Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Αποθήκη Προωθητικού - Κατασκευή της Διαπλανητικής Οδού - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 500,000 other books you can enjoy!

Αποθήκη Προωθητικού - Κατασκευή της Διαπλανητικής Οδού

Fouad Sabry

Translator Alexander Atticus

Publisher: Ένα Δισεκατομμύριο Γνώστες [Greek]

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Τι είναι το Propellant Depot
 
Μια τροχιακή αποθήκη προωθητικού είναι μια κρυφή αποθήκη προωθητικού που τοποθετείται σε τροχιά πάνω από τη Γη ή άλλο σώμα για να ενεργοποιήσει το διαστημόπλοιο ή το στάδιο μεταφοράς του διαστημικού σκάφους να τροφοδοτούνται με καύσιμα στο διάστημα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω της χρήσης μιας τροχιακής αποθήκης προωθητικού. Είναι ένα από τα πολλά είδη αποθηκών διαστημικών πόρων που έχουν προταθεί για να καταστεί δυνατή η εξερεύνηση του διαστήματος με βάση την υποδομή. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές έννοιες αποθήκης και αυτές οι έννοιες ποικίλλουν ανάλογα με το είδος του καυσίμου που πρέπει να προμηθευτεί, τη θέση της αποθήκης ή το ίδιο το είδος της αποθήκης. Ένα προωθητικό δεξαμενόπλοιο που παραδίδει ένα μόνο φορτίο σε ένα διαστημόπλοιο σε μια συγκεκριμένη τροχιακή τοποθεσία και στη συνέχεια αναχωρεί είναι ένα παράδειγμα ενός τύπου αποθήκης που υπάρχει. Δεν υπάρχει κανόνας που να λέει ότι οι αποθήκες καυσίμων πρέπει να βρίσκονται κοντά ή ακόμη και σε έναν διαστημικό σταθμό.
 
Πώς θα ωφεληθείτε
 
(I) Πληροφορίες και επικυρώσεις σχετικά με τα ακόλουθα θέματα:
 
Κεφάλαιο 1: Αποθήκη προωθητικού
 
Κεφάλαιο 2: Μονοπροωθητικοί πύραυλοι
 
Κεφάλαιο 3: Ρομποτικό διαστημόπλοιο
 
Κεφάλαιο 4: Κένταυρος (στάδιο πυραύλων)
 
Κεφάλαιο 5: Ηλιακός θερμικός πύραυλος
 
Κεφάλαιο 6: Δέλτα IV
 
Κεφάλαιο 7: RL10
 
Κεφάλαιο 8: Όχημα εκτόξευσης γεωσύγχρονου δορυφόρου
 
Κεφάλαιο 9: Όχημα εκτόξευσης
 
Κεφάλαιο 10: United Launch Alliance
 
Κεφάλαιο 11: Δυναμική εκτόξευσης
 
Κεφάλαιο 12: Τροχιά στάθμευσης
 
Κεφάλαιο 13: Προηγμένο Κρυογονικό Εξελιγμένο Στάδιο
 
Κεφάλαιο 14: Εξυπηρέτηση διαστημικής υποδομής
 
Κεφάλαιο 15: Όχημα επέκτασης αποστολής
 
Κεφάλαιο 16: Πρόγραμμα υπηρεσιών εκτόξευσης
 
Κεφάλαιο 17: Διαστημική ρυμούλκηση
 
Κεφάλαιο 18: Προωστικός συσσωρευτής υγρών
 
Κεφάλαιο 19: Αποστολή ρομποτικού ανεφοδιασμού
 
Κεφάλαιο 20: Αποστολή έγχυσης πράσινων προωθητικών
 
Κεφάλαιο 21: LOXSAT
 
(II) Απαντώντας στις κορυφαίες ερωτήσεις του κοινού σχετικά με την αποθήκη προωθητικού.
 
(III) Παραδείγματα πραγματικού κόσμου για τη χρήση της αποθήκης προωθητικού σε πολλά πεδία.
 
(IV) 17 παραρτήματα για να εξηγήσουν, εν συντομία, 266 αναδυόμενες τεχνολογίες σε κάθε κλάδο ώστε να έχουν πλήρη κατανόηση 360 μοιρών των τεχνολογιών αποθήκης προωθητικού.
 
