Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Instruirea interactivă - cover

Instruirea interactivă

Mușata-Dacia Bocoș

Publisher: Polirom

 • 0
 • 2
 • 0

Summary

Practicile educative moderne pun din ce în ce mai mult accent pe activizare, considerată premisa unei instruiri și formări eficiente. Volumul oferă repere teoretice și aplicative ușor de preluat, de adaptat și de utilizat în practicile participative, prezentând elemente operaționale de pedagogie activă și interactivă, designuri curriculare activizante, comentarii și sugestii didactice. Informațiile de ultimă oră, ilustrate cu numeroase exemple practice concepute de colaboratori care predau la toate nivelurile de învățământ, vin în sprijinul studenților, formatorilor, teoreticienilor din domeniul științelor educației și cadrelor didactice care urmăresc realizarea unei instruiri interactive eficiente.
Available since: 06/14/2016.

Other books that might interest you

 • Terapia Gerson Cel mai eficient program de nutriție pentru prevenirea și tratarea cancerului și a altor boli grave - cover

  Terapia Gerson Cel mai eficient...

  Charlotte Gerson, Dr. Morton Walker

  • 0
  • 1
  • 0
  Medicina modernă a făcut progrese imense. Cu toate acestea, nu a reușit să învingă cancerul, boala nemiloasă care face milioane de victime în fiecare an, la nivel mondial.
  
   
  Și totuși, dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o rază de speranță, prin terapia alternativă care îi poartă numele. În 1958, el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer că ar fi cauzat de mai mulți factori independenți. Dintre cei 49 de astfel de factori identificați până în prezent (deficiențele de nutriție, radiațiile de diverse tipuri, ingerarea aditivilor alimentari, stresul cronic, consumul de tutun și de alcool etc.), în mod surprinzător, alimentele toxice fac cel mai mare rău. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate, într-un fel sau altul, de ceea ce mâncăm. Tocmai de aceea, Terapia Gerson are la bază o dietă care include fructe și legume proaspete, cultivate organic, și 13 pahare de sucuri proaspete pe zi, la intervale fixe.
  
   
  După 70 de ani de la apariția terapiei, timp în care mii de pacienți au fost tratați cu succes, fiica dr. Gerson, Charlotte, ea însăși terapeut în medicina alternativă, împreună cu dr. Morton Walker oferă și mai multe informații despre efectele puternice de vindecare ale fructelor și legumelor organice.
  
   
  Află:
  
  cum să învingi cancerul schimbând chimia organismului;cum să prepari sucuri prin tehnici speciale pentru a le maximiza puterea de vindecare;cum să scapi de alergii, obezitate, hipertensiune, SIDA, lupus și alte boli;ce suplimente întăresc sistemul imunitar.
  
   
  Terapia Gerson – cea mai bună metodă pentru oricine a spus vreodată „Vreau să mă fac bine. Arăta-mi cum“ A funcționat și pentru alții, va funcționa și pentru tine! Învinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!
  Show book
 • Educatia Montessori in Primii Ani De Viata - cover

  Educatia Montessori in Primii...

  Paula Polk Lillard, Lynn Lillard...

  • 0
  • 0
  • 0
  Asigurarea unui start bun în viață are consecințe pozitive fundamentale asupra întregii vieți ulterioare. Unul dintre instrumentele cele mai potrivite în acest sens îl reprezintă abordarea Montessori, ce favorizează dezvoltarea independenței și a stimei de sine a copilului încă din primele săptămâni de după naștere. Cartea conține indicații pas cu pas pe parcursul dezvoltării copilului de la naștere și până la vârsta de trei ani, acoperind toate aspectele, de la programul de somn la modul de hrănire, îmbrăcăminte, libertatea de mișcare, însușirea limbajului și a regulilor de igienă etc. Un accent special este pus pe încurajarea curiozității firești a copilului și a tendinței sale de explorare a mediului înconjurător, elemente esențiale în dezvoltarea unei inteligențe armonioase și a unui corp sănătos și puternic. Paula Polk Lillard este o autoritate recunoscută la nivel internațional în domeniul educației Montessori. Autoare de cărți și cadru didactic cu o experiență de peste 50 de ani, a fondat împreună cu fiica sa, Lynn Lillard Jessen, o şcoală de tip Montessori pentru copii începând de la vârsta preşcolară până la clasa a opta.
  Show book
 • Motivația - O călătorie în comportamentul motivat de la studiul proceselor interioare până la cele mai recente teorii neuropsihologice - cover

  Motivația - O călătorie în...

