Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
La joguina de la meva companya de pis - cover

La joguina de la meva companya de pis

Sarah Skov

Translator Nicolás Olucha Sánchez

Publisher: LUST

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

"La Lisa és la meva companya de pis. És el tipus de dona que sense cap dubte ha estat amb molts homes. És esvelta i guapa, però no d'una manera típica. Crec que la seva bellesa ve del seu encant i la seva originalitat. Té el cabell curt i tintat d'un vermell brillant, el serrell molt curt i pírcings al nas i al melic. Em pregunto si en tindrà més. És la classe de persona que fa que tot sembli fàcil i no té por d'alçar la veu. Una vegada va acusar un professor jove, home, de discriminació de gènere perquè tenia la mà alçada i la va ignorar. És la classe de persona que sempre ha de guanyar, també amb els homes. A vegades és la forma de parlar, altres vegades és la manera que té de lligar, però sempre sembla accessible amb un gran somriure i el seu riure tan natural."Aquest relat ha sigut publicat amb la col·laboració de la productora de cinema sueca Erika Lust. La seva intenció és la de mostrar la naturalesa humana i la diversitat a través d'històries de passió, intimitat, luxuria i amor amb una fusió de potents relats i eròtica.-

Other books that might interest you

 • Al voltant del color - cover

  Al voltant del color

  Ludwig Wittgenstein, Jacques...

  • 0
  • 0
  • 0
  Aquest llibre acull, sota el títol Al voltant del color, dos textos diferents: Observacions sobre els colors de Ludwig Wittgenstein i La pregunta «què és el color?», la ciència, la filosofia, i la resposta de Wittgenstein de Jacques Bouveresse.
  Show book
 • El record de la bellesa - cover

  El record de la bellesa

  Oriol Broggi

  • 0
  • 0
  • 0
  «El teatre es basa en el record. El seu motor, i l'únic que en quedarà, és el record que arribarem a deixar al cor de l'espectador, i com maldarà per mantenir-s'hi».
  
  A l'hora d'enfrontar-se a una obra d'art, pot ser la bellesa un fi en ell mateix? Quina és la feina real d'un director de teatre que es proposa aixecar una funció que perduri en el record de l'espectador? Com treballa aquest director que sap que el dia que la seva feina fructifiqui, no serà en escena per recollir els aplaudiments? Totes aquestes preguntes i moltes més són les que intenta respondre Oriol Broggi en aquest assaig essencial sobre la creació artística.
  
  Amb El record de la bellesa, una de les personalitats més determinants del teatre català del segle XXI ens parla del seu procés creatiu, ens convida a conèixer la seva personalitat i ens aporta noves visions sobre Sòfocles, Shakespeare, Txékhov, Lorca, Espriu, la tradició i el teatre contemporani.
  Show book
 • Dibuixa'm una patata - El que he après fent de ninotaire - cover

  Dibuixa'm una patata - El que he...

  Toni Batllori

  • 0
  • 0
  • 0
  Toni Batlloriés un dels dibuixants amb més impacte entre els lectors de Catalunya i Espanya. En aquest llibre Batllori explica tots els seus secrets com a dibuixant d'una forma clara i humorística.Dibuixa'm una patata constitueix la millor introducció a l'ofici de ninotaire.Partint dels dibuixos de quan som petits i no ens preocupa saber dibuixar. De quan fem una rodona boteruda, li posem dues ratlletes en un costat i ja tenim un toro. Sense potes. I què? L'important d'un toro són les banyes, no les potes. I si el toro vola no passa res, i si volem que toqui a terra fem una ratlla de banda a banda del paper i llestos. De fet, tot comença amb aquesta forma a mig camí entre el cercle i el bony que anomenem patata. Una forma a l'abast de tothom, tingui l'edat i habilitat que tingui.
  Toni Batllori ens convida a un viatge des de la simplicitat fins a la riquesa de sentits, on anirem descobrint els trucs per representar la pesantor, la velocitat, el soroll... És un llibre especial, que combina dibuix i text i recull l'essència d'una feina practicada durant tota una vida. Un relat divertit que interessarà a grans i petits, però també amb consells bàsics per poder explicar-se dibuixant.
  Show book
 • De l'espiritual en l'art - cover

