Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Hindi Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming - cover

Hindi Vokabularbok - En Emnebasert Tilnærming

Pinhok Languages

Publisher: Pinhok Languages

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Denne vokabularboken inneholder mer enn 3000 hindi ord og uttrykk som er gruppert etter emner for å gjøre det lettere for deg å velge hva du vil lære først. I tillegg inneholder den andre halvdelen av boken to indeksdeler som kan brukes som enkle ordbøker for å slå opp ord på et av de to språkene. Til sammen gjør de tre delene dette til en meget nyttig ressurs for elever på alle nivåer.
 
Hvordan brukes denne hindi vokabularboken?Usikker på hvor du skal starte? Vi anbefaler at du først arbeider deg gjennom kapitlene med verb, adjektiver og fraser i første del av boken. Dette vil gi deg et godt grunnlag for videre læring, og et hindi ordforråd som er tilstrekkelig for enkel kommunikasjon. Ordbøkene i andre halvdel av boken kan du bruke når du har behov for å slå opp ord du hører på gaten, hindi ord du ønsker å vite oversettelsen av, eller bare for å lære noen nye ord i alfabetisk rekkefølge.
 
Noen tanker til slutt:Vokabularbøker har eksistert i århundrer. Som med så mange ting som har eksistert en stund, er de ikke veldig moderne og kanskje litt kjedelige, men de fungerer vanligvis veldig bra. Sammen med delene med grunnleggende hindi ordbøker er denne hindi vokabularboken en flott ressurs som vil være til stor hjelp for deg gjennom hele læringsprosessen. Den er spesielt nyttig når du ikke har internett for å slå opp ord og uttrykk.
Available since: 06/03/2019.
Print length: 240 pages.

Other books that might interest you

 • 100 sitater fra Leonardo da Vinci - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Leonardo da...

  Leonardo da Vinci

  • 0
  • 0
  • 0
  Leonardo da Vinci var en italiensk maler og en mann av universell sinn, både artist, forsker, ingeniør, oppfinner, maler, skulptør, arkitekt og skribent. Hans første viktige arbeidet er gjort i tjenesten av hertug Ludovico Sforza i Milano. Han jobber i Roma, Bologna og Venezia, og har brukt de siste tre årene av sitt liv i Frankrike, på invitasjon fra kong Francis. Leonardo da Vinci er ofte beskrevet som arketypen og menneskelig symbol i renessansen, universalgeni, en humanist filosof, observatør og experimenter med en "sjelden gave av intuisjon plass", som uendelig nysgjerrighet er bare avstemt med den foreliggende oppfinnelse kraft. Mange forfattere og historikere anser ham til en av de største malere gjennom alle tider, og noen som den mest talentfulle personen i størst antall ulike felt som har levd. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater fra Pierre Corneille - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Pierre Corneille...

  Pierre Corneille

  • 0
  • 0
  • 0
  Pierre Corneille var en fransk dramatiker og poet fra det syttende århundre. Kommer fra en middelklasse familie kjole, Pierre Corneille, etter å ha studert jus, okkupert kontorene til advokat i Rouen mens du slår til litteratur, som mange jurister i sin tid. Han først skrev komedier som Melita Royal Place, L'Illusion Comique, og tragi-komedier Clitandre, Le Cid, som var en triumf. Det var ikke før 1640 at han la ut på veien til historisk tragedie - Han var den siste dramatiske poeter i sin generasjon å gjøre - og gi det som ettertiden ansett som hans mesterverk Horace, Cinna, Polyeucte, Rodogune Heraklius og Nicomedes. 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 100 sitater om sannhet - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater om sannhet - Samling...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Hva er sannhet? Hvordan kan man være tro mot seg selv uten å vite hva det betyr? Hvordan kan man være sikker på å fortelle sannheten når virkeligheten er en vanskelig ting å oppnå? Så mange filosofer har slitt med å definere sannhet, hver og en av dem kommer opp med berikende ideer som kaster lys på konseptet fra så mange forskjellige vinkler. Vi har valgt for deg 100 av de mest dyptgripende, avslørende og fascinerende sitater om sannhet; disse vittigheter, bemerkninger og perler av visdom vil gi deg inspirasjon, mat for tanken, og ulike måter å forholde seg til dette viktige konseptet.
  Show book
 • Lær strategi med Sun Tzu Machiavelli Napoleon - Samle de beste tilbudene - cover

