Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lär dig Ukrainska - Snabbt Lätt Effektivt - 2000 viktiga ordlistor - cover

Lär dig Ukrainska - Snabbt Lätt Effektivt - 2000 viktiga ordlistor

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Den här boken innehåller ordlistor med 2000 av de vanligaste orden och fraserna, sorterade efter hur ofta de används i dagligt tal. Ordboken följer 80/20-regeln vilket innebär att du först lär dig viktiga ord och grundläggande meningsbyggnad, så att du kan göra snabba framsteg och håller motivationen uppe.
 
Vem bör köpa den här boken?Boken är till för nybörjare och personer med grundläggande kunskaper i ukrainska som är självmotiverade och villiga att ägna 15 till 20 minuter om dagen åt att förbättra sitt ordförråd. Boken har ett enkelt upplägg tack vare att allt oväsentligt har skalats bort. Det innebär att du kan ägna all din energi åt de delar som hjälper dig att göra så stora framsteg som möjligt, på kortast möjliga tid. Om du kan tänka dig att lägga ner 20 minuter varje dag är den här boken sannolikt den bästa investeringen du kan göra om du är nybörjare eller besitter grundläggande ukrainskakunskaper. Du kommer förundras när du märker hur stora framsteg du gjort efter bara några veckors övning.
 
Vem bör inte köpa den här boken?Den här boken är inte till för dig som behärskar ukrainska på en avancerad nivå. Om du redan har goda kunskaper i ukrainska rekommenderar vi att du går till vår webbplats och söker efter vår ukrainska ordbok som innehåller fler ord och har grupperats efter ämne. Den är perfekt för dig som befinner dig på en avancerad nivå och vill förbättra ditt ordförråd inom vissa fackområden.Den här boken rekommenderas inte heller för dig som är ute efter en allt-i-ett-bok för ukrainskastudier som vägleder dig genom de olika steg som krävs för att lära sig ukrainska. Boken innehåller endast ordlistor och vi förväntar oss att köparen lär sig sådant som grammatik och uttal via andra källor eller språkkurser. Den här bokens styrka är koncentrationen på snabb inlärning av viktiga ord och fraser, på bekostnad av den information som många förväntar sig av en konventionell språklärobok. Ha det i åtanke när du köper boken.
 
Hur använder jag boken?Den här boken är bäst lämpad för användning varje dag och för genomgång av ett bestämt antal sidor vid varje inlärningstillfälle. Boken är uppdelad i 50 ordlistor som uppmuntrar dig att gå igenom boken stegvis. Säg till exempel att du just nu repeterar ord 101 till 200. När du känner dig säker på orden från 101 till 150 kan du börja med ord 201 till 250, för att nästa dag hoppa över 101 till 150 och fortsätta repetera ord och fraser från 151 till 250. På så sätt kan du gå igenom boken steg för steg, och dina språkkunskaper ökar för varje sida du behärskar.
Available since: 06/13/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 100 citat från François-René de Chateaubriand - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från François-René de...

  François-René de Chateaubriand

  • 0
  • 0
  • 0
  François-René de Chateaubriand är en författare och franska politiker. Han anses vara en pionjär inom fransk romantik och en av de stora namnen på fransk litteratur. Hans beskrivningar av naturen och dess analys av de känslor av "I" gjorde det en modell för generering av romantiska författare i Frankrike ( "Jag vill Chateaubriand eller ingenting", förklarade den unge Victor Hugo). Det var den första i René eller effekterna av drivande (1802) formulerade "våg av passion." Den monumentala arbete Chateaubriand vila memoarer från andra sidan graven (postumt, 1849-1850), den första boken återskapa sin barndom och utbildning inom den sociala miljön i den lilla Breton adeln i Saint-Malo i Combourg, vilket gör denna text både en självbiografisk mästerverk och en historisk vittnesbörd om förgrunden. 100 Dessa citat är avsedda att ge tillgång till sitt monumentala verk av ett urval av hans viktigaste tankar i ett format som erbjuder tillgängliga för alla. Ett citat är ett utdrag ur ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av en komplex idé, ett pass, en öppning till en djupare reflektion.
  Show book
 • 100 citat från Victor Hugo - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från Victor Hugo -...

