Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

Stefania Rotariu

Publisher: Dolman Scott Publishing

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • Destine inlantuite - cover

  Destine inlantuite

  Sarah Jio

  • 0
  • 0
  • 0
  Seattle 1933. O mamă singură, Vera Ray, își sărută seara, la culcare, fiul de trei ani, Daniel, și pleacă la serviciu, în schimbul de noapte, la un hotel local. Dimineață, constată cu stupoare că o zăpadă de mai acoperise orașul, iar fiul ei dispăruse. În febra căutărilor sale disperate, găsește mult îndrăgitul ursuleț de pluș al copilului, zăcând pe caldarâmul înghețat. Zăpada însă acoperise toate urmele de pași ale fiului său ori ale celui care îl răpise. Seattle 2010. Jurnalistei Claire Aldridge, de la publicația Seattle Herald, i se cere să scrie un editorial despre neașteptata „zăpadă a mieilor“ căzută în ziua de 1 mai, comparând-o cu furtuna de zăpadă înregistrată cu mai bine de șaptezeci de ani în urmă, în aceeași zi. Astfel, Claire află despre răpirea nesoluționată de atunci și jură să scoată la lumină adevărul. Și cu această ocazie, descoperă că ea și Vera ar putea avea o legătură la care nici nu s-ar fi așteptat… După succesul înregistrat cu Anotimpul regăsirii, Sarah Jio își continuă explorările pline de profunzime și sensibilitate privind modul în care legăturile personale pot transcende frontierele timpului.
  Show book
 • Atractia - cover

  Atractia

  Sylvia Day

  • 0
  • 0
  • 0
  ATRACȚIE.... PASIUNE... OBSESIE...DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITEGideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții –impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el,așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerealui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurințăîn cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenitpentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe.Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul,și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostruîntunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericirepe care o găsisem în sfârșit...„Când vine vorba de scene în care atracţiadintre personaje devine aproape insuportabil de pasională,Sylvia Day are puţine rivale în literatura de gen.“Booklist„Sylvia Day este regina indiscutabilă a romanelor erotice cu tuşăde tandreţe. Cărţile ei sunt un lux pe care orice femeie îl merită.“Teresa Medeiros„Eva și Gideon... fac din Atracția o carte mai bogată și mai realistă decâtmulte dintre romanele contemporane pe care le-am citit în ultima vreme.“Romance Junkies„Scenele fierbinți și răsturnările de situație neașteptateîi vor face pe cititori să vrea să citească mai mult.“Library Journal„Abia aștept să văd ce se va întâmpla în continuare cu Gideon și Eva.“The Book Reading Gals
  Show book
 • Zvonul - cover

  Zvonul

  Hilderbrand Elin

  • 0
  • 1
  • 0
  Madeline King și Grace Pancik sunt cele mai bune prietene, invidiate de locuitorii insulei Nantucket pentru căsniciile lor perfecte, copiii frumoși și întâlnirile în patru de duminică seara, alături de soții lor devotați. Dar, în această vară, ceva s-a schimbat, iar dacă e ceva în Nantucket care să placă mai mult decât cocktailurile pe plajă, la apusul soarelui, aceea este o bârfă bună.
   
  Și umblă vorba că...
   
  Romancieră de succes, Madeline se află într-un blocaj de creație, cu un termen de predare care se apropie vertiginos, împingând-o să ia o decizie disperată;
   
  Grace, care s-a străduit să-și transforme curtea într-o grădină a paradisului, a colaborat un pic prea îndeaproape cu arhitectul ei peisagist extrem de atrăgător;
   
  Soțul lui Grace, Eddie Pancik, dezvoltator imobiliar de succes, s-a angajat într-un proiect colateral destul de neobișnuit.
   
  Pe măsură ce bârfele se înmulțesc și toți se confruntă cu riscul de a pierde viața fericită pe care se străduiseră din greu s-o obțină, Grace și Madeline încearcă din răsputeri să îndrepte lucrurile. Însă adevărul ar putea fi chiar mai rău decât se zvonește.
  Show book
 • Un duce pentru totdeauna - cover

  Un duce pentru totdeauna

  Anna Harrington

  • 2
  • 3
  • 0
  SERIA „VIAŢA SECRETĂ A BURLACILOR”
  
   
  Edward Westover, duce de Swarthmore, este mânat de o ură profundă față de omul care i-a ucis din inconștiență fratele și apoi a scăpat nepedepsit. Planul de răzbunare țesut cu răbdare are succes deplin, așa că, după ce intră în posesia bunurilor dușmanului său, toate posesiunile acestuia – dar și fiica lui – ajung să îi aparțină lui Edward. Prin urmare, se decide să angajeze o guvernantă, s-o liniștească pe copilă și apoi să-și vadă de propriul drum. Însă are parte de surpriza vieții lui. Pentru că noua sa pupilă nu este o fetiță, ci o femeie frumoasă, aprigă și cu totul irezistibilă… Kate Benton este stupefiată. Cine este acest bărbat arogant și enervant care vine nepoftit în casa ei și preia controlul asupra vieții sale? Jurământul ei este să facă tot ce-i stă în putință ca să-l convingă s-o lase în pace și să plece de la Brambly. Și totuși, pe măsură ce zilele răcoroase se transformă în nopți fierbinți, Kate începe să întrevadă crâmpeie de bunătate sub fațada rece a lui Edward… și o fire pasională care îi taie respirația. Sunt atât de multe lucruri pe care nu le știe despre trecutul misterios al acestui bărbat. Oare poate risca să aibă încredere și să-și ofere inima acestui duce aparent diabolic?
  Show book
 • Înlănțuită de iubire - cover

  Înlănțuită de iubire

  Johanna Lindsey

  • 1
  • 3
  • 0
  Seria „Familia Malory“ 
  În lumea pasională a clanului Malory, o familie aristocratică renumită pentru craii aventurieri și pentru doamnele curajoase și spirituale, spiritele se încing și mai tare când James Malory o introduce în lumea bună londoneză pe fiica unui pirat. 
  Gabrielle Brooks se hotărăște să părăsească Anglia cu destinația Caraibe pentru a-și căuta tatăl înstrăinat. Odată ajunsă însă, are parte de o surpriză care îi va schimba cu totul viața: află că tatăl ei este pirat. După ce petrece trei ani minunați alături de el, căutând împreună comori, Gabrielle este luată prin surprindere de decizia tatălui ei de a o trimite înapoi în Londra pentru a-și găsi un soț cum se cuvine. În acest scop, acesta apelează la vechiul lui prieten, James Malory, ca să o ajute pe tânără să-și facă debutul în societate. Gabrielle este însoțită la baluri și la petreceri de soția lui James, Georgina, și de fratele acesteia, Drew Andreson, un căpitan de vas american răvășitor și un crai amator de distracții. Când Drew o atrage pe Gabrielle într-un scandal care îi zădărnicește șansele de a-și mai găsi un soț respectabil, chiar în seara anterioară plecării lui din Londra, fiica de pirat jură să se răzbune și pune mâna pe Triton, corabia lui Drew, iar pe el îl ia prizonier. Dar, cum în timpul călătoriei pe mare pasiunea se dezlănțuie atotcuprinzătoare, devine dificil de spus cine este cu adevărat piratul și cine captivul.
  Show book