Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Prou! - cover

Prou!

Pilar Rahola

Publisher: La Magrana

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

«L’islamofeixisme ens ha declarat la guerra. O en prenem consciència, o perdrem les conquestes de segles.»La tolerància d’Occident amb les dictadures i l’opressió de la dona, la connivència amb Qatar i el diner del petroli, la incapacitat de denunciar l’islamofeixisme... Aquest és un llibre per assenyalar els errors, per fer-nos enrojolar i ajudar a posar fi, de manera definitiva, a tanta estupidesa, tanta ximpleria, tanta inoperància, tanta incapacitat.Cinc anys després de La república islàmica d’Espanya, un crit d’alerta i advertiment de la necessitat de reaccionar davant l’islamisme radical, aquest repte totalitari ha esdevingut gegantí. I Pilar Rahola llança un altre crit: PROU! Un llibre estremidor en què l’extraordinària capacitat discursiva de l’autora ens esperona a preguntar-nos si estem fent tot el que cal fer, en què basem les nostres opinions i com podem revertir la situació. Crítica, combativa, directa. Rahola en estat pur. No ens adonem que ens han declarat la guerra?És hora de dir prou.
Available since: 12/02/2015.

Other books that might interest you

  • Canalles - cover

    Canalles

    Patrick Radden Keefe

    • 0
    • 0
    • 0
    Què motiva algú a idear un sofisticat sistema de falsificació d'ampolles de vi per estafar col·leccionistes? Com viuen aquells que s'encarreguen de la defensa de persones condemnades per crims capitals? Quins trets psicològics comparteixen els integrants d'un càrtel de la droga? Estafadors, malversadors, falsificadors, traficants, advocats, víctimes i, fins i tot, productors de televisió i cuiners de renom; en aquest llibre trobareu les seves històries i les d'aquells que els envolten, involucrats, d'una manera o altra, en activitats de prestigi dubtós.
    
    CANALLES és un recull de dotze articles que tornen a demostrar la destresa i l'habilitat narratives d'un dels millors reporters de la nostra època. En aquests textos, Patrick Radden Keefe posa la mirada en la línia imperceptible que separa el món legal de l'il·legal, el lícit de l'il·lícit, el bé del mal.
    Show book
  • Petó ferotge - cover

    Petó ferotge

    Roberto Saviano

    • 0
    • 1
    • 0
    Una novel·la sobre les trifulgues d’una banda d’adolescents de la Camorra. Una crònica impactant de la sagnant realitat napolitana.  
    Amb aquesta novel·la, basada en la crua realitat napolitana, Roberto Saviano continua explorant les entranyes de la Camorra a partir de les peripècies dels adolescents mafiosos de La banda dels nanos. Si aquell llibre es tancava amb una mare que clama venjança per la mort del seu fill, aquest arrenca amb l’intent de dur-la a terme de la manera més terrible: amb l’assassinat d’un nadó a la unitat de nounats d’un hospital. 
    A Petó ferotge assistim a l’ascens del Maraja. Saviano retrata les guerres dels clans pel control del negoci de la droga, la presència de bandes de gitanos, xinesos i albanesos, els tentacles del crim organitzat que s’estenen cap al nord d’Itàlia, les venjances, les traïcions i la sang amb què es paguen. I de nou topem amb Nàpols, la ciutat devastada per la Camorra, i amb aquests joves que somien en cotxes de luxe, armes, sexe, cocaïna i violència que engendra més violència.  
    Podria ser una tragèdia shakespeariana, amb ambició, cobdícia, deslleialtats, lluites pel tron, temptatives de redempció, personatges que pugnen per mantenir la dignitat… Però és la realitat, plasmada per un cronista imprescindible de la descomposició moral i social del sud d’Itàlia en mans dels clans mafiosos.
    Show book
  • Carta al meu fill adoptat - cover

    Carta al meu fill adoptat

    Pilar Rahola

    • 0
    • 1
    • 0
    Escrita en dos temps, el 2000 i ara, Carta al meu fill adoptat és pura emoció viscuda. Pilar Rahola explica l’abans, el durant i el després de l’esdeveniment cabdal que és al centre d’aquest llibre: l’adopció del seu fill Noè. Des de la singularitat intransferible del propi cas, Pilar Rahola escriu una carta al seu fill, un llibre sobre l’adopció sense dogmatismes ni preteses solucions pràctiques, només partint de l’experiència radical i trasbalsadora que en qualsevol cas implica el fet d’adoptar una criatura. I onze anys després, passat el temps i amb el contrapunt d’una nova adopció, l’Ada, pot mirar enrere i completar el cercle que converteix aquesta epístola íntima, Carta al meu fill adoptat, en un llibre universal.«A la fi del llibre em retrobaré amb el lector en aquest temps present. Però al bell mig entre aquestes paraules i les darreres, aquest és el text que vaig escriure fa onze anys, quan no en sabia gairebé res de l’adopció i només em veia en cor d’expressar, en veu alta, les pors que m’havien atenallat, els dubtes que m’havien torturat, les il·lusions que m’havien empès. Una mare i un fill, una història d’amor la gramàtica de la qual vàrem anar inventant a mesura que anàvem compartint la vida.» Pilar Rahola
    Show book
  • Alliberada - cover