Ποιον απευθύνεται αυτό το βιβλίο. 
 
Επαγγελματίες, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, λάτρεις, χομπίστες και όσοι θέλουν να υπερβούν τις βασικές γνώσεις ή πληροφορίες για κάθε είδους αποθήκη προωθητικού.
Available since: 12/24/2022.
Print length: 251 pages.

Other books that might interest you

 • Όλα για τα Μπονσάι - cover

  Όλα για τα Μπονσάι

  Πολυτίμη Πατέλη

  • 0
  • 0
  • 0
  Πρόκειται για αρχαία Ασιατική τέχνη. Προήλθε από την Κίνα, αλλά διαδόθηκε και στην Ιαπωνία και σε άλλες χώρες της Άπω Ανατολής, π.χ. Κορέα, Βιετνάμ, Ταϊβάν, Ινδονησία, όπου αναπτύχθηκαν ιδιαίτερα εθνικά στυλ. Στην Ευρώπη ήρθε το 18ο αιώνα, ενώ άρχισε να γίνεται δημοφιλής παγκοσμίως μετά το 2ο Παγκόσμιο πόλεμο. Σήμερα τα Bonsai παράγονται μαζικά, σε πιο προσιτές τιμές, αλλά σε βάρος της ποιότητας.
  Bonsai σημαίνει δέντρο σε δοχείο. Πρόκειται για μινιατούρα ενός δέντρου ή θάμνου σε αβαθές δοχείο, που προσθέτει ομορφιά και γοητεία σε οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού τοποθετηθεί. Σε αυτούς που τα μεγαλώνουν προσφέρουν χαλάρωση και ευχαρίστηση, ενώ σε αυτούς που τα δημιουργούν δίνουν τη δυνατότητα αυτοέκφρασης.
  Show book
 • Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα Για Τα Βιντεοπαιχνίδια - cover

  Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα...

  Λιτ Έμπερορ

  • 0
  • 0
  • 0
  Αν θέλετε να μάθετε πώς να λέτε αστεία και ανέκδοτα για τα βιντεοπαιχνίδια, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.  
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα εξής: 
  
  
  - Αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - μιμίδια για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - πώς να λέτε αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια. 
  
  
  --> Μεταβείτε στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» για να το αγοράσετε αμέσως <-- 
  
  
  Αποποίηση ευθυνών:  
  
  
  Αυτός ο συγγραφέας και ο(οι) κάτοχος(-οι) των δικαιωμάτων δεν προβάλλουν καμία αξίωση, υπόσχεση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου αυτού του βιβλίου και αποποιείται(-ούνται) ρητά την ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στο περιεχόμενο. Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά.
  Show book
 • Μετακόμιση στα Κανάρια Νησιά - Ένας οδηγός για να εγκαταλείψετε τα πάντα και να αλλάξετε τη ζωή σας στην Τενερίφη τη Γκραν Κανάρια τη Φουερτεβεντούρα το Λανζαρότε ή τα άλλα νησιά του αρχιπελάγους - cover

  Μετακόμιση στα Κανάρια Νησιά -...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Πόσες φορές έχετε σκεφτεί να τα παρατήσετε όλα και να αλλάξετε τη ζωή σας; Αυτός ο οδηγός είναι αφιερωμένος σε όλους εκείνους που έχουν σκεφτεί να μετακομίσουν στα Κανάρια Νησιά. Μέσα σε αυτό θα βρείτε πρακτικές πληροφορίες και πραγματικές κριτικές για όλους τους τομείς που πρέπει να γνωρίζετε για να μετακομίσετε στα νησιά της αιώνιας άνοιξης. Από τον καιρό μέχρι τις γεωγραφικές συνθήκες, από τα βήματα για την αγορά ενός σπιτιού μέχρι πληροφορίες για το πώς να νοικιάσετε ή να αγοράσετε ένα σπίτι, να βρείτε μια δουλειά ή να ανοίξετε μια επιχείρηση.
   
  Show book
 • Εκπαίδευση Κουταβιών Για Αρχάριους - Ο Πλήρης Οδηγός Για Την Ανατροφή Του Τέλειου Σκύλου - cover

  Εκπαίδευση Κουταβιών Για...