  De l'espiritual en l'art

  Vassili Kandinski

  • 0
  • 0
  • 0
   
  Una fita essencial de l''estètica. 
  Vassili Kandinski (1866-1944) és una figura imprescindible de la història de l''art contemporani en qualitat de difusor i de promotor del primer moviment d''art abstracte. Va ser membre de Der Blaue Reiter i de l''escola de la Bauhaus, dos dels moviments creatius més importants i més reconeguts de l''art modern. 
  
  De l''espiritual en l''art és el seu text més conegut i més traduït (mai abans, però, al català), i és on l''autor elabora i analitza la pràctica de l''abstracció no figurativa. L''objectiu de Kandinski és que el lector desenvolupi la seva capacitat de captar allò que és espiritual en les coses materials i abstractes, amb un estil literari impecable que avança pels meandres de la filosofia i de la reflexió estètica amb claredat i amb uns referents sensorials i pictòrics accessibles: de fet, el gran poder comunicatiu del text és un dels trets que més ha contribuït a consolidar-lo com una influència indiscutible en la història de l''art.
   
  "Un text seminal en la història de l'art."
  The Independent
  "L'art abstracte no s'entén sense aquest llibre."
  The Guardian
  "Un volum pioner en el moviment per alliberar l'art dels seus lligams tradicionals i portar-lo a la realitat material: aquest llibre és un dels documents més importants en la història de l'art modern."
  The Times
  Show book
 • Terra de bruixes - cover

  Terra de bruixes

  Anna Collell Codina

  • 0
  • 0
  • 0
  2014. Laura viatja a Silent després de la mort de la seua àvia, Sandra Pasqual, que ni era d'allà ni tampoc hi tenia família, però havia expressat el desig de ser enterrada en aquell poble. Quan la jove arriba al vetlatori però, es troba que el fèretre és buit: algú s'ha emportat el cos. Quina relació tenia Sandra Pasqual amb el poble de Silent i, sobretot, qui havia estat capaç de fer una cosa així? 2019. Un incendi arrasa un institut de secundària a Barcelona. Uxia, una de les alumnes, és a l'hospital i no vol parlar ni explicar què va passar. Tampoc no pregunta per la seua amiga Lea. De fons, l'ombra d'una persona corre perseguida per una multitud, tres-cents cinquanta anys enrere.
  Show book
 • Ara és el moment - Breu crònica oral dels indis catalans - cover

  Ara és el moment - Breu crònica...

  Martí Sales i Sariola

  • 0
  • 0
  • 0
  En un excel·lent exercici de periodisme literari Martí Sales reuneix cantants i segells, manàgers, festivals, crítics i bars per entendre què ha passat, què està passant i què passarà a la reserva indi catalana, sense inventar-se res, sense inflar res, només descabdellant vides creuades amb música, música i persones agafades amb imperdibles, imperdibles que emparellen ossos i distorsió, orelles i vinils, punys i hits, sexes i concerts.
  
  Hi ha un grapat de cassets seminals, moltes casualitats i empenta, emocions a dojo, algunes patacades, moments estel·lars, ganes infinites de fer-la grossa, germanor i cops de cap contra la paret, elevació, entusiasme i elegància, com deia l'amic Casavella. Hi ha una comunió generacional, hi ha una bastida que s'aixeca i l'edifici no sabem ben bé quin és. D'aquí, el llibre.
  
  "Aquest és un llibre contra la nostàlgia. Contra el mite i la nostàlgia. Contra els feliços anys 20, contra les jornades llibertàries del 77, contra els vuitantes hardcoretes barcelonins, contra la mitificació dels temps passats.
  Show book