Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Az Ember szakadatlan kutatása - cover
PLAY SAMPLE

Az Ember szakadatlan kutatása

L. Ron Hubbard

Narrator Golden Era Productions

Publisher: Bridge Publications

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Rendkívüli dráma zajlott itt évezredeken át: az Ember hosszú időn keresztül tartó kutatása – amely „a másik fickó” rejtélyének próbált a mélyére hatolni, megpróbálva ezáltal megismerni önmagát – nemcsak a filozófia és vallás világában nyilvánult meg, hanem a háború és hódítás területén is kifejezésre jutott. Ennek a figyelemreméltó történetnek az értelmezése során L. Ron Hubbard felfedi a hiányzó részletet, amely végül megoldotta a rejtélyt. És amit ez a tudás előre jelez mind az egyén, mind az emberiség számára, az a siker olyan szintje, amely meghalad minden korábban elérhetőt.Az Ember szakadatlan kutatása: További adatokMiből tevődik össze a másik fickó? Mi a másik fickó?A filozófusoknak meg kellett válaszolniuk ezt a kérdést. És ez az a kérdés, amit sohasem válaszoltak meg kielégítően. És ez az a kérdés, amit a Szcientológia kielégítően megválaszolt.– L. Ron Hubbard 
Rendkívüli dráma zajlott itt évezredeken át: az Ember hosszú időn keresztül tartó kutatása – amely „a másik fickó” rejtélyének próbált a mélyére hatolni, megpróbálva ezáltal megismerni önmagát – nemcsak a filozófia és vallás világában nyilvánult meg, hanem a háború és hódítás területén is kifejezésre jutott. 
Mégis, ennek ellenére (ha nem éppen ezért), ennek a kutatásnak a kritikus intenzitása, évszázadokon át tartó kudarca egyre mélyülő problémákat halmozott fel az Ember számára, míg végül – egészen pontosan 1879-ben – kétségbeesésében teljesen felhagyott a kereséssel. A kudarc nyomán keletkezett űrt pedig egy új és halálos elmélet töltötte be. Konkrétan az, hogy az a „másik fickó” nem több, mint agy, vér és inak összessége, egy inger-reakció mechanizmus, amely reagál a környezetére, de nem képes úrrá lenni rajta. És ahogy ez az elképzelés erőre kapott, úgy csökkent az egyes egyének irányába mutatott tisztelet, és ezzel együtt az egész emberiség érzéke a becsületre és a céltudatosságra. 
E figyelemre méltó történet elmondása során L. Ron Hubbard nemcsak azt magyarázza el, hogy miért volt oly hosszú időn át sikertelen az Ember hősies kutatása, de felfedi a hiányzó elemet is, amely végül meghozta a sikert, és megoldotta „a másik fickó” rejtélyét. Mert ma az ember valóban megismerheti az igazságot a másik emberi lénnyel kapcsolatban, és így megértheti önmagát. És amit ez a tudás előre jelez mind az egyén, mind az emberiség számára, az nemcsak a tisztelet, becsület és cél helyreállítása, hanem a siker olyan szintje, amely meghalad minden korábban elérhetőt.
Duration: about 1 hour (00:58:02)
Publishing date: 2009-01-01; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —