Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Επισκέψιμα και Αγαπημένα Οινοποιεία - Greek Wineries with Style - Ένα μεθυστικό ταξίδι με ξεναγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου - cover

Επισκέψιμα και Αγαπημένα Οινοποιεία - Greek Wineries with Style - Ένα μεθυστικό ταξίδι με ξεναγό τον οινολόγο Δημήτρη Χατζηνικολάου

Δημήτρης Χατζηνικολάου

Publisher: Oinos o Agapitos

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Ο οινικός μας κλάδος, μεταμορφώνοντας τη γερασμένη εικόνα που κυριαρχούσε στη συνείδηση των καταναλωτών, συμμετέχει στη γευστική επανάσταση των οικογενειακών οινοποιείων της διονυσιακής μας γης. Έχοντας σήμερα να επιδείξει ζηλευτούς αμπελώνες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, κελλάρια παλαίωσης και εκλεκτά κρασιά, προτείνει ένα μεθυστικό ταξίδι από το θρυλικό Βορρά, την ηρωική Μακεδονία, την ακριτική Θράκη, την καταπράσινη Θεσσαλία, την ορεινή Ήπειρο και την ανερχόμενη Στερεά, μέχρι την «αμπελόεσσα» Πελοπόννησο, τις ομορφιές του Αιγαίου και τη φιλόξενη Μεγαλόνησο, αποδεικνύοντας περίτρανα την ποιοτική εικόνα του σημερινού Ελλ-οινικού κόσμου.

Our wine industry has managed to transform the recited image that dominated the consumer consciousness by participating in the flavor revolution of the family wineries of our Dionysian land. With today's spectacular vineyards, state-of-the-art facilities, aging cellars and fine wines, a heady journey is proposed from the legendary Νorth, the heroic Macedonia, the outermost Thrace, the evergreen Thessaly, the mountainous Epirus and the ascending Sterea, until the vine-rich Peloponnesus, the beauties of the Aegean Sea and the hospitable Megalonisos, clearly demonstrating the qualitative image of our current greek-wine world.
Available since: 11/01/2017.

Other books that might interest you

 • Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού - Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς αλλά και της ομάδας σου - cover

  Η επιτυχία είναι παιχνίδι του...

  Βαλεντίνα Κόρδη

  • 0
  • 0
  • 0
  «Η επιτυχία είναι παιχνίδι του μυαλού: Πώς να πετυχαίνεις τους επαγγελματικούς και εταιρικούς σου στόχους αλλάζοντας τον δικό σου τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς αλλά και της ομάδας σου», είναι ένα βιβλίο για σένα που αντιλαμβάνεσαι ότι, για να κατακτήσεις οτιδήποτε στον επαγγελματικό τομέα και την καριέρα σου και να ζεις μια ευτυχισμένη και επιτυχημένη επαγγελματική ζωή, θα πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα από τον τρόπο της σκέψης σου και να αναζητήσεις εκεί την παρακίνηση που θα σε φτάσει στην κορυφή, αλλά και να ανακαλύψεις τα νοητικά εμπόδια που ο ίδιος βάζεις στον εαυτό σου και σαμποτάρεις την επιτυχία σου. 
  Το βιβλίο αυτό είναι για σένα που επιθυμείς να: 
  ·     Αποκτήσεις υψηλή αυτοπεποίθηση ως επαγγελματίας. 
  ·     Να έχεις ένα ξεκάθαρο όραμα για το τι θέλεις στην επαγγελματική σου ζωή. 
  ·     Να ξέρεις πώς θα παρακινήσεις ανά πάσα στιγμή τον εαυτό σου, ώστε να έχεις υψηλή απόδοση και παραγωγικότητα. 
  ·     Να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές που θα σε οδηγούν στην επιτυχία. 
  ·     Να αποκτήσεις εξαιρετικές ηγετικές ικανότητες ομάδας, ακόμη κι αν είσαι νέος σε αυτόν τον ρόλο. 
  ·     Να επικοινωνείς αποδοτικά με τους άλλους στο εργασιακό περιβάλλον, και να χαίρεις την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους. 
  ·     Να δημιουργήσεις ένα χαρούμενο εργασιακό περιβάλλον, που θα «δουλεύει» για σένα και τους συνεργάτες σου και, τελικά,... 
  ·     Να κάνεις την επιτυχία αναπόφευκτη.
  Show book
 • Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να σχεδιάζετε φυτά - cover

  Παιδικά βιβλία σχεδίασης: Πώς να...

  Tina Sun

  • 0
  • 0
  • 0
  Παιδικά Βιβλία Σχεδίου: Πώς να Ισοπαλία Φυτά είναι ένα βιβλίο ζωγραφικής κατάλληλο για παιδιά. Είναι ιδανικό για παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών. Μέσω της βήμα-βήμα αποσύνθεσης της ζωγραφικής, είναι εύκολο και ευχάριστο να κατανοήσουμε τις δεξιότητες συνδυασμού γραμμών και γραμμών της ζωγραφικής.
  Αυτό το βιβλίο περιλαμβάνει βήμα-βήμα ζωγραφική και τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη χρώματος.
  
  Δημιουργικότητα και χρώμα
  
  Το χρώμα στα μάτια των παιδιών είναι πολύ σημαντικό. Η δημιουργικότητά τους είναι πιο πολύτιμη από την ίδια τη ζωγραφική.
  
  Τα φυτά δεν έχουν μόνο ένα χρώμα. Ποιο είναι το χρώμα στα μάτια τους; Πώς να εκφράσετε το χρώμα στα μάτια σας; Αυτό το βιβλίο θα τους πει έναν διαφορετικό κόσμο ζωγραφικής.
  Show book
 • Ολογραφικό Σύμπαν: Μια Εισαγωγή - cover

  Ολογραφικό Σύμπαν: Μια Εισαγωγή

  Brahma Kumari Pari

  • 0
  • 0
  • 0
  Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο, για να κατανοήσετε καλύτερα το Ολογραφικό Σύμπαν και την αύξηση της ικανότητάς σας να έχετε εμπειρίες στο Ολογραφικό Σύμπαν. Κρατώντας ένα ανοιχτό, καθαρό μυαλό (ενώ οραματίζεστε αυτό που διαβάζετε) θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε τι έχει βιώσει η συγγραφέας. Αντί απλώς να διαβάζετε τις λέξεις, διαβάστε αυτό το βιβλίο με την πρόθεση να κατανοήσετε τα βάθη αυτού που εξηγείται. Συνεχίστε να αναλογίζεστε μέχρι να βιώσετε και να κατανοήσετε αυτό που λέγεται για το Ολογραφικό Σύμπαν. Συνεχίστε να διαβάζετε το βιβλίο ξανά και ξανά μέχρι να το έχετε κατανοήσει, έτσι ώστε να αυξάνεται η ικανότητά σας να έχετε εμπειρίες στο Ολογραφικό Σύμπαν.
  Σε αυτό το βιβλίο, οι επεξηγήσεις του Ολογραφικού Σύμπαντος βασίζονται:
  1. Στην καθοδήγηση από το Θεό,
  2. Στη γ&nu
  Show book
 • Η ψυχολογία στο χώρο της υγείας - cover

  Η ψυχολογία στο χώρο της υγείας

  Φώτιος Αναγνωστόπουλος, Δανάη...

  • 0
  • 0
  • 0
  Τα τελευταία χρόνια έχει αναπτυχθεί ένας νέος κλάδος της επιστήμης της Ψυχολογίας που εξειδικεύεται σε θέματα Υγείας (Health Psychology). Το βιβλίο αναφέρεται σε μερικές από τις εφαρμογές του κλάδου αυτού και παρέχει γνώσεις που συμβάλλουν στην κατανόηση του σημαντικού ρόλου που παίζουν οι ψυχολογικοί παράγοντες στην υγεία και στην αρρώστια. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στις ψυχοκοινωνικές ανάγκες του ενήλικα και του παιδιού που πάσχουν από μια χρόνια ή απειλητική για τη ζωή ασθένεια, καθώς και σε εκείνες των μελών της οικογένειάς τους. Παράλληλα περιγράφονται ορισμένες αρχές τόσο σχετικά με την ψυχολογική υποστήριξη που παρέχει το προσωπικό υγείας όσο και με την επικοινωνία του με τον άρρωστο και την οικογένεια στις διάφορες φάσεις της αρρώστιας.
  Show book
 • Οδηγός Μηχανογραφικού 2015 - cover

  Οδηγός Μηχανογραφικού 2015

  Παναγιώτης Καρκατζούλης

  • 0
  • 0
  • 0
  Το βιβλίο αυτό έχει σαν βασικό στόχο να βοηθήσει τους μαθητές της Γ’ Λυκείου και τους απόφοιτους, να κάνουν επιλογές σπουδών που τους ταιριάζουν. Παρέχεται πλήθος πληροφοριών, τόσο για την συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τις σχολές που περιλαμβάνει (αντικείμενο σπουδών - επαγγελματικές διεξόδους) όσο και εναλλακτικές επιλογές σπουδών (μηχανογραφικού Κύπρου, ιδιωτικά πανεπιστήμια Κύπρου, κολλέγια). Θα βρείτε πληροφορίες για τις σχολές, παραπομπές στους επίσημους οδηγούς σπουδών των τμημάτων όσο και παραπομπές στο internet για την πιο πλήρη πληροφόρηση σας. Τέλος, έχουμε συμπεριλάβει και μερικά πραγματικά παραδείγματα συμπλήρωσης μηχανογραφικού.
  Show book
 • Προσωπικότητα - Εισαγωγή στην επιστήμη της προσωπικότητας: τι είναι και πώς να ανακαλύψουμε μέσω της επιστημονικής ψυχολογίας πώς επηρεάζει τη ζωή μας - cover

  Προσωπικότητα - Εισαγωγή στην...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Το να μάθετε τι είναι η προσωπικότητα και πώς λειτουργεί δεν ήταν ποτέ ευκολότερο. Σε αυτόν τον οδηγό, εξετάζουμε τα κύρια ρεύματα σκέψης σχετικά με την επιστήμη της προσωπικότητας. Από τις φυσιολογικές και βιολογικές θεωρίες έως τις συμπεριφορικές θεωρίες, από την ψυχοδυναμική έως τις τελευταίες επιστημονικές έρευνες. Μέσα στο βιβλίο θα βρείτε επίσης διάφορα τεστ και πρακτικές συμβουλές με τις οποίες μπορείτε να προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας και τους ανθρώπους γύρω σας.
  Show book