Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Πανεπιστημιακή φυσική με σύγχρονη φυσική Τράπεζα θεμάτων - cover

Πανεπιστημιακή φυσική με σύγχρονη φυσική Τράπεζα θεμάτων

R.O Freedman, H.D. Young, B. Grinstein

Publisher: PAPAZISI PUBLICATIONS

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Η ιστορική διαδρομή της University Physics, που ξεκίνησε με το έργο των Sears Και Zemansky, ήταν για 60 χρόνια αυτή των καινοτομιών και της διαρκούς ανανέωσης στη διδασκαλία της Φυσικής με ουσιαστικά στοιχεία, στα οποία οφείλεται και η επιτυχία της σε σειρά γενεών φοιτητών και διδασκόντων σε όλο τον κόσμο.
Συμβολή στη διδασκαλία και εκμάθηση της Φυσικής προσφέρει και το συνοδευτικό εγχειρίδιο «Πανεπιστημιακή Φυσική με Σύγχρονη Φυσική. Τράπεζα Θεμάτων», το οποίο παρέχει πλήθος ασκήσεων για την κατά το δυνατόν πληρέστερη εξάσκηση των φοιτητών.
Available since: 08/02/2023.

Other books that might interest you

 • Εκτρωτική Δολοφονία της αγέννητης Ζωής - cover

  Εκτρωτική Δολοφονία της...

  Παναγιώτης Β. Δημακάκος

  • 0
  • 0
  • 0
  “Θὰ ἤλπιζε κανεὶς ὅτι αἰῶνες χριστιανικῆς ζωῆς θὰ εἶχαν τουλάχιστον διδάξει τοὺς ἀνθρώπους πόσο ἀνώφελες καὶ αὐτοκαταστροφικὲς εἶναι κάποιες ἐνέργειες καὶ στάσεις ζωῆς. Μία ἀπὸ αὐτὲς εἶναι καὶ ἡ στάση ὡς πρὸς τὸ ζήτημα τῆς παιδοποιΐας, τὸ ὁποῖο μᾶς ἀπασχολεῖ, ὡς μὴ ὤφειλε, ὡς θέμα παιδοκτονίας! Ἔχει εἰπωθεῖ πολλὲς φορὲς ὅτι οἱ ἐκτρώσεις παγκοσμίως ξεπερνοῦν τὰ 50 ἑκατομμύρια κάθε χρόνο. Νὰ ἀναφέρουμε καὶ στατιστικὰ γιὰ χώρα μας; Εἶναι ἀποκαρδιωτικά. Ἐκτρώσεις; Δυστυχῶς ξεπερνοῦν τὶς γεννήσεις.” (Από τον πρόλογο του βιβλίου)
  Show book
 • Τέλεια Γνώση Του Bitcoin - Οδηγός Κερδών Στο Bitcoin Για Αρχάριους - cover

  Τέλεια Γνώση Του Bitcoin -...

  Adidas Wilson

  • 0
  • 0
  • 0
  Το Bitcoin είναι ένα κρυπτονόμισμα και σύστημα ψηφιακών πληρωμών που επινοήθηκε από κάποιον άγνωστο προγραμματιστή ή ομάδα προγραμματιστών, με το ψευδώνυμο Satoshi Nakamoto. Κυκλοφόρησε ως λογισμικό ανοικτού κώδικα το 2009.
  
  Το σύστημα στηρίζεται στη διομότιμη επικοινωνία, και οι συναλλαγές λαμβάνουν χώρα μεταξύ των χρηστών άμεσα, χωρίς μεσάζοντα. Οι συναλλαγές αυτές επαληθεύονται από δικτυακούς κόμβους, και καταγράφονται σε ένα δημόσιο κατανεμημένο καθολικό που ονομάζεται αλυσίδα συστοιχιών (blockchain). Επειδή το σύστημα λειτουργεί χωρίς κεντρικό αποθετήριο ή έναν μοναδικό διαχειριστή, το bitcoin χαρακτηρίζεται ως το πρώτο αποκεντρωμένο ψηφιακό νόμισμα. 
  
  
  Παρότι έχει δημιουργηθεί ως αμοιβή για εξόρυξη, το bitcoin μπορεί να ανταλλαχθεί με άλλα νομίσματα, προϊόντα, και υπηρεσίες, είτε σε νόμιμες αγορές, είτε στη
  Show book
 • Συγγραφέας 20 - Πώς να κερδίσετε χρήματα γράφοντας βιβλία για να τα πουλήσετε online - cover

  Συγγραφέας 20 - Πώς να κερδίσετε...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Μετά από μέρες και νύχτες δουλειάς, επιτέλους το βιβλίο ολοκληρώθηκε! Θυσιάσατε το χρόνο σας, τα ενδιαφέροντά σας, αλλά αυτή η προσπάθεια ανταμείβεται με το να βρείτε ένα μικρό αριστούργημα στα χέρια σας. Και τώρα τι; Αυτός ο οδηγός σας ενημερώνει πώς να σχεδιάσετε τις πολλές πτυχές της προώθησης του βιβλίου: από τα δελτία τύπου μέχρι τις διαδικτυακές κριτικές, από τον καθορισμό της ατζέντας μέχρι την αποστολή του πακέτου τύπου στους δημοσιογράφους. Αν είστε ένας ανερχόμενος συγγραφέας, πόσο σας κοστίζει η μη ανάγνωση αυτού του οδηγού σε όρους χαμένων πωλήσεων; Σταματήστε να σπαταλάτε χρόνο και αρχίστε να προωθείτε το βιβλίο σας στο διαδίκτυο τώρα.
   
