Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Listen online to the first chapters of this audiobook!
All characters reduced
Destinul lupului singuratic - cover
PLAY SAMPLE

Destinul lupului singuratic

Adrian Christescu

Narrator Bogdan Alexandru Costea

Publisher: Editura Lebăda Neagră

  • 0
  • 0
  • 0

Summary

Acțiune palpitantă, suspans, momente dramatice, situații-limită, trădare, dragoste și camaraderie, meandrele ascunse ale gravei crize financiare mondiale din 2008 și măsurile drastice hotărâte la cel mai înalt nivel de marile puteri pentru eliminarea vinovaților. 
Totul alcătuiește un captivant puzzle, care se întregește fie în decorul unor capitale europene – Paris, Londra, Bruxelles, București sau Budapesta –, fie în peisajul exotic al vreunui paradis fiscal din Caraibe. Iar pe fundalul evenimentelor economice, sociale și politice derulate într-un larg interval de timp se proiectează personalitatea seducătoare a celui care devine factor determinant în executarea deciziilor dure, menite să restabilească normalitatea. 
Virgil nu este un supererou și nici un asasin plătit. El este, pur și simplu, un bărbat puternic, înzestrat cu o structură fizică de fier și cu un mental deplin echilibrat, un soldat perfect antrenat în misiunile din teatrele de război apărute în Europa la sfârșitul secolului trecut. 
Un maestru al supraviețuirii în condiții cumplite, un luptător implacabil pentru apărarea cu orice preț a principiilor care ar trebui să ne călăuzească oricând, oriunde. 
De același autor: Trofeul, volum de povestiri, premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași, 2011; Hotelul amintirilor, volum de proză scurtă (Adenium, 2017); Dragoste și spațiu locativ, piesă de teatru (Adenium, 2017); Destinul lupului singuratic ( Adenium, 2015) a fost reeditat în 2020 la Editura Lebăda Neagră; Umbra lui Raphael, thriller (Lebăda Neagră, 2020); Frumoasa americană, volum de proză scurtă (Lebăda Neagră, 2021); Second Life (Lebăda Neagră, 2023).
Duration: about 10 hours (10:01:06)
Publishing date: 2023-07-25; Unabridged; Copyright Year: — Copyright Statment: —