    Alliberada

    MARIA ROSA NEGRE COSTA

    • 0
    • 0
    • 0
    «Aquesta és una història real. És un relat teixit a par­tir de les experiències viscudes per l’Ada, una noia catalana filla de pares d’origen subsaharià. El peri­ple de l’Ada ens serveix per explicar el que amaguen determinades tradicions a les quals són sotmeses nenes i noies que viuen a Catalunya, aquí i ara. Una realitat que tenim a prop i que poques vegades es fa visible —o no ens interessa veure-la. Persones com l’Ada són les nostres veïnes; ens creuem amb elles a l’escala, hi compartim aula o lloc de treball. Són persones que viuen en la pròpia pell la tensió entre dos mons.»
    Show book
  • D13 - Crònica judicial - cover

    D13 - Crònica judicial

    Emmanuel Carrère

    • 0
    • 0
    • 0
    El periodisme convertit en literatura a través de la perspicaç mirada de Carrère.  
    D13: divendres 13 de novembre de 2015. En tres punts diferents de París es produeixen atemptats gihadistes. El més greu és el de la sala Bataclan, on actuen els Eagles of Death Metal. Els atacs deixen més d’un centenar de morts i més de quatre-cents ferits. Anys després, entre el setembre de 2021 i el juny de 2022, se celebra el judici al Palau de Justícia de la capital francesa. Hi ha catorze acusats: el principal és l’únic supervivent d’entre els terroristes de l’Estat Islàmic que van participar en la massacre. Va sobreviure perquè no va detonar el seu cinturó d’explosius. Va fallar el mecanisme? Va tenir por? O potser un fugaç moment de penediment i humanitat? La resta són col·laboradors en diferents graus. I encara hi ha els testimonis, els familiars de les víctimes, els advocats defensors, els fiscals, els membres del tribunal... 
    Emmanuel Carrère fa el seguiment del judici i n’escriu una crònica setmanal per a L’Obs. Els textos són la base d’aquest llibre, en què trobem la narració del procés: la veu de les víctimes, els arribistes que van provar de fer-se passar per víctimes, els herois que van ajudar a detenir els criminals, els detalls entre bastidors... La dimensió humana i la dimensió política. El resultat és un volum esglaiador i un testimoni necessari. El periodisme convertit en literatura a través de la perspicaç mirada de Carrère.
    Show book
  • Laëtitia o la fi dels homes - cover

    Laëtitia o la fi dels homes

    Ivan Jablonka

    • 2
    • 2
    • 0
    La minuciosa i pertorbadora reconstrucció d’un crim que va commocionar un país.   
    Laëtitia Perrais tenia divuit anys quan va ser violada, assassinada i esquarterada la nit del 18 de gener de 2011. Al cap de dos dies, la policia va detenir l’assassí, però aquest es va negar a confessar on era el cadàver, que va trigar setmanes a aparèixer. El crim va arribar als mitjans de comunicació i va commoure tot França. D’aquí va saltar a la política, i el llavors president Nicolas Sarkozy, en un gest d’oportunisme populista, va carregar contra els jutges i les esquerdes del sistema judicial, perquè l’assassí acumulava un llarg historial de detencions. 
    Aquest llibre recompon el macabre crim, la reacció política, social i judicial, la personalitat de l’assassí i la investigació policial, però sobretot reconstrueix la història de la noia a través dels seus missatges a les xarxes socials, el testimoni de la seva germana bessona i de l’entorn on va viure. I el que apareix és algú que portava molt de temps patint la violència masculina: fi lla d’un pare que abusava de la seva dona, acollida per una família el cap de la qual va violar diverses noies, inclosa la seva bessona, la Laëtitia ja era una víctima abans de ser notícia. 
    En part crònica de successos, en part novel·la de no fi cció, en part història, sociologia i denuncia política, aquest llibre inquisitiu i pertorbador va rebre el 2016 el Premi Médicis, el Premi Le Monde i el Prix des Prix, atorgat entre els guanyadors dels principals guardons de la rentrée francesa. 
    «Probablement l’obra de l’anomenada “no fi cció criminal” francesa més important des de L’adversari d’Emmanuel Carrère»
    Show book