  Stefano Calicchio

  • 0
  • 0
  • 0
  Descoperirea istoriei psihologiei și a domeniilor sale de aplicare nu a fost niciodată mai ușoară. Acest volum trece în revistă principalele curente de gândire care au caracterizat nașterea și evoluția psihologiei științifice. De la primele laboratoare de psihologie la teoria psihodinamică, de la cognitivism la neuroștiințe, prima parte a acestui ghid vă ia de mână și vă însoțește printre cele mai importante descoperiri ale domeniului. Cea de-a doua parte a volumului este dedicată descoperirilor din psihologia clinică, a muncii, juridică, a dezvoltării și a diferitelor domenii de aplicare a materiei. Toate acestea printr-un stil de discurs simplu, rapid și esențial. Cartea se încheie cu un mic test de autoevaluare care permite cititorului să revadă și să fixeze principalele concepte. Uitați de manualele de psihologie de mii de pagini sau de manualele de psihologie cu prețuri prohibitive și începeți să explorați modul în care funcționează mintea dumneavoastră printr-o serie de ghiduri la prețuri imbatabile.
  Show book
 • Capodopere ale artei - cover

  Capodopere ale artei

  Lucia Gasparini

  • 0
  • 0
  • 0
  Acest volum adună între copertele sale picturi și sculpturi care fac dovada peremptorie a talentului, sensibilității și abilităților tehnice ale omului și oferă cititorului, deopotrivă spectator într-o expoziție imaginară, o călătorie vizuală fascinantă printr-o selecție atent alcătuită din unele dintre cele mai importante și extraordinare momente artistice din toate timpurile și de pe toate continentele. Imagini de mare calitate, care potențează geniul creator al artiștilor și pun în lumină frumusețea acestor capodopere, se adaugă unor texte care îmbină demersul științific și accesibilitatea ce vizează un public larg.
  Show book
 • Medicina naturii - cover

  Medicina naturii

  Jerry Lee Hoover

  • 0
  • 0
  • 0
  Această carte conține informații utile privind refacerea sănătății cu produse naturale și prin metode naturale, oferind o vedere de ansamblufundamentală pentru persoanele fără pregătire medicală și o colecție de tehnici cu sfaturi utile în procesul de vindecare. În plus, această lucrare îi provoacă pe profesioniștii din domeniul medical să reinvestigheze imparțial studiile din prezent și din trecut în acest domeniu, fără prejudecăți. Veți găsi date despre prevenirea și tratamentul: cancerului, anemiilor, artritei, SIDA, diabetului zaharat, cefaleei, bolii Alzheimer,hipertensiunii arteriale, obezității, menopauzei, osteoporozei etc.
  Show book
 • Visul meu cel mai frumos – En Güzel Rüyam (română – turcă) - Carte de copii bilingvă cu audio și video online - cover

  Visul meu cel mai frumos – En...

  Cornelia Haas

  • 0
  • 0
  • 0
  Carte de copii bilingvă, de la 2-3 ani (română – turcă)turcă.
  Lulu nu poate să adoarmă. Toate animalele ei de pluș visează deja – rechinul, elefantul, șoarecele cel mic, dragonul, cangurul, și puiul de leu. Și ursului aproape că i se închid ochii.
  Ursule, mă iei cu tine în visul tău?
  Așa începe pentru Lulu o călătorie, care o duce prin visele animalelor ei de pluș – și la sfârșit în al ei propriu, cel mai frumos vis.
  ♫ Ascultați povestea citită de vorbitori nativi! În carte veți găsi un link care vă oferă acces gratuit la cărți audio și videoclipuri în ambele limbi.
  İki dilli çocuk kitabı (Romence – Türkçe), sesli kitap ve video dahil
  Lulu uyuyamıyor. Onun bütün peluş hayvanları rüyaya daldı bile — köpek balığı, fil, küçük fare, ejderha, kanguru ve aslan yavrusu. Ayıcığın da gözleri neredeyse kapanıyor.
  Ayıcık, beni rüyana götürür müsün?
  Bu şekilde Lulu için, onu bütün peluş hayvanlarının rüyalarına götüren, bir yolculuk başlıyor — ve sonunda kendi en güzel rüyasına.
  ♫ Bu hikaye size, ana dili olan kişiler tarafından okunsun! Kitabın içinde, bu hikayeyi iki dilde de ücretsiz indirebileceğiniz mp3 formatında sesli kitap bağlantısı bulunuyor.
  ► Boyama resimleri dahil! Kitabın içindeki bir bağlantı üzerinden, hikaye ile ilgili resimleri indirip boyayabilirsiniz.
  Show book