  Victor Hugo

  • 0
  • 0
  • 0
  Victor Hugo är en av de mest kända franska författare, och är en del av de största litterära figurer genom tiderna. Hans poesi gjorde honom berömd mycket tidigt, cementera sitt rykte som en av de största lyriska diktare när han var bara 20 år gammal. Han var också en författare och dramatiker, och främjat orsaken till romantiken, dessa sublima konstnärlig rörelse som spelade med Sublime och steg på vindar känslor. Den höga räckvidd poet var också aktivt i politiken, försvaret av de fattiga fram sitt sista andetag; Han var till och med tvingades i exil, där han fortsatte att skriva, älskad av massorna, stod han för. När han dog, var det en intensiv dag av sorg i Frankrike, och mer än två miljoner människor gick hans begravning procession till Panthéon. Idag, åtminstone ha en gata uppkallad efter sig de flesta större städer i Frankrike. Vi har för du valde 100 av sina mest intensiva och djupgående offerter för dig att njuta av hans passion och rytmen i hans stil.
  Show book
 • 100 citat från François de la Rochefoucauld - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från François de la...

  François de La Rochefoucauld

  • 0
  • 0
  • 0
  Francois, Duc de La Rochefoucauld, Prince de Marcillac, är en författare, moralist och franska memoirist, mest känd för sina Maxims. Även officiellt släppt sina memoarer och hans maximer, är hans litterära produktion stängd. Liksom de flesta av hans samtida, såg han politik som ett schackspel. Maxims är en hänsynslös fördömande av alla under förevändning. 100 Dessa citat är avsedda att ge tillgång till sitt monumentala verk av ett urval av hans viktigaste tankar i ett format som erbjuder tillgängliga för alla. Ett citat är ett fragment av ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av ett komplext begrepp, ett talesätt, en öppning in i en djupare reflektion.
  Show book
 • 100 citat från Leo Tolstoy - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från Leo Tolstoy -...

  Leo Tolstoy

  • 0
  • 0
  • 0
  Leo Tolstoy, eller Tolstoy, en berömd författare främst för sina romaner och noveller att livet för det ryska folket skil vid tidpunkten för tsarerna. Krig och fred (1869) tog Tolstoy tio år att skriva och det är en av hans största verk fiction, borsta historiska porträtt och realistiska av alla samhällsklasser under invasionen av Ryssland genom att Napoleons trupper i 1812, i en stor fresk komplexiteten i det sociala livet och den invecklade mänsklig psykologi, som utstrålar en djup och originell reflektion över historien och våld i människans liv. 100 Dessa citat är avsedda att förbättra tillgången till kopior av dessa tankar att kapitulera ett ämne som intriger oss och hetsar oss alla, ett urval av sina viktigaste reflektioner i ett format som är tillgängligt för alla. Ett citat är ett utdrag ur ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av en komplex idé, ett pass, en öppning till en djupare reflektion.
  Show book
 • 100 taoistiska citat - Samling 100 Citat - cover

  100 taoistiska citat - Samling...

  Anonymous Anonymous

  • 0
  • 0
  • 0
  Dive Into tänkte med taoistiska hundra citat från Lao Tzu, Lie Tzu och Chuang Tzu. Taoismen är en av hörnstenarna i kinesisk tänkande, och är baserad på förekomsten av Tao, ursprunget till allt. Hans tänkande har sina rötter i läran om de tre stora mästare, och uttrycks genom metoder som Fjärran Östern och västra delen av nittonhundratalet har lämnat sina spår. Uppvaknande kan utlösas av en händelse, idé eller förverkligande; Detta hundra citat finns möjligheter för omvälvande upptäckter.
  Show book
 • 100 citat från Bruce Lee - Samling 100 Citat - cover

  100 citat från Bruce Lee -...

  Bruce Lee

  • 0
  • 0
  • 0
  Bruce Lee är en kampsportare och skådespelare. Anses vara den största kampsporter mästare i världen bio i det tjugonde århundradet, öppnade vägen för andra asiatiska aktörer inom kampsport filmer. Bruce Lee förkroppsligar för många den starke mannen når toppen av fysisk perfektion och osårbarhet i obeväpnad strid. Hans rykte har en viktig roll till förmån för den västerländska allmänheten att de kinesiska kampsporter. Hans tidiga död vid en ålder av 32 hjälpte honom in i filmen och kampsport legend. 100 Dessa citat är avsedda att ge tillgång till ett exemplariskt liv, fantastiska eller ett monumentalt verk av ett urval av hans viktigaste tankar i ett format som erbjuder tillgängliga för alla. Ett citat är ett fragment av ett sätt, kan detta vara en anledning, en sammanfattning av ett komplext begrepp, ett talesätt, en öppning in i en djupare reflektion.
  Show book