Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Un viconte pentru o lady - cover

Un viconte pentru o lady

Joanna Shupe

Publisher: Alma

 • 4
 • 17
 • 0

Summary

SERIA „MINCIUNI PERICULOASE“
 
Lady Sophia Barnes nu acceptă să i se spună „nu“ – mai ales atunci când se aventurează prin zonele rău famate ale Londrei, deghizată în bărbat.
 
Sophie își pune spiritul justițiar și energia în slujba oamenilor săraci și lipsiți de protecție, printre care se numără și prostituatele din bordelurile londoneze, renumite și pentru jocurile de noroc. În încercarea de a-l descoperi pe criminalul în serie care face victime în rândul femeilor decăzute, ea ignoră pericolele care o amenință la fiecare pas și nu ezită să accepte provocarea la duel a unor bărbați, ca și când ar fi egala lor. Pentru aceasta însă are nevoie de ajutorul lordului Quint, care să o învețe să mânuiască arma, deși el este bărbatul care i-a frânt inima cu ani în urmă.
 
Dar ultimul lucru de care Damien Beecham, vicontele Quint, are nevoie acum este intrarea în viața lui a frumoasei și exasperantei Sophie – o femeie pe care nu a încetat vreodată să o iubească și care acum îi adresează o cerere absurdă și periculoasă. După ce drumurile lor se intersectează din nou, Quint duce o luptă atât cu el însuși, cât și cu sentimentele pe care le nutrește față de Sophie. Însă această luptă este la fel de zadarnică precum împiedicarea planului neobișnuit al atrăgătoarei femei. Astfel, nu va dura mult până când Quint se vede nevoit să accepte inevitabilul adevăr – viața lui nu mai are valoare dacă nu o poate trăi alături Sophie...
Available since: 03/11/2016.
Print length: 267 pages.

Other books that might interest you

 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 3

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2 - cover

  POEZII PENTRU INIMA TA Vol 2

  Stefania Rotariu

  • 0
  • 0
  • 0
  In Iunie 2010 am inceput scrierea primului volum ''POEZII PENTRU INIMA TA ''
  si in 2012 septembrie a fost publicat in America, apoi am scris in continuare
  al doilea si alt treilea volum de poezii pe care le-am pregatit pentru publicare
  in Londra si in acelasi timp a incoltit gandul pentru versiunea in limba engleza ,
  sperand sa duc la capat acest proiect pana in anul 2015
  Show book
 • Aroma pasiunii - cover

  Aroma pasiunii

  Margot Berwin

  • 0
  • 3
  • 0
  După divorțul care i-a frânt inima, viața Lilei în New York este banală, complet nouă și pustie. Întâlnirea cu David Exley, un vânzător de plante extrem de atrăgător, îi deschide înainte o lume inedită, făcând-o să-și găsească și o pasiune neobișnuită pentru ea. Într-o seară, Lila ajunge din întâmplare într-o spălătorie atipică, cu un proprietar la fel de ieși din comun, care a transformat-o într-un soi de seră. Astfel, Lila află de existența a nouă plante cu proprietăți extraordinare, despre care se spune că aduc posesorului faimă, bogăție, nemurire și pasiune. 
  Proprietarul spălătoriei, Armand, îi promite să-i dezvăluie secretele acestora, cu condiția să nu spună nimănui despre asta. Lila este însă prea fermecată de David și face greșeala să-i povestească despre camera secretă, iar acesta, aflat de mult în căutarea plantelor-minune, le fură și dispare. Mustrată de conștiință, Lila îl va însoți pe Armand în peninsula Yucatan în încercarea de a găsi câte un exemplar din cele nouă plante. Pentru Lila urmează o călătorie palpitantă a dragostei și a cunoașterii de sine, dincolo de granițele confortului și civilizației, într-un spațiu al misterului și aventurii. Plecată din jungla de beton a Manhattanului, Lila se vede nevoită să învețe mai mult decât și-ar fi dorit vreodată despre natură – și despre ea însăși. În care dintre cele două lumi își va găsi, oare, locul?
  Show book
 • Atractia - cover

