 0
  „Élni vagy túlélni”Tim Ellis látszólag ugyanolyan, mint minden tizenhét éves iskolás srác: szereti a zenét, rajong avideójátékokért, és próbálja megtalálni önmagát. Egy nap azonban állig felfegyverkezve érkezikaz iskolába, és brutálisan kivégzi négy osztálytársát. A kiérkező rendőrség kereszttüzében őt iséletveszélyes lövés éri, minek következtében kómába esik.Mike Marshall nyomozó magabiztosan lát neki az egyszerűnek látszó ügynek, azonban hamarfény derül rá, hogy a gyilkosság gyökerei sokkal mélyebbre nyúlnak a vártnál. Ráadásul felbukkanegy koronatanú is, aki a tragédia okozta sokk miatt kihallgathatatlan. Marshall nyomozó szokatlanmódszerhez folyamodik: egy, az iskolai lövöldözések lélektanában jártas pszichiáter, dr. MirandaCrane segítségét kéri.Vajon kik a felelősök abban, hogy a merénylet megtörténhetett? Ártatlanok-e az áldozatok? Van-e remény a gyilkos számára? Mike Marshall és dr. Miranda Crane óriási nyomás alatt dolgozvaversenyt fut az idővel, és miközben lépésről lépésre felfejtik a szálakat, olyan megrázó titkokrabukkannak, melyekre még ők sem számítottak.Sienna Cole, a lehengerlően izgalmas Lefelé a folyón című regény szerzőjének új lélektanithrillerében az emberi elme félelmetes játékaiban merülhetünk el.
  Show book
 • Éjszakai munka - cover

  Éjszakai munka

  Nora Roberts

  • 0
  • 0
  • 0
  Nora Roberts, a New York Times bestsellerszerzője egy felejthetetlen tolvajt mutat be új, feszültséggel teli regényében, amely kapzsiságról, szerelemről és túlélésről szól…
   
  Harry Booth kilencévesen kezdett lopni, hogy tető legyen beteg édesanyja feje felett. Éjszakánként fényűző, üres házakba lopózott be, hogy olyan tárgyakat keressen, amelyeket készpénzre cserélhet. Amikor édesanyja végül megadta magát a ráknak, Harry elhagyja Chicagót, de az éjszakai tevékenységét továbbra is folytatja.
   
  Outer Bankstől Savannah-n át New Orleansig vándorol, új személyazonosságot szerezve magának, miközben mindvégig óvatos, éber és távolságtartó marad. Nem engedheti meg magának, hogy feltűnést keltsen… vagy kötődjön valakihez. Ennek ellenére alábbhagy az ébersége, amikor Miranda Emersonnal találkozik, de a kettejük közötti erős kötelék nem lehet tartós, mert nem minden tolvaj követi Harry becsületkódexét. Néhányan másokat fizetnek meg, hogy vállalják a kockázatot, hogy ők maguk még több kincset halmozhassanak fel. Néhányukat az a vágy hajtja, hogy úgy birtokolják az embereket, ahogyan ők a festményeket és ékszereket. És miután Harry elvállal egy jövedelmező munkát Carter LaPorte megbízásából, LaPorte meglát egy eszközt, amelyet felhasználhat, és úgy dönt, hogy birtokolni akarja Harryt.
   
  A férfi ragadozó, méghozzá félelmetesebb, mint a mocsárban kísértő aligátorok, és amikor rákényszeríti Harryt, hogy kiraboljon egy baltimore-i múzeumot, Harry elhagyja Mirandát – kegyetlenül, minden magyarázat nélkül –,és eltűnik. De nem számít, milyen nevet használ, vagy hová megy, LaPorte árnyékot vet az életére. Ahhoz, hogy valóban szabad legyen, szembe kell néznie, egyszer s mindenkorra le kell számolnia az ellenségével. Csak így remélheti, hogy birtokába kerül valami, ami értékesebb, mint bármi, amit valaha is ellopott…
  Show book