Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Lær Hindi - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer - cover

Lær Hindi - Hurtig Lett Effektivt - 2000 Viktige Vokabularer

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne boken inneholder en liste over vokabularer med 2000 av de mest brukte ordene og uttrykkene sortert etter bruksfrekvens i dagligtale. Denne vokabularboken følger 80/20-regelen, som betyr at du først lærer kjerneord og de viktigste setningsstrukturene. Det hjelper deg å oppnå rask fremgang og holde på motivasjonen.
 
Hvem bør kjøpe denne boken?Denne boken er for elever på nybegynner- eller mellomnivå i hindi, og som er selvmotiverte og villige til å bruke 15 til 20 minutter om dagen på å utvide ordforrådet. Den enkle strukturen i denne vokabularboken kommer av at alle unødvendige ting er fjernet, slik at innsatsen utelukkende brukes på det som hjelper deg å få størst mulig fremgang på kortest mulig tid. Hvis du er villig til å bruke 20 minutter hver dag på å lære ord, er denne boken sannsynligvis den beste enkeltinvesteringen du kan gjøre hvis du er på nybegynner- eller mellomnivå. Du vil bli overrasket over hvor stor fremgang du kan oppnå i løpet av bare noen uker med daglig øving.
 
Hvem bør ikke kjøpe denne boken?Denne boken passer ikke for deg hvis du er en viderekommen hindilev. I så tilfelle kan du gå til nettstedet vårt eller søke etter vår hindi vokabularbok. Den har flere ordlister og er inndelt i emner, og er dermed ideell for viderekomne elever som ønsker å forbedre sine språkferdigheter på bestemte områder.Dessuten, hvis du er på utkikk etter en generell hindi lærebok som tar for seg prosessen med å lære hindi i sin helhet, er denne boken sannsynligvis heller ikke det du er ute etter. Denne boken inneholder bare vokabularer, og vi forventer at kjøperne lærer ting som grammatikk og uttale enten fra andre kilder eller gjennom språkkurs. Denne bokens sterke side er fokuset på rask tilegnelse av kjernevokabularer. Dette går på bekostning av informasjon mange forventer å finne i en vanlig språklæringsbok. Vær oppmerksom på dette når du kjøper boken.
 
Hvordan er det meningen at denne boken skal brukes?Den beste måten å bruke boken på er å gå gjennom et bestemt antall sider i hver økt, hver dag. Boken er delt inn i deler med 50 vokabularer slik at du kan arbeide deg gjennom boken trinnvis. La oss for eksempel si at du for øyeblikket gjennomgår vokabular 101 til 200. Når du kan vokabularene 101 til 150 veldig godt, kan du begynne å lære vokabularene 201 til 250 og neste dag hoppe over 101 til 150 og fortsette å gjennomgå vokabularene 151 til 250. På denne måten vil du arbeide deg trinnvis gjennom boken, og språkferdighetene dine vil gjøre et sprang for hver side du lærer.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 84 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra Pierre Corneille - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Pierre Corneille...

  Pierre Corneille

  • 0
  • 0
  • 0
  Pierre Corneille var en fransk dramatiker og poet fra det syttende århundre. Kommer fra en middelklasse familie kjole, Pierre Corneille, etter å ha studert jus, okkupert kontorene til advokat i Rouen mens du slår til litteratur, som mange jurister i sin tid. Han først skrev komedier som Melita Royal Place, L'Illusion Comique, og tragi-komedier Clitandre, Le Cid, som var en triumf. Det var ikke før 1640 at han la ut på veien til historisk tragedie - Han var den siste dramatiske poeter i sin generasjon å gjøre - og gi det som ettertiden ansett som hans mesterverk Horace, Cinna, Polyeucte, Rodogune Heraklius og Nicomedes. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 400 sitater fra store filosofer fra 1800-tallet - Samle de beste tilbudene - cover

  400 sitater fra store filosofer...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med et utvalg av de mest viktige filosofer i det 19. århundre: Schopenhauers, Nietszche, Kierkegaard, Emerson. Dybden dypt inn deres gjerninger og tanker med et utvalg av de essensielle sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet.
  Show book
 • 100 sitater fra Aeschylus - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Aeschylus -...

  Aeschylus

  • 0
  • 0
  • 0
  Aeschylus er den eldste av de tre store greske tragedians. Tretten ganger vinner av de tragiske konkurranser, er han forfatter av ca 110 rom som vi bare syv ble vedtatt. Den Aeschylus teater er først og fremst kjent for sin dramatiske kraft, spenninger, angst som lever i sine stykker, hvis konsistens var hovedsakelig består av progresjon som er koblet i trilogies "koblet", som fremstår i dag den Orestien. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Jean de la Bruyère - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Jean de la...

  Jean de La Bruyère

  • 0
  • 0
  • 0
  La Bruyere er kjent for et unikt verk, karakterer og oppførsel av århundret (1688). Denne boken består av en samling av korte litterære stykker, gjorde en viktig kronikk av ånden av det syttende århundre. La Bruyere var en av de første forfattere til å markere den litterære stil, utvikle et rytmisk frasering der brudd effektene er overveiende. Denne stilen oppfordrer høytlesning, noe som gir moralsk dom over status aktivitet gjennom retorisk effekt oppnås ved oral lesing på lytterne. La Bruyere dedikert til rester en hel del av tegn perverse veltalenhet. Mange forfattere fulgte stilistiske fotsporene til La Bruyere: fra Marivaux til Proust og Gide, gjennom Balzac. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra André Gide - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra André Gide -...

  André Gide

  • 0
  • 0
  • 0
  Anne Frank døde mars 1945 i Bergen-Belsen i Nazi-Tyskland, er en tysk tenåring, kjent for å skrive en dagbok. Dette er rapportert i boken The Diary of Anne Frank, skrevet i løpet av de to årene hun gjemte seg sammen med sin familie i Amsterdam, Nederland, deretter under tysk okkupasjon, for å hindre at Holocaust. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til en eksemplarisk liv, utrolig eller et monumentalt verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Michel de Montaigne - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Michel de...

  Michel de Montaigne

  • 0
  • 0
  • 0
  Montaigne kan godt være en av de mest sympatiske forfattere noensinne kjent. Han er kjent for å popular essayet som en litterær genre; hans stil fusjonerer tilfeldige anekdoter og selvbiografi med dype intellektuelle innsikter. Hans essays er blant de mest innflytelsesrike noensinne er skrevet; en kan gjenkjenne Montaigne direkte innflytelse på store litterære figurer over hele verden, fra René Descartes til Nietzsche, Isaac Asimov, og muligens William Shakespeare. Vi har valgt for deg 100 av hans mest fascinerende, insightul og morsomme sitater, slik at du kan møte direkte med en av de største tenkere som har levd.
  Show book