  Show book
 • Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα Για Τα Βιντεοπαιχνίδια - cover

  Αστεία Ιστορίες Μιμίδια Και Άλλα...

  Λιτ Έμπερορ

  • 0
  • 0
  • 0
  Αν θέλετε να μάθετε πώς να λέτε αστεία και ανέκδοτα για τα βιντεοπαιχνίδια, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.  
  
  
  Σε αυτό το βιβλίο θα βρείτε τα εξής: 
  
  
  - Αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - μιμίδια για τα βιντεοπαιχνίδια,
  - πώς να λέτε αστεία για τα βιντεοπαιχνίδια. 
  
  
  --> Μεταβείτε στο πάνω μέρος της σελίδας και κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» για να το αγοράσετε αμέσως <-- 
  
  
  Αποποίηση ευθυνών:  
  
  
  Αυτός ο συγγραφέας και ο(οι) κάτοχος(-οι) των δικαιωμάτων δεν προβάλλουν καμία αξίωση, υπόσχεση ή εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια, την πληρότητα ή την επάρκεια του περιεχομένου αυτού του βιβλίου και αποποιείται(-ούνται) ρητά την ευθύνη για λάθη και παραλείψεις στο περιεχόμενο. Το παρόν προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση ως αναφορά.
  Show book
 • Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη Μέθοδος Της Μαζικής Επικοινωνίας! - cover

  Περι Ιστολογιων - Η Σύγχρονη...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Το blogging είναι η σύγχρονη φθηνότερη μέθοδος μαζικής επικοινωνίας που είναι διαθέσιμη σε όλους, παντού στον κόσμο... ανεξάρτητα από τη γλώσσα που μιλά κανείς. Υπάρχουν πολλές πλατφόρμες που επιτρέπουν στον κόσμο να δημιουργήσει ένα blog σε πολύ χαμηλή τιμή ή ακόμα και δωρεάν· μπορείς ακόμα και να δημιουργήσεις τη δική σου πλατφόρμα με τη μορφή ενός ιστότοπου, και μόλις τη δημιουργήσεις, μπορείς να γράψεις σχεδόν για ό,τι θέλεις. Στόχος αυτού του εγχειριδίου είναι να σου δείξει πώς να ξεκινήσεις για να γίνεις blogger.
  Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς. Αφορά διάφορες πτυχές του blogging και συναφή θέματα και έχει οργανωθεί σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων περίπου το καθένα.
  Ελπίζω ότι θα ενδιαφέρει εκείνους που τους αρέσει να γράφουν σε ημερολόγια και σε ιστολόγια ή θα ήθελαν να το κάνουν, καθώς και τους διαχειριστές ιστοσελίδων που χρειάζονται περιεχόμενο για τις διαδικτυακές τους εκδόσεις.
  Έτσι, ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να Γίνεις Μέρος Της Ιντερνετικής Κοινότητας! - cover

  Το Ίντερνετ - Τρόποι Για Να...

  Owen Jones

  • 0
  • 0
  • 0
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.Ελπίζω να βρεις τις πληροφορίες στο παρόν εγχειρίδιο βοηθητικές, χρήσιμες και επωφελείς.
  Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτό το ηλεκτρονικό βιβλίο σχετικά με διάφορες πτυχές του Ίντερνετ, ή Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του προς όφελός σου, είναι οργανωμένες σε 17 κεφάλαια των 500-600 λέξεων το καθένα.
  Ευελπιστώ ότι το βιβλίο αυτό θα ενδιαφέρει όσους ελπίζουν να βγάλουν χρήματα στο ίντερνετ και όσους θέλουν να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μια επιχείρηση εκτός ίντερνετ, χρησιμοποιώντας τους συχνά «δωρεάν» πόρους που προσφέρει το ίντερνετ. Θα είναι επίσης χρήσιμο σε μπλόγκερ που θέλουν απλώς να γνωρίσουν άτομα από όλο τον κόσμο και να συνομιλούν μαζί τους. Ευτυχώς, πολλές πτυχές του ίντερνετ εξακολουθούν να είναι δωρεάν, ειδικά αν δεν επιτρέψεις στον εαυτό σου να χειραγωγηθεί από τους αυτοαποκαλούμενους γκουρού του ίντερνετ, οι οποίοι περιμένουν να εφορμήσουν σε ανυποψίαστους αρχάριους.
  Ως μπόνους, σου δίνω την άδεια να χρησιμοποιήσεις το περιεχόμενο στον δικό σου ιστότοπο ή στα δικά σου ιστολόγια και ενημερωτικά δελτία, αν και είναι καλύτερα να το ξαναγράψεις με δικά σου λόγια.PUBLISHER: TEKTIME
  Show book