Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Mes Jetës dhe Vdekjes
de

Mes Jetës dhe Vdekjes

Tan Prifti

Makthi - Obsession
de

Makthi - Obsession

Tan Prifti

Desire - Dëshirë
de

Desire - Dëshirë

Tan Prifti

Poesie
de

Poesie

Tan Prifti

Jete Moderne - Modern Life
de

Jete Moderne - Modern Life

Tan Prifti

Dashuri qe Vret (Shqip) - Love that kills
de

Dashuri qe Vret (Shqip) - Love that kills

Tan Prifti

Hipokritet - Heuchlerisch
de

Hipokritet - Heuchlerisch

Tan Prifti