Join us on a literary world trip!
Add this book to bookshelf
Grey
Write a new comment Default profile 50px
Grey
Subscribe to read the full book or read the first pages for free!
All characters reduced
Egy milliomos bőrében - cover

Egy milliomos bőrében

Zsanna Egri

Publisher: Szív-titkok-könyv

 • 0
 • 0
 • 0

Summary

Átveheti egy hajléktalan a milliomos üzletember életét?
 
Mi történik, ha kiderül a gazdag szeretőről, hogy csupán egy csöves?
 
Egy vonatbalesetben összekeverik a hajléktalan Bent a dúsgazdag Edvárddal, aki évek óta külföldön él.
 
 A sebesült férfi ápolója, Betti egyre jobban vonzódik a titokzatos milliomoshoz.
 
A lábadozó Ben kezdi magát beleélni az üzletember személyébe, miközben a valódi Edvárd múltjából egyre több rejtély kerül felszínre.
 
 
 
 
Available since: 02/23/2018.

Other books that might interest you

 • Törökméz - Török gyerek megvágta magyar gyerek gyógyítja - vagy éppenséggel fordítva? - cover

  Törökméz - Török gyerek megvágta...

  Lilien Berg

  • 0
  • 0
  • 0
  Az utazás, ami sokak életét megváltoztatja…
   
  Anna egy szerelmi csalódás után összetörve, amolyan búfelejtőként, többedmagával egy török nyaralásra indul.
   
  Az úton aztán utoléri a végzete egy török fiú és a volt barátja személyében.
   
  Milyen messzire kell menekülnünk, hogy megtaláljuk az Igazit?
   
  Megéri-e a biztonságot kockáztatni az ismeretlenért?
   
  Török gyerek megvágta, magyar gyerek gyógyítja – vagy éppenséggel fordítva?
  Show book
 • Minden egész - cover

  Minden egész

  Zsolt Péter Hanula

  • 0
  • 0
  • 0
  Mi van, ha az idők vége már rég eljött, csak nem vettük észre?
   
  Mi más magyarázná, hogy az emberi kapcsolatok fellazultak, és az elmagányosodás vírusként söpör végig a világon? Ráadásul még a popzene is elviselhetetlenül unalmassá vált.
   
  Basildon egyedül él egy kisvárosi társasházban. Bár több tucat embertársával osztozik a házszámon, mind bezárkóznak a saját kis világukba. Jobb híján megpróbálja kitalálni, vajon miféle emberek a szomszédai. Fantáziáit észrevétlenül formálják saját élményei és vágyai. Szereplői mind az idővel állnak harcban: Milos bakelitlemezekkel veszi körbe magát, hogy megőrizze a múltat; Juditot egykori rövidke sztárságának emléke kísérti; Virág pedig riadtan veszi észre, hogy a fiatal fiúk már nem keresik mindenáron a társaságát.
   
  Életük derekán ők négyen fel kell ismerjék, hogy minden tökéletlenségük ellenére részei az egésznek.
   
  „Amikor a 2001: Űrodüsszeiában a Frank nevű űrhajós elszakad a hajótól, ott ér véget a 20. század. Ahogy lebeg az ember az abszolút szabadságban korlátok nélkül, isten nélkül, gyökértelenül. Ha ez után a kamera tovább követné, azt láthatnánk, ahogy a pánik és az eufória, ez a két fej, amely egyaránt az elképzelhetetlennel való találkozás élménytestéből áll ki, együtt emészti fel előle a maradék oxigént, mígnem beáll a hypoxia, s azt vízionálja, hogy megmenekül. Ez maradt az egyetlen izgulnivalónk a 21. században, hogy az utolsó percekben találunk-e olyan káprázatot, amely megfelel az ízlésünknek.”
  Show book
 • Lady Wistledown további megfigyelései - cover

  Lady Wistledown további...

  Julia Quinn

  • 0
  • 0
  • 0
  Amikor Julia Quinn nagysikerű A herceg és én című regényében megteremtette Lady Whistledown alakját, nem is álmodott arról, hogy a karakter önálló életre kel. Világszerte olvasók sokaságát bűvölte el kilétének titokzatossága.
   
  Ebben a kötetben két csodálatos szerelmi történetet talál az olvasó – Harminchat Valentin-napi üzenet és Az első csók –, melyekről Lady Whistledown társasági lapja részletesen tudósít. Mindkét elbeszélésben találkozhatunk a már jól ismert Bridgerton család néhány tagjával is. Julia Quinn a Harvardon és a Radcliffe College-ben szerzett diplomát. Családjával az Egyesült Államok északnyugati részén él.
  Show book
 • Az örökös - cover

  Az örökös

  Johanna Lindsey

  • 0
  • 0
  • 0
  Sabrina Lambert elsõ báli szezonjára készülõdik, mert nemsokára debütál az elõkelõ londoni társaságban. A családja nevét beárnyékoló régi botrány miatt nem sok reménye van arra, hogy a rangjához méltó férjet talál magának, ezért a vidéki hölgy az esélytelenek nyugalmával lép be az estélyek és bálok világába. Annál is inkább, mert vendéglátójuk lánya egy igazi szépség, aki mellett mindenki más elhalványul. Tapasztalatai szerint a férfiakat jobban vonzza Ophelia üres szépsége, mint az õ kedves, vidám és barátságos egyénisége. 
  