  Brian McMillan

  • 0
  • 0
  • 0
  Σκέφτεσαι να εντάξεις έναν σκύλο στην οικογένειά σου; Ή μήπως μόλις πήρες ένα κουτάβι και είσαι υπερβολικά ενθουσιασμένος για τις εκπληκτικές στιγμές που θα περάσεις μαζί του; 
  
  
  Σκοπός αυτού του βιβλίου είναι να σε ενημερώσει για τον σύγχρονο και καθιερωμένο τρόπο εκπαίδευσης των σκύλων και να σου δείξει πώς να έχεις απίστευτο αποτέλεσμα από την επικοινωνία σου με τον σκύλο σου. Θα μάθεις για την κοινωνικοποίηση, τη βασική εκπαίδευση, τα προβλήματα υγείας, την περιποίηση, την εκπαίδευση στο σπίτι και τη διατροφή. Το βιβλίο καλύπτει επίσης την αντιμετώπιση ορισμένων κοινών προβλημάτων συμπεριφοράς που σχετίζονται με τους σκύλους, όπως το μάσημα, το δάγκωμα, το υπερβολικό γάβγισμα, το πιπίλισμα κ.λπ.
  Show book
 • Πώς Να Κάνεις Τη Ζωή Του Σκύλου Σου Πραγματικά Σκυλίσια - Πώς Να Κάνεις Τη Ζωή Του Σκύλου Σου Πραγματικά Σκυλίσια - cover

  Πώς Να Κάνεις Τη Ζωή Του Σκύλου...

  Όουεν Τζόουνς

  • 0
  • 1
  • 0
  Πώς να κάνεις τη ζωή του σκύλου σου πραγματικά σκυλίσια 
  
  
  Πώς να κάνεις τη ζωή του σκύλου σου πραγματικά σκυλίσια 
  
  
  Το βιβλίο Πώς να κάνεις τη ζωή του σκύλου σου πραγματικά σκυλίσια, και να τον κάνεις να σε αγαπάει γι' αυτό είναι το πλήρες εγχειρίδιο για την επιλογή, την αγορά, την υιοθέτηση, το δέσιμο με τον σκύλο και τη φροντίδα του, γραμμένο από έναν ιδιοκτήτη σκύλου που είναι τόσο παθιασμένος με τους σκύλους, που η γυναίκα του είναι σίγουρη ότι στην προηγούμενη ζωή του ήταν σκύλος! 
  
  
  Ο Όουεν Τζόουνς μοιράζεται τη ζωή του με σκύλους από την πρώτη μέρα της ζωής του. 
  
  
  Τους γνωρίζει τόσο καλά που είναι σίγουρος ότι μπορεί να τους πει και αστεία! 
  
  
  Αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσεις οπωσδήποτε!
  Show book
 • Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης Στο Σπίτι Για Κουτάβια Και Όχι Μόνο! - cover

  Εγχειρίδιο Εκπαίδευσης Στο Σπίτι...

  Λάουρα Μπερνς

  • 0
  • 0
  • 0
  Μέσα από δοκιμασμένες στρατηγικές δεκαετιών, αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο θα σας δείξει τον ταχύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο για να εκπαιδεύσετε σωστά τον σκύλο σας. Θα μάθετε πώς να τον διδάξετε κόλπα και πώς να τον εκπαιδεύσετε σε μόλις 4 εβδομάδες. 
  
  
  Αυτός ο οδηγός διδάσκει στο κατοικίδιό σας (μικρό ή μεγάλο) θετικές στρατηγικές που λειτουργούν κάθε φορά. Θα δημιουργήσετε έναν δεσμό και εμπιστοσύνη με τον σκύλο σας όπως ποτέ άλλοτε με εύκολες τεχνικές επιβράβευσης. Μάθετέ του νέες συνήθειες ή διορθώστε παλιές κακές συνήθειες που μπορεί να έχει αποκτήσει. 
  
  
  Αποποίηση ευθύνης:  
  
  
  Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία πριν αναλάβετε δράση για οποιοδήποτε μέρος του περιεχομένου.
  Show book