You wouldn't limit the air you breathe. Why limit your readings?
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Read online the first chapters of this book!
All characters reduced
Dansul seducției - cover

Dansul seducției

Sabrina Jeffries

Publisher: Alma

 • 1
 • 2
 • 0

Summary

Un hoț priceput și fermecător poate fura chiar și o inimă neînduplecată... 
Este suficient de dificil pentru Lady Clara Stanbourne să-și conducă așa cum trebuie căminul pentru reeducarea hoților de buzunare și fără să se confrunte cu afacerile ilicite ale unui infractor care locuiește chiar în vecinătate. După toate aparențele, misteriosul căpitan Morgan Pryce se ocupă cu vânzarea de lucruri furate, iar ea nu-i va permite niciodată chipeșului nelegiuit să-i readucă pe copii pe drumul greșit! Pryce se înșală foarte tare dacă are impresia că ea este un trandafir delicat și el o poate impresiona prin cuvinte pasionale sau promisiuni nerostite. Doar dacă Clara ar putea să-și țină în frâu dorința aprigă pe care banditul cel fermecător o aprinde de fiecare dată în ea… 
Morgan își dorește să-i poată spune minunatei Clara adevărul: lucrează sub acoperire pentru a prinde un răufăcător notoriu. Mintea ar trebui să-i stea la misiunea sa – nicidecum să se întrebe cum ar fi s-o țină pe Clara în brațe și să-i guste buzele voluptuoase. Dar acum că ea a intrat în cel mai primejdios joc posibil, Morgan știe că trebuie să o apere, în ciuda faptului că ea reprezintă un adevărat pericol pentru misiunea… și pentru inima lui!

Other books that might interest you

 • Fantoma din St Giles - cover

  Fantoma din St Giles

  Elizabeth Hoyt

  • 0
  • 4
  • 0
  Un bărbat mascat... O femeie periculoasă... O pasiune pe care nici unul din ei nu o poate refuza... 
  Winter Makepeace duce o viață dublă. Ziua este administratorul stoic al unui orfelinat. Dar noaptea este cea care scoate la iveală partea lui întunecată. Când apare luna, la fel se întâmplă și cu Fantoma din St. Giles – protector, judecător, proscris. În momentul în care, sub înfățișarea Fantomei, Winter este bătut și rănit, el n-are nici cea mai mică idee că ambele sale lumi sunt pe punctul de a se ciocni, când salvarea vine din partea unei frumoase aristocrate. 
  Nimic pe lume nu-i place mai mult lui Lady Isabel Beckinhall decât o provocare. Cu toate acestea, când i se cere să-l ia sub aripa sa ocrotitoare pe administratorul cel sobru al orfelinatului ca să-l învețe manierele înaltei societăți – flirtul, exprimarea cu subînțeles și legăturile scandaloase –, Isabel nu se poate abține să nu se întrebe de ce ochii lui i se par atât de familiari... iar buzele atât de tentante. 
  În timpul zilei, Isabel și Winter sunt angajați într-o luptă a voințelor. Noaptea, pasiunile lor sunt dezvăluite... Dar când în St. Giles încep să dispară copile nevinovate, Winter trebuie să le răzbune. Și pentru asta e nevoit să sacrifice tot ce are mai drag – orfelinatul, pe Isabel... și poate chiar propria viață.
  Show book
 • Pasiunea Domnișoarei S - cover

  Pasiunea Domnișoarei S

  Jean-Yves Berthault

  • 0
  • 1
  • 0
  O colecție de scrisori de dragoste trimise între 1928-1930 și descoperite de curând într-o pivniță prăfuită din Paris
   
  Testând limitele sale și pe ale amantului ei ca să obțină plăcerea, Simone poate fi văzută ca o femeie înaintea timpului său, a cărei atitudine nonconformistă ne contestă prejudecățile privind sexualitatea feminină și a dus, în cele din urmă, la propria decădere.
   
  Scrisorile domnișoarei S. înfățișează portretul plin de viață al unei povești de dragoste de o pasiune aproape violentă, care evoluează în moduri șocante și neobișnuite. Presărată cu observații lămuritoare din partea editorului ei, Jean-Yves Berthault, această corespondență deschide ușa spre o altă viață și un alt timp, dominate de o femeie al cărui glas a răsunat cu mai bine de un secol în urmă și care se aude și astăzi.
   
  Domnișoara S., numită aici simplu Simone, a fost o doamnă educată și cultă care a trait la Paris în zgomotoșii și sofisticații ani douăzeci. Scrisorile pe care Simone le scrie lui Charles, amantul ei căsătorit, exprimă dorințele, fricile, anxietățile și fanteziile sale – prin intermediul lor ajungem să cunoaștem îndeaproape o femeie extraordinară, al cărei apetit sexual nu cunoaște limite și a cărei dragoste obsesivă și distructivă a fost dusă la extrem.
  Show book
 • Dulce supunere - cover