  Duncan MacTavish eléri a nagykorúságot, és megtudja, hogy egy régi szerzõdés értelmében el kell hagynia szeretett szülõföldjét, a skót Felföldet, mert várja õt angol nagyapja öröksége. Ráadásul a sosem látott angol márki egy menyasszonyt is választott neki. Duncan gyûlöli Angliát, az angolokat, de leginkább a menyasszonyát, Opheliát, a hiú, gonosz és üresfejû szépséget. Még szerencse, hogy összebarátkozik az egyik szomszédjával, Sabrina Lamberttel, akivel az elsõ perctõl kezdve remekül megértik egymást. A vidám hölgy társaságában megfeledkezik minden keserûségérõl és haragjáról. A barátságból lehet szerelem? A fiatalok le tudják gyõzni a sötét múltat, a titkokat és az elõítéleteket? Túl sok az akadály, kevés a remény, de a szerelemnek hatalmas ereje van. Vajon most is megtörténik a csoda, és rátalál a boldogság Sabrinára és Duncanre?
  Show book
 • Hogyan szeressünk bele egy férfiba aki bokorban lakik - A szerelem néha bűzlik Vagy csak egy zuhanyra van szüksége? - cover

  Hogyan szeressünk bele egy...

  Emmy Abrahamson

  • 0
  • 0
  • 0
  Julia, aki Svédországból költözött Bécsbe, tele van remek regényötletekkel - kár, hogy ezeket mások már megírták előtte. A 29 éves lány így angolórákat tart, majd otthoni magányában sorozatokat pörget a Netflixen, és az igaziról álmodozik. Egy nap aztán feltűnő - és meglehetősen szagos - személy bukkan fel eseménytelen életében: egy hajléktalan telepedik mellé a padra. Miután beszédbe elegyednek, kiderül, hogy a férfi szakadt külseje ellenére jóvágású, ráadásul remek beszélgetőpartner. Az első találkozást újabbak követik, és úgy tűnik, Julia rálelt arra a szerelmi sztorira, amit egész életében meg szeretett volna írni - ám a főszereplő ő maga, és könnyen lehet, hogy a történet végét másvalaki írja meg…
   
  A Hogyan szeressünk bele egy férfiba, aki bokorban lakik című könyv csodálatos, önéletrajzi ihletésű szerelmi történet arról, hogy merjünk a szívünk szavára hallgatni, és ne engedjük, hogy az elvárások és a konvenciók határozzák meg az életünket.
  Show book
 • Egomániás - cover

  Egomániás

  Vi Keeland

  • 0
  • 1
  • 0
  „Egyszerűen csodálatos!” - Harlequin Junkie„Imádtam az elejétől a végéig.” - Scandalicious„A történet mosolyt csal az arcodra.” - Addicted to RomanceAkkor találkoztam Drew Jaggerrel, amikor éppen betört a Park Avenue-i irodámba. Még azelőtt tárcsáztam a 911-et, hogy kipróbáltam volna rajta a vadiúj, szuper menő Krav Maga tudásomat. Gyorsan leállított, miközben jót kuncogott a nevetséges támadási kísérletemen.Naná hogy az illetéktelen behatolónak arrogánsnak kellett lennie. Aztán kiderült, hogy nem isvolt annyira illetéktelen.Drew éppenséggel az irodám jogos tulajdonosa volt. Épp szabadságon volt, amíg a saját flancos irodáját újították fel. Amit egy csaló adott nekem bérbe úgy, hogy az valójában nemis volt bérelhető. A fickó tízezer dollárral megrövidített.Másnap, a rendőrségen töltött hosszú órák után Drew-nak megesett rajtam a szíve, és tett egy olyan ajánlatot, amit nem utasíthattam vissza. Cserébe, hogy felveszem a telefonjait, amíg a titkárnője szabadságon van, ott maradhatok az irodában, amíg nem találok magamnak másikhelyet. Minden bizonnyal hálásnak kellett volna lennem, és befognom a számat, amikormeghallottam, milyen tanácsokat ad az ügyfeleinek. Nem bírtam megállni, hogy elrejtsem avéleményem. De nem számítottam arra, hogyan reagál a testem minden egyes vitánkra. Plánehogy úgy tűnt, mi csak vitatkozni tudunk.Mi ketten épp egymás ellentétei voltunk. Drew egy keserű, haragos, a párkapcsolatokatbámulatosan pusztító fickó, miközben az én munkám meg az, hogy segítsek az embereknekmegmenteni a házasságukat. Az egyetlen közös dolog köztünk, az az iroda, amin osztoztunk.És a vonzalom, amit napról napra egyre kevésbe tudtunk tagadni.
  Show book