Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Magnus and Molly and the Floating Chairs Romanian Edition Magnus și Molly si Scaunele Plutitoare - cover

We are sorry! The publisher (or author) gave us the instruction to take down this book from our catalog. But please don't worry, you still have more than 500,000 other books you can enjoy!

Magnus and Molly and the Floating Chairs Romanian Edition Magnus și Molly si Scaunele Plutitoare

S C Hamill

Publisher: Earth Angel Books

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Magnus and Molly and the Floating Chairs. Romanian Edition. Magnus și Molly Si Scaunele Plutitoaire. 
(new edition) 
O poveste de fantezie de prietenie despre doi păianjeni iubitori. Îngrijorat Molly merge în căutarea lui Magnus misterios pentru a-i cere ajutorul pentru rezolvarea micii sale delicte. După ce Magnus acceptă să ajute, ei merg într-o călătorie distractivă, dar înfricoșătoare prin casa Vrăjitorilor și este o conductă pentru a rezolva problema că se află într-o grabă serioasă de rezolvat înainte ca vrăjitorul să se întoarcă acasă. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Friendship fantasy story about two lovable spiders. 
Worried Molly goes in search of mysterious Magnus to ask for his help to solve her small misdemeanor. 
After Magnus agrees to help, they go on a fun but scary journey through the Wizards house and it's plumbing pipes to sort out the problem that they are in a serious rush to fix before the Wizard gets back home. 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
RO: Ooh, ce s-a intamplat cu scaunele...?  
Ooh, what's happened to the chairs...?  
RO: Cum pot sa-l pun inapoi in jos, inainte ca Vrajitorul sa se intoarca...  
 How can I get them back down before the Wizard comes back... 
RO: Am facut bine ca m-am dus sa-l caut pe Magnus...?  
I'd better go find Magnus...? 
RO: Magnus, unde esti...? 
Magnus, where are you...?  
RO: AJUTOR...! 
HELP...! 
~~~~~~~~~~~~~~ 
  
  
  
 
Available since: 05/19/2018.

Other books that might interest you

 • Regatul De Gheata - Un regat magic Jocuri si activitati reeditare - cover

  Regatul De Gheata - Un regat...

  Disney

  • 0
  • 0
  • 0
  Joacă-te cu personajele tale preferate în paginile acestei cărți pline de activități distractive, pagini de coloratși jocuri captivante.
  Show book
 • Cea mai bună carte de activitați din lume - cover

  Cea mai bună carte de activitați...

  Andy Peters

  • 0
  • 0
  • 0
  Banish boredom with the world’s most awesome puzzle book! Crammed with super spot-the-differences, things to find, wacky word games, and mindboggling mazes, this fantastic puzzle book is a rollicking roller-coaster ride of puzzle fun.
  Show book
 • 200 De Jocuri Si Activitati Vol 4 - cover

  200 De Jocuri Si Activitati Vol 4

  Disney

  • 0
  • 0
  • 0
  Este prima vacanță de vară a lui Dani. Și ce mai vacanță! Împreună cu Ella, prietena ei cea mai bună, Dani pleacă pe o insuliță unde fac tot felul de trăsnăi cât e ziua de lungă. Seara, fetița vorbește mereu la telefon cu tatăl ei, care se recuperează în spital după un accident. Într-o zi, acesta le face o vizită pe insulă celor două fetițe, însă pentru Dani nu e tocmai cea mai plăcută surpriză...
  Show book
 • Povestea unei lebede - cover

  Povestea unei lebede

  Gabriel Rosa

  • 0
  • 1
  • 0
  Din lumea necuvantatoarelor - poveste pentru copii.
  Descoperiti aventurile Ondinei, o lebada ratacita pe meleaguri italiene- si ale catelului Freddy, prietenul ei cel mai bun. O carte emotionanta si educativa pentru copiii de orice varsta, a carei actiune are loc intr-un peisaj de vis, pe insorita coasta a Marii Ligurice.
  Show book
 • Atinge-Mă - cover

  Atinge-Mă

  Victory Storm

  • 0
  • 0
  • 0
  Ryo nu intenționa să o ierte. Felicity, cuprinsă de vinovăție, ar fi făcut totul pentru a-l face să o ierte. Chiar dacă asta însemna să devină sclava lui. Însă, până la ce punct se poate întinde o funie înainte să se rupă?Felicity și-a petrecut toată adolescența zdrobită de faima celor două surori ale sale, cele mai populare fete din școală și reginele balului. Fusese dificil să reușească să supraviețuiască știind că nu era la fel de frumoasă și slabă ca și ele și, de teama de a nu atrage atenția bătăușilor din școală, a preferat să trăiască „invizibilă”. Acum, însă, lucrurile s-au schimbat. Aflată în anul doi de facultate, are două prietene fantastice și nu se mai ascunde. Cu toate acestea, acea respingere față de propriul corp a rămas și nu a reușit să depășească încă teama de a fi atinsă. Ryo a fost întotdeauna în centrul atenției împreună cu prietenii săi. O singură privire a sa este suficientă pentru a face pe oricine să se teamă de el sau să-l dorească. Nu știe ce înseamnă un refuz, iar cei care au încercat au regretat amarnic. Viața sa a fost întotdeauna un amestec de adrenalină și viteză, însă, în ciuda faptului că i-a plăcut întotdeauna să-și asume riscuri, nu și-a imaginat niciodată că va cădea cu motocicleta din cauza unei fete distrase, capabilă să facă și să spună mereu ceva greșit la momentul greșit. Ryo nu intenționa să o ierte. Felicity, cuprinsă de vinovăție, ar fi făcut totul pentru a-l face să o ierte. Chiar dacă asta însemna să devină sclava lui. Însă, până la ce punct se poate întinde o funie înainte să se rupă?PUBLISHER: TEKTIME
  Show book
 • O Aventură Fantastică În Evul Mediu - cover

  O Aventură Fantastică În Evul Mediu

  Vianka Van Bokkem

  • 0
  • 0
  • 0
  Priveliştea din acest copac înalt este tare frumoasă. Pot să văd somonii cum sar din apa râului. Păsărelele ciripesc şi îşi construiesc cuiburile. Cerul este limpede în dimineaţa asta, după o noapte de ploaie torenţială. Mă numesc Emma, sunt o fată orfană şi am şaisprezece ani. Eu am grijă de patru fraţi. Părinţii noştri au murit în timp ce încercau să ne apere de un balaur şi au fost ucişi pe loc de focul mistuitor al monstrului. 
  
  
  Noaptea trecută nu am avut noroc la vânătoare pentru că din cauza ploii nu am putut vedea nimic. Arcul şi săgeţile mele par să se usuce mai repede decât mine. M-am hotărât să mă duc în sat. Sper ca, cuiva să i se facă milă de mine şi să îmi dea ceva de mâncat. 
  
  
  Când am intrat în sat am văzut un grup mare de oameni adunaţi lângă o tabelă ţinută de un cavaler al regelui. Uniforma sa scumpă îl dădea de gol. M-am îngrămădit printre oameni şi am citit ce scria pe tabelă. 
  
  
  “_ Prinţesa Victoria a fost răpită de vrăjitoarea Amira. Regele oferă o sută de monede din aur drept recompensă pentru cel care o salvează.” 
  
  
  Recompensa era suficientă pentru ca să pot asigura hrana fraţilor mei pentru mult timp de acum încolo. 
  
  
  Oare va interveni fratele adolescent al Prinţesei Victoria, Prinţul Edward, în căutarea mea? Sau destinul nostru este de a ne îndrăgosti unul de celălalt în timp ce o salvăm pe surioara sa?
   
  Show book