  Atractia

  Sylvia Day

  • 0
  • 0
  • 0
  ATRACȚIE.... PASIUNE... OBSESIE...DRAGOSTEA DINCOLO DE LIMITEGideon Cross a intrat în viața mea ca un fulger în întunericul nopții –impresionant și strălucitor, fierbinte și neliniștitor. Am fost atrasă de el,așa cum nu mi s-a mai întâmplat vreodată în viață. Tânjeam după atingerealui ca după un drog, chiar știind că mă secătuia de puteri.Eram un suflet chinuit, iar el a pătruns cu atâta ușurințăîn cele mai adânci ascunzișuri ale inimii mele...Căci Gideon știa. Era bântuit de propriii demoni. Și fiecare a devenitpentru celălalt oglinda care îi reflecta cele mai profunde răni... și dorințe.Legăturile cu care m-a cuprins dragostea lui m-au transformat cu totul,și m-am abandonat în întregime lui, dorindu-mi doar ca trecutul nostruîntunecat să nu distrugă pentru totdeauna singura șansă la fericirepe care o găsisem în sfârșit...„Când vine vorba de scene în care atracţiadintre personaje devine aproape insuportabil de pasională,Sylvia Day are puţine rivale în literatura de gen.“Booklist„Sylvia Day este regina indiscutabilă a romanelor erotice cu tuşăde tandreţe. Cărţile ei sunt un lux pe care orice femeie îl merită.“Teresa Medeiros„Eva și Gideon... fac din Atracția o carte mai bogată și mai realistă decâtmulte dintre romanele contemporane pe care le-am citit în ultima vreme.“Romance Junkies„Scenele fierbinți și răsturnările de situație neașteptateîi vor face pe cititori să vrea să citească mai mult.“Library Journal„Abia aștept să văd ce se va întâmpla în continuare cu Gideon și Eva.“The Book Reading Gals
  Show book
 • Cântecul de sirenă - cover

  Cântecul de sirenă

  Nora Roberts

  • 0
  • 2
  • 0
  Cântecul de sirenă al unei legende vechi de secole ademenește cu promisiunea unei comori incredibile... 
  De mai bine de trei sute de ani, Bluff House se înalță deasupra plajei Whiskey Beach, străjuindu-i țărmul – și secretele. Dar pentru Eli Landon e acasă... 
  Avocat în Boston, Eli a îndurat un an intens de atenție publică și anchete polițienești după ce a fost acuzat – dar niciodată dovedit ca vinovat – de uciderea celei care urma să îi devină în scurt timp fosta soție. Epuizat, se refugiază în cele din urmă la Bluff House, sperând dea uitării coșmarul și să-și urmeze adevărata pasiune – accea de a deveni scriitor. Iar întâlnirea cu Abra Walsh, o femeie surprinzătoare și cu numeroase talente, îl face să spere că viața îi mai poate oferi și o a doua șansă la dragoste și la fericire. Dar când viețile lor încep să se împletească, se trezesc captivi într-o pânză de mistere și legende ce se întinde în trecut peste secole – iar în mrejele ei s-a prins și un om hotărât să răzbune o nedreptate din trecut și să-l distrugă pe Eli Landon o dată pentru totdeauna...
  Show book
 • Tentația păcatului - cover

  Tentația păcatului

  Cara Elliott

  • 0
  • 9
  • 0
  SERIA „LORZII NOPȚII“ 
  Hotărâtă să-l împiedice pe neisprăvitul ei frate să risipească de tot averea tot mai împuținată a familiei, Lady Eliza Brentford se decide să-l urmărească în cuibul depravării unde acesta își pierde timpul și banii. Acolo, la lumina lumânărilor și atmosfera de desfrâu, Eliza îl cunoaște pe bărbatul pentru care fratele ei nutrește o admirație imensă – marchizul de Haddan, Gryffin Dwight, unul dintre celebrii Cerberi. Pierdută în ochii lui verzi, Eliza nu poate să nu fie atrasă de farmecul bine-cunoscutului crai – o tentație a păcatului pe care nu a simțit-o niciodată. 
  Când Gryffin apare pe neașteptate la moșia Elizei ca invitat al fratelui ei, un sărut furat în grădină conduce la o noapte de pasiune dezlănțuită. Brusc, fermecătoarea văduvă simte că toate visurile ei neîmplinite până atunci ar putea deveni realitate. Dar ar putea acest maestru al seducției să nutrească sentimente adevărate și profunde pentru Eliza și să renunțe la viața ușuratică de până atunci? Sau secretele pe care fiecare dintre ei le ascunde vor face ca aparențele înșelătoare să le distrugă șansa la fericire?
  Show book