Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Ducesa curtezană - cover

Ducesa curtezană

Joanna Shupe

Publisher: Alma

 • 4
 • 20
 • 0

Summary

SERIA „MINCIUNI PERICULOASE“
 
Cum să-ți recucerești soțul înstrăinat și să scapi de datorii în patru pași extrem de provocatori și uimitor de plăcuți:
 
1. Află secretele intime ale celei mai bune curtezane din Londra.
 
2. Prefă-te că ești chiar tu o curtezană, cu numele de Juliet Leighton.
 
3. Călătorește spre Veneția și localizează-ți soțul.
 
4. Sedu-ți bărbatul, concepe-i un urmaș, și voilà – ți-ai asigurat viitorul!
 
Pentru Julia, ducesa de Colton, acest joc nu poate să dea greș. Până la urmă, soțul ei nu s-a deranjat nici măcar să dea ochii cu ea în opt ani întregi, din ziua nunții lor organizate în grabă, când ea avea doar frageda vârstă de șaisprezece ani. Dar ceea ce începe ca un flirt seducător se transformă repede în pasiune mistuitoare, iar sentimentul este reciproc. Este oare posibil ca bărbatul cu care s-a măritat ducesa curtezană să se dovedească a fi iubirea vieții ei?
 
Joanna Shupe a avut un debut fulminant cu seria „Minciuni periculoase“, impunându-se ca una dintre cele mai bune noi scriitoare de historical romance. Valoarea romanelor sale a fost confirmată prin câștigarea premiului Golder Heart din partea Asociației Scriitorilor de Romane de Dragoste din America.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • Plăceri vinovate - cover

  Plăceri vinovate

  Elizabeth Hoyt

  • 0
  • 4
  • 0
  Lady Hero Batten, frumoasa soră a ducelui de Wakefield, pare să aibă tot ce și-ar putea dori o femeie, inclusiv un logodnic considerat perfect. Este adevărat, marchizul de Mandeville este cam plicticos și nu are deloc simțul umorului, dar acest lucru nu o deranjeză pe Hero. Asta până când îl întâlnește pe flușturalnicul său frate Griffin. Lordul Griffin Reading este opusul gentlemanului perfect - și este foarte mulțumit să fie astfel. Modul cum își petrece zilele este un mister pentru toată lumea, dar Londra știe că nopțiile lui sunt destinate petrecerilor deocheate. Cum era de așteptat hero nu-l place de la prima vedere, iar Griffin îi răspunde cu aceleași sentimente, considerându-i manierele impecabile și atitudinea deșăvârșită potrivite pentru înalta societate, dar nu și pentru propriul lui frate. Duelul verbal permanent dintre ei aprinde însă scânteia dorinței - și astfel lumea lor, construită cu grijă, se dărâmă iremediabil. Pe măsură ce nunta lui Hero se apropie, iar dușmanii lui Griffin complotează să-l distrugă pentru totdeauna , cei doi se străduiesc să afle dacă doi oameni atât de nepotriviți pot să descopere împreună dragostea perfectă.
  Show book
 • Mărturisirea - cover

  Mărturisirea

  Victoria Alexander

  • 0
  • 3
  • 0
  Poate dragostea să supravieţuiască atunci când totul începe cu o minciună? Gemene identice, raţionala Delia şi frivola Cassandra Effington au reprezentat senzaţia sezonului londonez atunci când şi-au făcut debutul. Deşi asemănarea lor fizică este izbitoare, nimeni nu se aştepta ca Delia să fie cea care dă de necazuri, provocând un adevărat scandal. Căci încântătoarea Delia, odată atât de respectabilă, ia o decizie impulsivă – urmată de un adevărat dezastru – care o obligă să se retragă din societate. Până când, într-o seară, adusă la disperare de viaţa monotonă pe care este forţată să o ducă, participă la un bal dându-se drept sora ei şi se trezeşte valsând în braţele misteriosului şi fermecătorului viconte St. Stephens. Delia este convinsă că nu l-a mai întâlnit niciodată pe acest bărbat care îi trezeşte o pasiune răvăşitoare – însă, cumva, el îi pare foarte familiar. Ceea ce Delia nu ştie este că vicontele, un agent al Coroanei, se află de ceva vreme în casa ei, deghizat în majordom, pentru a o proteja de pericolul de moarte care planează asupra ei. Ce se va întâmpla când Delia va descoperi adevărul despre bărbatul pe care a ajuns să îl iubească? Şi cum îi va putea mărturisi cine este ea cu adevărat? Bulina – Bestseller New York Times
  Show book
 • Trădarea - cover

  Trădarea

  Danielle Steel

  • 0
  • 1
  • 0
  La treizeci și nouă de ani, Tallie Jones este o legendă la Hollywood, ale cărei filme premiate se bucură de succes financiar și de aprecierea criticilor. Deloc interesată de strălucirea Los Angelesului, Tallie își trăiește viața prin muncă și este dedicată cercului ei de oameni dragi: familia, partenerul de viață, cu care are o relație de patru ani, și asistenta și totodată prietena ei cea mai bună. 
  În timp ce se află în mijlocul filmărilor la cel mai ambițios proiect de până atunci, lumea aproape desăvârșită a lui Tallie se prăbușește brusc. Un audit scoate la iveală discrepanțe ciudate în evidențele ținute de contabilul ei de încredere și chitanțe misterioase indică activități despre care Tallie nu are habar. În curând, devine evident că o persoană apropiată a delapidat constant sume enorme vreme de ani întregi. După o serie de dezvăluiri cutremurătoare, Tallie trebuie să se confrunte cu adevărul crud din spatele vieții ei aparent fără cusur: uneori încrederea poate fi cea mai mare iluzie. 
  „Faima și bogăția au, evident, și o fațetă întunecată, iar Danielle Steel a captat imaginația cititorilor săi cu o poveste inteligentă, sfâșietoare și plină de emoție.“
  Show book
 • Tunete și trandafiri - cover

  Tunete și trandafiri

  Mary Jo Putney

  • 1
  • 2
  • 0
  A fost numit Contele Demon. Se spunea despre el că era capabil de orice. Fiul unui nobil rebel și al unei țigănci, Nicholas Davies a dus o viață lipsită de griji până în momentul în care o trădare cutremurătoare l-a lăsat singur și plin de resentimente. După ce călătorește în lume timp de patru ani, se întoarce doar pentru a plănui vânzarea domeniul. 
  Disperarea o împinge pe învățătoarea Clare Morgan să-i ceară Contelui Demon să ajute la salvarea satului său. Pentru că nu are nici cea mai mică dorință de a se implica în problemele altora, Nicholas stabilește un preț imposibil de plătit: Clare trebuie să accepte să locuiască împreună cu el timp de trei luni, lăsându-i pe membrii micii sale comunități să creadă ce e mai rău despre ea, și numai așa el va interveni în favoarea lor. 
  Furioasă, Clare acceptă această provocare scandaloasă, iar cei doi sunt atrași într-o lume fascinantă, plină de pericole și dorințe. Ca aliați, Clare și Nicholas luptă pentru salvarea satului. Ca adversari, explorează împreună terenul periculos al puterii și al senzualității. Iar ca iubiți, se predau unei pasiuni copleșitoare. 
  Oare doi oameni atât de diferiți pot clădi o relație care să dureze pentru totdeauna?
  Show book