  Dulce supunere

  Maya Banks

  • 2
  • 3
  • 0
  Uneori, supunerea este primul pas către preluarea controlului. 
  Sub înfățișarea suavă a lui Faith Malone se ascunde o femeie care știe precis ce vrea: un bărbat puternic, dispus să ia totul fără să ceară – pentru că ea este dornică să-i ofere totul. 
  Întâlnirea cu Gary Montgomery pare întâmplătoare, însă polițistul urmărește de fapt să-l găsească pe ucigașul partenerului său. Indiciile despre o posibilă legătură între criminal și Faith îl fac să se apropie de ea ca să-i întindă o capcană ucigașului. Fără să vrea însă, Gary este atras nebunește de Faith, care corespunde perfect dorințelor lui ascunse, dar ea nu pare deloc genul care ar permite unui bărbat să preia controlul total în relația intimă. Sau oare ar face-o? 
  În ochii lui Faith, Gray este partenerul puternic, dominant, de care are nevoie, însă el pare hotărât să o țină la distanță. Prin urmare, Faith ia inițiativa pentru a-i dovedi că nu joacă un rol, ci vrea din tot sufletul să se predea partenerului potrivit.
  Show book
 • Împlinirea Crossfire – Vol 3 - cover

  Împlinirea Crossfire – Vol 3

  Sylvia Day

  • 1
  • 4
  • 0
  Seducție... înlănțuire... împlinire 
  Eva și Gideon înfruntă demonii trecutului și acceptă consecințele dorințelor lor obsesive. 
  Din clipa când l-am întâlnit pentru prima dată pe Gideon Cross, am recunoscut în el ceva după care tânjeam. Ceva ce era irezistibil pentru mine. Dar am văzut și sufletul periculos și rănit din interior – atât de asemănător cu al meu – de care am fost atrasă fără putință de scăpare. Aveam nevoie de el așa cum aveam nevoie de bătăile inimii mele. 
  Nimeni nu știe cât de mult a riscat pentru mine. Cât de amenințată am fost sau cât de întunecate și periculoase vor deveni umbrele din trecutul nostru. Înlănțuiți de propriile secrete, am încercat să sfidăm soarta. Ne-am făcut propriile reguli și ne-am abandonat complet posesiunii depline... 
  „Cel de-al treilea roman din seria Crossfire a meritat așteptarea. Relația dintre Eva și Gideon ajunge la un nou nivel, și, în timp ce continuă să se lupte cu greșelile trecutului, pasiunea arzătoare dintre cei doi nu poate fi negată. Este o adevărată plăcere să o urmărești pe Eva cum se transformă într-o femeie puternică și încrezătoare, iar Gideon devine un partener demn de o eroină atât de extraordinară.“ – RT Book Review.
  Show book
 • Provocarea - cover

  Provocarea

  Stephanie Laurens

  • 2
  • 5
  • 0
  Lady Mary Cynster este obișnuită să obțină mereu ce își dorește. Fiind ultima Cynster din generația ei care trebuie să-și găsească alesul, este hotărâtă să rămână stăpâna propriei vieți, dar și a bărbatului cu care urmează să se căsătorească. Și știe exact ce vrea – în nici un caz nu este vorba despre cineva atât de sălbatic, greu de controlat și imoral de fermecător ca Ryder Cavanaugh. 
  Dar destinul are alte planuri... 
  Ryder Cavanaugh, marchiz de Raventhorne, nu a întâlnit niciodată o femeie care să nu-i cadă fericită la picioare... până la Mary Cynster. Din prima clipă când o întâlnește, și-o dorește ca soție nu doar pentru că este cea mai fermecătoare, nestăpânită și ispititoare tânără pe care a cunoscut-o vreodată, dar și fiindcă își dă seama că este singura care îl poate ajuta să-și ducă la îndeplinire visurile de viitor. Iar s-o convingă să-l accepte este tocmai provocarea care-l încântă cel mai tare...
  Show book
 • Pe strada Jamaica - cover

  Pe strada Jamaica

  Samantha Young

  • 4
  • 3
  • 0
  De la autoarea bestsellerurilor Pe strada Dublin și Pe strada Londra.
  O simplă lecție de seducție între doi prieteni se poate transforma în mult mai mult...
  În ciuda firii sale sociabile, Olivia nu se simte deloc în siguranță în preajma bărbaților. Dar odată cu mutarea la Edinburgh, începe o nouă viață.
  Nate Sawyer e un jucător fermecător, care nu-și ia niciodată vreun angajament față de nimeni.
  Așa că atunci când Olivia apelează la el, Nate se oferă să o inițieze în arta seducției, iar legătura lor se transformă curând într-o poveste de dragoste pasională.
  Însă Nate nu pare dispus să-și trădeze convingerile și riscă astfel să piardă pentru totdeauna iubirea vieții sale...
  „Ochii îi străluciră când înțelese ce-i spuneam și ne-am îndreptat spre ieșire. I-am trimis un mesaj lui Jo, spunându-i că plecăm și am mers repede, în tăcere, până pe strada Jamaica. Sus, în dormitor, unde începuse, de fapt, toată povestea, am făcut dragoste cu Nate încet, promițându-i cu fiecare parte din mine că acel apoi pe care îl găsiserăm împreună... ei, bine... era pentru totdeauna.“
  Show book