  Lær strategi med Sun Tzu...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Lær strategi med 300 sitater av Napoleon Bonaparte, Sun Tzu og Machiavelli. Prinsen er den mest berømte av Machiavelli verker; det gir veldig klare, presise og realistiske instruksjoner om hvordan å få og opprettholde makt, rikdom og ære, noen ganger på bekostning av andre. Skrevet i 1513, er det en av de mest fryktede og forhatte politiske avhandlinger, tatt for å være den første verk hvor effekten lederen ønsker å oppnå er tatt som viktigere enn noe abstrakt ideal eller etisk verdi som kan hindre ham fra å ta umoralsk handling. Vi har valgt for deg 100 av de beste sitatene fra The Prince, i tillit til at du vil være i stand til å bruke sin effektivitet og kløkt for å sende dine egne saker på en effektiv måte uten å falle inn i en moralsk felle. Sun Tzu var en aktet kinesisk general, strateg, og filosof. Han er kreditert med en av de mest innflytelsesrike militære avhandlinger noensinne er skrevet, The Art of War. Utallige ledere har hentet inspirasjon fra dette arbeidet, fra Mao Zedong til general Douglas MacArthur. Det er så kraftig og grei at det fortsatt påvirke mange domener enn militær tenkning, som forretnings taktikk, juridisk strategi, entreprenørskap, og utover. Vi har valgt ut fra deg 100 av Sun Tzu mektigste sitater, for å få en ny forståelse i mellommenneskelige dynamikk, strategi og hverdagen. Napoleon Bonaparte var en av de største militære tallene noensinne. Han steg til prominence under den franske revolusjonen, etter som han holdt på å sveve høyere og høyere helt til han ble kronet keiser av det franske. Han flyttet på å få kontroll over hele kontinentet, før det endelige nederlaget i 1815. I dag er kampanjer hans studert i hver militær skole, har hans liberale politikken hadde en sterk arv over hele verden, og han er fortsatt en av de mest berømte og kontroversielle politiske skikkelser i vestlig historie. Napoleons stil er klart, konsist, noen ganger passionnate, alltid grand; vi har valgt for deg 100 av hans beste sitater, for deg å bli kjent med denne intense figur og få en bedre forståelse av historien til den verden han bidratt til å forme.
  Show book
 • 100 sitater fra Molière - Samling 100 sitater fra - cover

  100 sitater fra Molière -...

  Molière Molière

  • 0
  • 0
  • 0
  Jean-Baptiste Poquelin Molière sier er en komiker og dramatiker fransk. Arbeidet med Molière, tretti komedier i vers eller prosa, ledsaget eller ikke ballett og musikk innganger, en av bærebjelkene i litterær utdanning i Frankrike og fortsetter å være en stor suksess i teateret, ikke bare i Frankrike og spesielt på Comédie-fransk, med kallenavnet "the Molière hus", men også i utlandet. Hans begivenhetsrike liv og sterk personlighet har inspirert dramatikere og filmskapere. Meld stedet symbolske han inntar i den nasjonale kulturen, blir fransk ofte referert til som "språket Molière," akkurat som engelsk er "språket i Shakespeare." 100 Disse sitatene er ment å gi tilgang til sitt monumentale verk av et utvalg av hans viktigste tanker i et format tilgjengelig for alle. Et sitat er et utdrag av en vei, kan dette være en vidd, en oppsummering av en kompleks tanke, en leveregel, en åpning til en dypere refleksjon.
  Show book
 • 300 sitater fra idealistiske filosofer - Samle de beste tilbudene - cover

  300 sitater fra idealistiske...

  Multiple Authors

  • 0
  • 0
  • 0
  Bli kjent med de grunnlegg figurer av Idealist filosofi, fra Platon til Arthur Schopenhauer og Immanuel Kant. Deres arbeid har formet helheten av vestlig filosofi; dybden dypt inn deres gjerninger og tanker med et utvalg av de essensielle sitater innføre sine store ideer og opptegning av strukturen i deres arbeid med klarhet.
  Show book